Skocz do zawartości

Dlaczego zwierzeta tak do mnie lgną?

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo kocham zwierzaki, czesto gdy obok przechodze biegna do mnie,albo sa w poblizu... tak ot z ciekawosci usiluje rozgryzc karty w odpwoiedzi na to pytanie...moze Wy macie jakies pomysly...

Bo jak ostatnio przyjechalam do rodziny pies,ktory bywa grozny najpierw nieufanie do mnei podszedl,ale potem byl blisko i cieszyl sie za kazdym razem gdy mnie widzial...zlamal swoj opor..

dlaczego zatem tak do mnie lgną?

9 bulaw, ksieżyc, giermek mieczy

hm.....nie wiem co w tym przypadku myslec o ksiezycu... moze one mysla, ze ja jestem kims innym,traktuja jak swojego :D? Widac niepewnosc na poczatku..w przebywaniu ze mna... moze potrafie ich slowem do siebei zblizyc bo ciagle im sloneczkuje i misiuje :D?

Napisano

Ksieżyć to też podświadomość, duchowość, inny wymiar :) One po prostu wyczuwają. Twoją otwartość na nie, może masz w sobie to coś, czują "bratnią duszę". Odbierasz i nadajesz na ich falach. Jesteś osobą bardzo wrażliwą i wyczuloną na emocje innych. Wrażliwsze osoby, w tym zwieerzęta czuja takie rzeczy. Warto wykorzystac taki dar:) Po coś go masz.

Napisano

Ufaja tobie.Kontakt z nimi, twoje podejście i czułe słowa jakie kierujesz w ich stronę.Zwierzęta wyczuwają doskonale nasze nastawienie i intencje w stosunku do nich.

• Maestro
Napisano

Wątek nieweryfikowalny,zamykam go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...