Skocz do zawartości

Rzęsy - dziei Pannie. Marcie:)

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiedziałam, ze cos takiego jest mozlwe, ale dowiedziaąłm sie, że jest:)

Dzieki Panno.Marto :buziak:

W poniedziałek będę je przedłuząc zagęszcać, Pani ma dobre opinie. Pierwsze pytanie jest ważniejsze dla mnie.

1. jakie będzie moje zadowolenie z nowych rzęs zaraz po zabiegu?

Karta główna opisująca ogólny stan emocjonalny, karty w nawiasie przyczyny tego stanu:)

XV Diabeł (As mieczy, Królowa Buław) - hmmmmm. Ten diabeł. Albo będę wsciekła (diabeł), bo spodziewałą sie super efektu.

Albo bedę podekscytowana nieziemsko (diabeł), bo moje oko stanie sie wyraziste (as mieczy) i poczuje sie baaardzo seksownie (q bulaw)

2. Jakie będzie moje zadwolenie z nowych rzęs po miesiącu?

7 buław (XIII śmierć, 8 buław) - tu chyba nie musze kombinować. Uczucia mieszane (7 buław). Wygląd zacznie sie zmieniać (Śmierć XIII), bo rzęsy zaczną wypadać (8 buław). Myśle, też , ze na jednym zabiegi skończę (śmierć XIII). Albo i nie, bo koło w podsumie wg HB.

Mozna wiec dwojako interpretować. Rzęsy zaczną wypadać, postanowie wiec zrobic kolejny zabieg ( śmierć i 8 buław) - do tej drugiej opcji sie skłaniam jednak. Po śmierci jest działanie.

A Wy?

Napisano

1. Mysle, ze bedziesz wewnetrznie spodziewac sie troche innego efektu a zaraz, jak tylko sie zobaczysz, odbierzesz to gorzej niz bedzie w rzeczywistosci. Po przyjrzeniu sie jednak stwierdzisz, ze jest wspaniale, poczujesz sie jak Bulawowa.

2. Moim zdaniem, bedziesz robic poprawke.

• Lubię to! 1
Napisano

ojoj, dzięki miło :)

1.wydaje mi się,że to będzie długo trwało w związku z czym trochę Cię to zmęczy,ale w rezultacie będziesz bardzo zadowolona, poczujesz się bardziej atrakcyjna

2.wydaje mi się po tych kartach, że będziesz musiała dość szybko je uzupełnić, ale po 8 buław jako karta zamykająca widać zadowolenie i szybkie ponowne wznowienie przy śmierci.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. Dla mnie to będziesz raczej podekscytowana, poczujesz, ze wyglądasz jak wamp i teraz mężczyźni drzyjcie, bo nadchodzę ja, Królowa Buław:)))

2.Mogą Ci trochę wypaść przez ten czas, zatem podejmiesz decyzję o dołożeniu:)

• Lubię to! 1
Napisano

CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA:

1. jakie będzie moje zadowolenie z nowych rzęs zaraz po zabiegu?

Karta główna opisująca ogólny stan emocjonalny, karty w nawiasie przyczyny tego stanu:)

XV Diabeł (As mieczy, Królowa Buław)

- zaraz po zabiegu jedno wielkie WOOW! Okrzyk zadowolenia. Potem byłam aż podekscytowana swoim nowym wygladem (to moze Diabeł XV) Taka mała rzecz, a tak cieszy:) I w końcu mam swoje wymarzone spojrzenie:) Rzęsy nie za długie, nie za krótkie. Idealne. Wygladają bardzo naturalnie i jestem bardzo zadowolona.

Dziekuję wszystkim i rozdaję punkty

p.s. Panno. Marto - Tobie na razie nie moge, ale gdy tylko blokada zostanie zdjeta wyślę punkcik:)

Napisano

super, ciesze sie,ze Ci sie podoba!:D ja tez jak zalozylam 1 raz,to czulam sie jak ksiezniczka :) teraz juz tylko uzupelniam. Wlasnie na dniach umowie sie na nowe uzupelnionko :D

Napisano

A to dzięki Tobie:) Człowiek uczy sie jednak całe życie....

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikacja końcowa

Trzymałam je ponad miesiac. Spodziewalam sie krócej. Rzesy sie w sumie ładnie trzymały, do końca nieźle to wyglądało. Ale po umówieniu sie na uzupełnienie porządnie przemyłam oczy i wtedy sporo poleciało.

Napisano

wlasnie mialam zapytac jak poszlo. A czym mylas?bo jak mleczkiem,to mialy prawo odpasc :)