Gość Linkinia Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Postanowiłam sprawdzić, jak będzie wyglądała w poszczególnych miesiącach moja sytuacja uczuciowa. Proszę was o pomoc Styczeń - 3 mieczy Początek roku to rozprawianie się z przeszłością, nadal może mnie boleć zawód, jaki przeżyłam. Obstawiam, że z nikim nic, zastój. Skupię na sesji. Luty - 9 denarów Będę singlem, ale zadowolonym. Może jakieś drobne flirty. Marzec - Wisielec Zastój, bez zmian. Kwiecień - 6 buław W tym miesiącu powinien nastąpić przełom... Mam dobrą kartę, pozytywną, zwiastującą sukces w jakiejś sprawie. Mogę być zadowolona, bo pojawi się szansa. Maj - Umiarkowanie Jeżeli w kwietniu nawiążę relację/coś się zacznie klarować, to w maju mam kontynuację, zadowolenie, spokojnie sytuacja będzie się rozwijać. Jeżeli nie - moja samotność w pełni polubiona Czerwiec - As kielichów, Wieża, Rydwan, Cesarzowa --> H.B. Pustelnik Hmm... Myślę, że to będzie dynamiczny i przełomowy czas, jeżeli chodzi o moje uczucia i sytuację w relacji. Co by się jednak nie stało - Cesarzowa mówi o moim zadowoleniu. Obstawiam, że tutaj na pewno będzie pan. W świetle kart wyżej - zostanie podjęta decyzja o dalszym losie relacji. Lipiec - Kapłanka Chyba ciąg dalszy relacji... zadowolenie? Sierpień - 10 kielichów Związek... albo czas spędzony z rodziną. Wrzesień - 5 denarów Jakiś kryzys, tęsknota, problemy. Albo samotność. Październik - Król mieczy Pojawi się nowy pan albo w relacji wszystko zostanie wyjaśnione. Listopad - Kapłan Dobry czas dla związku, będzie on poważny, może jakieś ważne decyzje zostaną podjęte. Grudzień - Mag, Rycerz mieczy, Król kielichów Magicznie... może jakieś drobne spory, ale będą załagodzone przez pana... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi