luiza1976 Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 Mam na imie Aneta (ur 31.8.76). Ostanio mam jakiś niefortunny czas w swoim zyciu. Obecnie szukam współlokatora do mieszkania (mam 2 odmienne interpretacje na moj rozklad) ale rownież szukam partnera (pojednania z ex na pewno nie bedzie) Postawilam rozklad 'Gdzie spotkam swojego partnera' I wyszly mi karty ktorych nie potrafie zinterpretowac. Probuje od 2ch dni I dlatego prosze o pomoc. Sygnifikator - 6 mieczy - osoba domator 1. Typ mezczyzny na który powinnam zwrócić uwage -7 mieczy 2. Jakie cechy charakteru sa dla mnie nawazniejsze -Wisielec - nie mam pojecia ktore cechy Wisielca moglyby byc dla mnie najwazniejsze, raczej zadne 3. Gdzie mam szanse go spotkac (okolicznosci) -2 mieczy - nie wiem jak mam dopasowac te karte do pytania 4. Kiedy bedzie ku temu najlepszy moment - Księżyc - czy to oznacza wieczora pora 5. Na co powinnam zwrócić uwage -3 monet - pracowitosc 6 . Jak bedzie wygladac zwiazek - Giermek monet - bycie ze soba dla korzysci finansowych Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Sygnifikator - 6 mieczy - karta wskazuje poszukiwania po rozstaniu, pójście swoją drogą 1. Typ mezczyzny na który powinnam zwrócić uwage -7 mieczy - tajemniczy, inteligentny i sprytny 2. Jakie cechy charakteru sa dla mnie nawazniejsze -Wisielec - umiejętność spojrzenia na sprawy z dystansem, na chłodno albo to by ktoś potrafił zupełnie inaczej myśleć niżeli Ty, cenisz sobie własne zdanie u kogoś i umiejętność trwania w nim. Staowczość. 3. Gdzie mam szanse go spotkac (okolicznosci) -2 mieczy - przypadkiem może sam się zjawić, ale wtedy nie będziesz jeszcze na niego patrzeć per facet do związku 4. Kiedy bedzie ku temu najlepszy moment - Księżyc - jest to okryte tajemnicą albo w nocy, może więc gdzies na imprezie 5. Na co powinnam zwrócić uwage -3 monet - na znajomości zawierane,ponieważ wśród nich może byc własnie partner. 6 . Jak bedzie wygladac zwiazek - Giermek monet - będzie się rozwijac stopniowo, od przyjaźni po glębsze relacje. Mam wrażenie, że były się jeszcze u CIebie zaznaczy i możliwe, że to karty pokazały, dlatego nie będziesz chciała go dostrzegać (2 mieczy). Ale może sie mylę Cytuj
luiza1976 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 Dzieki Daffne. Tez pomyslalam o ex, ale po jego ostatnim liscie -'przeprosinach' juz nic wiecej sie nie wydarzylo. Nie sadze by chcial kolejny raz burzyc moj spokoj, bo tym razem nie bede taka mila I wyrozumiala! ...wiec ja na pewno odrzucam te mysl. No to wypada mi wychodzic czesciej- dobrze ze tu gdzie mieszkam jest night club dla starszych Cytuj
Sierva Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) 1. 7 mieczy -> Wydaje mi się , że to ktoś, kto cały czas gra (trochę pozer) jest obrotny i sprytny 2 Wisielec -> ja tu widzę cierpliwość, niezrażanie się nawet długim oczekiwaniem, umiejętność trwania w jednym nastroju przez dłuższy czas (może Tobie to imponuje, bo nie posiadasz tych cech?) 3. 2 Mieczy - jakieś zamknięte pomieszczenie, może sytuacja oficjalna (będziesz próbowała coś z nim załatwić, uzgodnić, może czeka Was dyskusja na jakiś temat) 4, 3 Denarów - by dobrze zaprezentować siebie i swoje umiejętności, może to być w kontekście tego, o czym pisałam przy 2 Mieczy - czeka Cię jakaś rozmowa z nim, być może o interesach czy sprawach zawodowych) 5. będziecie współpracować Edytowane 3 Listopada 2013 przez Sierva Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi