Skocz do zawartości

nowy tydzień 4.11-10.11 panna.m.

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak upłynie mi nowy tydzień 4.11-10.11?

księżyc XVIII, 4 denarów, rydwan VII-> gwiazda XVII

wydaje mi się,że początek tygodnia to będzie nudna, mozolna praca a później to wszystko nabierze tempa i będzie mi dobrze szło. Lub druga wersja poczuję się znudzona rutyną i zrobię dla siebie coś miłego albo coś sobie kupię niedrogiego,ale coś co bardzo lubię. A Wy jakie macie pomysły?

Napisano

Początek tygodnia może być nieco ospały, nudny, może z powodu pogody pochmurnej, deszczowej, w środku tygodnia zajmiesz sie jakimis obowiązkami, a pod koniec tygodnia zdecydowanie nastrój sie poprawi, może jakiś wypad czeka albo randka? :usmiech:

Napisano

weryfikacja:

początek tygodnia faktycznie był taki,że nic do mnie nie trafiało, jakaś inna rzeczywistość,ale pod koniec tygodnia się rozchorowałam, samopoczucie do bani :( no i w pn z rana planuje rzęsy, bo je przesunęłam z sb-może to ta gwiazda. Daffne, dziękuję-punkcik dla Ciebie.

Napisano
weryfikacja:

początek tygodnia faktycznie był taki,że nic do mnie nie trafiało, jakaś inna rzeczywistość,ale pod koniec tygodnia się rozchorowałam, samopoczucie do bani :( no i w pn z rana planuje rzęsy, bo je przesunęłam z sb-może to ta gwiazda. Daffne, dziękuję-punkcik dla Ciebie.

Gwiazda też może wskazywać na upiększanie się i dobry efekt,ktory zadowoli :okok:

Dziękuje za punkciki :buziak: