panna.marta Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Jak upłynie mi nowy tydzień 4.11-10.11? księżyc XVIII, 4 denarów, rydwan VII-> gwiazda XVII wydaje mi się,że początek tygodnia to będzie nudna, mozolna praca a później to wszystko nabierze tempa i będzie mi dobrze szło. Lub druga wersja poczuję się znudzona rutyną i zrobię dla siebie coś miłego albo coś sobie kupię niedrogiego,ale coś co bardzo lubię. A Wy jakie macie pomysły? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Początek tygodnia może być nieco ospały, nudny, może z powodu pogody pochmurnej, deszczowej, w środku tygodnia zajmiesz sie jakimis obowiązkami, a pod koniec tygodnia zdecydowanie nastrój sie poprawi, może jakiś wypad czeka albo randka? Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 weryfikacja: początek tygodnia faktycznie był taki,że nic do mnie nie trafiało, jakaś inna rzeczywistość,ale pod koniec tygodnia się rozchorowałam, samopoczucie do bani no i w pn z rana planuje rzęsy, bo je przesunęłam z sb-może to ta gwiazda. Daffne, dziękuję-punkcik dla Ciebie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 weryfikacja: początek tygodnia faktycznie był taki,że nic do mnie nie trafiało, jakaś inna rzeczywistość,ale pod koniec tygodnia się rozchorowałam, samopoczucie do bani no i w pn z rana planuje rzęsy, bo je przesunęłam z sb-może to ta gwiazda. Daffne, dziękuję-punkcik dla Ciebie. Gwiazda też może wskazywać na upiększanie się i dobry efekt,ktory zadowoli Dziękuje za punkciki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi