emilr Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 nie wiedziałam, ze cos takiego jest mozlwe, ale dowiedziaąłm sie, że jest:) Dzieki Panno.Marto W poniedziałek będę je przedłuząc zagęszcać, Pani ma dobre opinie. Pierwsze pytanie jest ważniejsze dla mnie. 1. jakie będzie moje zadowolenie z nowych rzęs zaraz po zabiegu? Karta główna opisująca ogólny stan emocjonalny, karty w nawiasie przyczyny tego stanu:) XV Diabeł (As mieczy, Królowa Buław) - hmmmmm. Ten diabeł. Albo będę wsciekła (diabeł), bo spodziewałą sie super efektu. Albo bedę podekscytowana nieziemsko (diabeł), bo moje oko stanie sie wyraziste (as mieczy) i poczuje sie baaardzo seksownie (q bulaw) 2. Jakie będzie moje zadwolenie z nowych rzęs po miesiącu? 7 buław (XIII śmierć, 8 buław) - tu chyba nie musze kombinować. Uczucia mieszane (7 buław). Wygląd zacznie sie zmieniać (Śmierć XIII), bo rzęsy zaczną wypadać (8 buław). Myśle, też , ze na jednym zabiegi skończę (śmierć XIII). Albo i nie, bo koło w podsumie wg HB. Mozna wiec dwojako interpretować. Rzęsy zaczną wypadać, postanowie wiec zrobic kolejny zabieg ( śmierć i 8 buław) - do tej drugiej opcji sie skłaniam jednak. Po śmierci jest działanie. A Wy? Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 1. Mysle, ze bedziesz wewnetrznie spodziewac sie troche innego efektu a zaraz, jak tylko sie zobaczysz, odbierzesz to gorzej niz bedzie w rzeczywistosci. Po przyjrzeniu sie jednak stwierdzisz, ze jest wspaniale, poczujesz sie jak Bulawowa. 2. Moim zdaniem, bedziesz robic poprawke. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 ojoj, dzięki miło 1.wydaje mi się,że to będzie długo trwało w związku z czym trochę Cię to zmęczy,ale w rezultacie będziesz bardzo zadowolona, poczujesz się bardziej atrakcyjna 2.wydaje mi się po tych kartach, że będziesz musiała dość szybko je uzupełnić, ale po 8 buław jako karta zamykająca widać zadowolenie i szybkie ponowne wznowienie przy śmierci. 1 Cytuj
emilr Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 Dziękuję Wam Częściowa weryfikacja już jutro Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2013 Maestro Napisano 3 Listopada 2013 1. Dla mnie to będziesz raczej podekscytowana, poczujesz, ze wyglądasz jak wamp i teraz mężczyźni drzyjcie, bo nadchodzę ja, Królowa Buław:))) 2.Mogą Ci trochę wypaść przez ten czas, zatem podejmiesz decyzję o dołożeniu:) 1 Cytuj
emilr Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 Dziękuję INEZ Okaże sie jutro jaki straszny ten diabeł. Cytuj
emilr Napisano 4 Listopada 2013 Autor Napisano 4 Listopada 2013 CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA: 1. jakie będzie moje zadowolenie z nowych rzęs zaraz po zabiegu?Karta główna opisująca ogólny stan emocjonalny, karty w nawiasie przyczyny tego stanu:) XV Diabeł (As mieczy, Królowa Buław) - zaraz po zabiegu jedno wielkie WOOW! Okrzyk zadowolenia. Potem byłam aż podekscytowana swoim nowym wygladem (to moze Diabeł XV) Taka mała rzecz, a tak cieszy:) I w końcu mam swoje wymarzone spojrzenie:) Rzęsy nie za długie, nie za krótkie. Idealne. Wygladają bardzo naturalnie i jestem bardzo zadowolona. Dziekuję wszystkim i rozdaję punkty p.s. Panno. Marto - Tobie na razie nie moge, ale gdy tylko blokada zostanie zdjeta wyślę punkcik:) Cytuj
panna.marta Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 super, ciesze sie,ze Ci sie podoba! ja tez jak zalozylam 1 raz,to czulam sie jak ksiezniczka teraz juz tylko uzupelniam. Wlasnie na dniach umowie sie na nowe uzupelnionko Cytuj
emilr Napisano 4 Listopada 2013 Autor Napisano 4 Listopada 2013 A to dzięki Tobie:) Człowiek uczy sie jednak całe życie.... Cytuj
emilr Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Napisano 18 Grudnia 2013 weryfikacja końcowa Trzymałam je ponad miesiac. Spodziewalam sie krócej. Rzesy sie w sumie ładnie trzymały, do końca nieźle to wyglądało. Ale po umówieniu sie na uzupełnienie porządnie przemyłam oczy i wtedy sporo poleciało. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Grudnia 2013 Napisano 18 Grudnia 2013 wlasnie mialam zapytac jak poszlo. A czym mylas?bo jak mleczkiem,to mialy prawo odpasc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi