Geranium Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Mam nieuporządkowane sprawy na studiach, kładłam sobie karty już ze 2, 3 razy na to w odstępach czasowych, bo ciagle zmieniały się okoliczności, a to poszłam z indeksem, ale nie zastałam odpowiedniej osoby, a to okazało się, że jeszcze czegoś nie mam, jakiś zaległy wpis od babeczki, która jest na zwolnieniu i będę musiała ją ścigać, no mam pewne obawy, ale odejścia lub wyrzucenia mnie z uczelni nie biorę pod uwagę, więc nie wiem, skąd takie karty się pojawiają w rozkładach i jestem zaniepokojona. Wszystko mam pozaliczane, po prostu umknęły mi dwa wpisy w indeks. Czy uda mi się w tym miesiącu pozałatwiać wszystkie sprawy związane ze studiami: 6 buław, 3 mieczy, 6 mieczy - wygląda na to, że nie, ale problem w tym, że ja to muszę zrobić, bo nie mam hologramu na legitymacji, a bilet miesięczny studencki, więc niech mnie kanar złapie i będzie koniec. Czy do końca roku mi się uda to załatwić - rycerz buław, 8 buław, król kielichów - no w końcu muszę, więc tak, ale martwi mnie poprzedni rozkład i zastanawia, w czym będzie tkwił problem, skoro chodzi tylko o głupie wpisy, które przecież może mi dać nawet zastępca danego doktora... Boję się Cytuj
panna.marta Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 nie uda się, coś może Ci się z początku udać,ale potem ktoś zamknie Ci drogę do szybkiego załatwienia sprawy. Cytuj
Cicha23 Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Czy uda mi się w tym miesiącu pozałatwiać wszystkie sprawy związane ze studiami: Raczej nie uda się, stanie Ci coś na przeszkodzie... Czy do końca roku mi się uda to załatwić - rycerz buław, 8 buław, król kielichów - no w końcu muszę, więc tak, ale martwi mnie poprzedni rozkład i zastanawia, w czym będzie tkwił problem, skoro chodzi tylko o głupie wpisy, które przecież może mi dać nawet zastępca danego doktora... Do końca roku powinno się udać.. Ostatecznie ktoś, być może jakiś mężczyzna, podpisze Ci to. Będziesz działać szybko i sprawy powinny ułożyć się pomyślnie. Cytuj
Geranium Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 Nie wiem, jak to wszystko rozumieć, bo ja muszę mieć to załatwione już natychmiast, inaczej będę mieć problem w ogóle ze swoim statusem studenta. Może tutaj się ukazała nieuchwytność tej kobiety i kombinacje, jak ją złapać a ten mężczyzna, któego sugerujesz, to sam prodziekan, do którego już raz musiałam pisemko wystosować Cytuj
Geranium Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 nie uda się, coś może Ci się z początku udać,ale potem ktoś zamknie Ci drogę do szybkiego załatwienia sprawy. Może uzyskam tylko jeden wpis albo sam hologram, a na wpisy będę musiała poczekać, haha xD Boże, tak naprawdę to ten hologram jest najważniejszy, resztę to tam kiedykolwiek się załatwi. Odechciało mi się tam w ogóle jutro iść ;/ Cytuj
Geranium Napisano 4 Listopada 2013 Autor Napisano 4 Listopada 2013 Udało mi się załatwić jeden wpis, tak jak podejrzewałam, z tym drugim będzie gorzej, bo nagle gdzieś przepadł mój egzamin, rozpłynął się, śmieszne. Rzeczywiście będzie trudno, ale nie poddam się. Cytuj
Geranium Napisano 8 Listopada 2013 Autor Napisano 8 Listopada 2013 WERYFIKACJA Nie do wiary, ale poruszyłam niebo i ziemię i... już się udało Podpisała mi starsza kobieta. Cytuj
Trida Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Czy uda mi się w tym miesiącu pozałatwiać wszystkie sprawy związane ze studiami: 6 buław, 3 mieczy, 6 mieczy Oj listopad nie będzie sprzyjał niestety. Niby 6 buław pokazuje, ze część się uda ale jednak będzie jakieś przeoczenie. Podsuma – wieża – sporo na głowie i do tego stresy, które nie ułatwiają Czy do końca roku mi się uda to załatwić - rycerz buław, 8 buław, król kielichów stawiam, że tak 8 buław – zepniesz się w końcu i załatwisz wszystko Ger spokojnie Cytuj
Trida Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 ooo jest odpowiedź przepraszam, nie zauważyłam suuuper, ze się udało gratuluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi