Skocz do zawartości

kierunek studiów

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

Jaki kierunek studiów będzie dla mnie najodpowiedniejszy ?

wisielec (o), rydwan(o), 10 kielichów, paź kielichów, sąd(o)- z czym Wam się skojarzyło ? mi chyba z przyrodą lub niesieniem pomocy innym, współpracą z ludźmi, raczej humanistyczny kierunek. Może nawet nauczyciel ? o matko...

Napisano

wiesz co, poloz karty jeszcze raz, jak dla mnie to tu nie ma zadnej podpowiedzi co wybrac. Raczej takie negatywne aspekty.

Gość paulinqa123
Napisano

2 monety, 4 kielichy, 4 miecze- może mi po prostu nie będzie dane rozpoczecie studiów

Napisano

Poczekaj, spokojnie. karty nie mówią Ci wprost jaki kierunek wybrać. Moim zdaniem one Cię przestrzegają przed tym, żebyś z dwóch pomysłów, które prawdopodobnie przyjdą Ci do głowy i z lekka namieszają w głowie, wybrała bezapelacyjnie jeden z nich a o drugim zapomniała.Nie spiesz się, bądź pewna swego. Prawdopodobnie będzie to związane z czymś artystycznym, praca z dziećmi?

Gość paulinqa123
Napisano

no właśnie też o tym pomyślałam jakby w przedszkolu ale to nigdy nie było moim "powołaniem" ani marzeniem

Napisano

trudno mi powiedzieć, bo nie znam się na takich kierunkach- zobaczysz co życie pokaże :)

Gość paulinqa123
Napisano

z tym ze ja jestem bardzo kiepska w przedmiotach ścisłych

Napisano

jakiś humanistyczno artystyczny. Kierunek, po którym pracuje się na rzecz ludzi.

Gość paulinqa123
Napisano

w takim razie musze za czymś takim sie rozejrzeć ;) ale też troche skojrzyło mi się jako aktywny kierunek

• Maestro
Napisano

4 mieczy kojarzy mi się ze służbą zdrowia, więc coś w tym kierunku, np. fizykoterapia, rehabilitacja, może farmacja, te wczesniejsze karty : wisielec (o), rydwan(o), 10 kielichów, paź kielichów, sąd(o)- też szły w tym kierunku, 10 kielichów kilka razy pokazała mi służbę zdrowia;)

Ewentualnie psychologia

Gość paulinqa123
Napisano

kto wie, może pójde w ślady mamy :) mama pracuje w szpitalu

Napisano

kireunek ktory bedzie długo w Twojej glowie i bedzie spelnieniem, bedziesz miala po nim kontakt z ludzmi i poczucie stabilnosci