Skocz do zawartości

Czy da się kogoś nakierować pozytywnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam świadomość tego, jak wiele pracy i wysiłku trzeba wkładać w kontakty z ludźmi, żeby żyło się dobrze.

Chciałabym jednak zapytać czy można w jakiś sposób nakierować konkretną osobę na siebie, żeby o nas ciepło i miło myślała ? Żeby miała chęć się kontaktować, rozmawiać, rozwijać znajomość , może nawet zakochać z czasem ?

Nie chodzi mi o uroki ale coś na wspomaganie, żeby rodziła się więź i chęci.

Myślę, że jedynie chyba runy mogłyby zadziałać i może wizualizacje dobrych kontaktów z tym człowiekiem. Jak myślicie?

Napisano

Witam,

jedynie runy? Co masz na myśli? Możesz proszę dokładniej? W jaki sposób?

Pozdrawiam i powodzenia :D

Napisano

No chodziło mi o to, że może jedynie jakiś skrypt zadziałałby na rozwój znajomości. Bo co innego ? Wizualizacja, palenie świec ?

Po to piszę, żeby też uzyskać podpowiedzi.

:) Chyba grunt, że nie przyszłam tu i nie wypisuje o urokach tylko szukam w miare normalnego wspomagania. :)

Napisano

A czemu Pani zawsze do wszystkiego podchodzi tak sceptycznie. Żadna Pani wypowiedź na forum nie jest ciepła. Popieram racjonalne podejście do magii i wspomagania się nią ale kurcze... tu chodzi o odnowienie znajomości, ocieplenie starej relacji. Znamy się i chciałam, żebyśmy sobie oboje w sercach wybaczyli wszystko i na nowo mieli chęć się poznać. Ale może ma Pani rację, może to co nie wyszło należy zostawić za sobą... Tylko nie rozumiem po prostu w takim razie kiedy można używać skryptów, wróżyć i się wspomagać ... Rozumiem, że oby jak najrzadziej...

Napisano

ok, luzik. szanuję Twoje zdanie i wiedzę. po to tu jestem, żeby też się uczyć. :)

Napisano

posłuchaj zoski siedzi w tym od lat niejedno widziała niejedno słyszała.....

i rada w dobrej wierze a nie przeciw tobie

najlepszy urok to ten osobisty

Napisano

Bo lepiej użyć run niż zasłużyć sobie swoją postawą działaniem i zachowaniem, na czyjąś życzliwość i uwagę, nie?

Na pewno łatwiej...

Pozostaje jeszcze kwestia kosztu działania magicznego - ale przecież to taki nic nie znaczący duperel :P

Napisano

napisałam, że szanuje wiedze zosi i jej komentarz więc nie wiem po co to czepianie się. nie napisałam nic niestosownego, żadnych obelg.

Napisano

Nie, ale chcesz używać magii po pierwsze do czegoś, do czego jest kompletnie zbędna, a po drugie jej zastosowanie byłoby nieetyczne.