Gość Nayala Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Bardzo kocham zwierzaki, czesto gdy obok przechodze biegna do mnie,albo sa w poblizu... tak ot z ciekawosci usiluje rozgryzc karty w odpwoiedzi na to pytanie...moze Wy macie jakies pomysly... Bo jak ostatnio przyjechalam do rodziny pies,ktory bywa grozny najpierw nieufanie do mnei podszedl,ale potem byl blisko i cieszyl sie za kazdym razem gdy mnie widzial...zlamal swoj opor.. dlaczego zatem tak do mnie lgną? 9 bulaw, ksieżyc, giermek mieczy hm.....nie wiem co w tym przypadku myslec o ksiezycu... moze one mysla, ze ja jestem kims innym,traktuja jak swojego ? Widac niepewnosc na poczatku..w przebywaniu ze mna... moze potrafie ich slowem do siebei zblizyc bo ciagle im sloneczkuje i misiuje ?
emilr Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Ksieżyć to też podświadomość, duchowość, inny wymiar One po prostu wyczuwają. Twoją otwartość na nie, może masz w sobie to coś, czują "bratnią duszę". Odbierasz i nadajesz na ich falach. Jesteś osobą bardzo wrażliwą i wyczuloną na emocje innych. Wrażliwsze osoby, w tym zwieerzęta czuja takie rzeczy. Warto wykorzystac taki dar:) Po coś go masz.
beatrycze18 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Ufaja tobie.Kontakt z nimi, twoje podejście i czułe słowa jakie kierujesz w ich stronę.Zwierzęta wyczuwają doskonale nasze nastawienie i intencje w stosunku do nich.
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2013 Maestro Napisano 3 Listopada 2013 Wątek nieweryfikowalny,zamykam go.
Rekomendowane odpowiedzi