Skocz do zawartości

mój listopad

Ivone2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

karty na listopad

może ktoś rzucić na nie okiem? i coś więcej mi dopowiedzieć?

Przełożenie: Kapłanka Walet Miecze, 9 miecze (o)

Rozwinięta intuicja która pomoże w osiągnięciu sukcesów, plotki spotkanie i nowiny które mogą być dla mnie niekorzystne, odmowa przyjęcia pomocy brak wiary w lepsze jutro niespostrzeganie światełka tunelu.

Miłość: X monet, Cesarz, VIII puchary- szczęśliwe życie rodzinne,pełne satysfacji zwiazki, miłe spotkania, pojawienie się mężczyzny życia z którym mogę związać się lub stworzyć układ na przyszłość pełnym zrozumienia opieki oraz miłości.

Praca: X buław, As miecze, III buławy

Ciążące obowiązki, nerwowa atmosfera, ale zwieńczenie pracy sukcesem, dzięki mojej determinacji oraz doświadczeniu, przebicie się przez wszystkie przeszkody, zakończenie się problemów finansowych zdobycie pracy.

Dom/rodzina/znajomi: Kochankowie, X pucharów, walet monet

Musisz dokonać wyboru kierując się bardziej pragnieniami niż poczuciem obowiązku, zdecydowana zmiana myślenia zaowocuje miłością zgodą, a w życiu zaowocuje szczęśliwym związkiem uczuciowym bądź w interesach. Długotrwały spokój, spełnienie życzeń oraz szczęście dobre nowiny w sprawach finansowych.

Samopoczucie: król mieczy, III miecze Cesarzowa (o)

Logiczne myślenie oparte na inteligencji oraz smutek z powodu zakończenia jakiegoś etapu w życiu możliwy zabieg chirurgiczny oraz problemy zdrowotne, szantaż emocjonalny.

Rada na listopad: Królowa Buław(o), VII Puchary (o) Słońce (o)

Wyzbyć się władczości, utopijnych marzeń gdyż one mogą jedynie poprowadzić mnie do niepowodzeń.

...

Napisano

W miłości stabilnie w pierwszej połowie miesiąca, później Pan może pokazać swą stanowczą naturę i sprawić, że poczujesz się niepewna jego zamiarów w stosunku do Waszej relacji, mooże być izolacja emocjonalna albo odczuwana partnera oddalenie.

W pracy powinno być wszystko dobrze, nieco może mieć na nia wpływ niepewność w relacji.

W rodzinie bardzo dobre, ciepłe wazjemne relacje, troszkę pod koniec trzeba będzie włożyć sięcej wysiłku w uzyskiwanie porozumienia rodzinnego, ale nie widać tu nic niepokojącego w rodzinie.

Samopoczucie będzie uzależnione od postepowania partnera, który jest inteligentny, rzeczowy, ale też chłodny i może skoncetrowany na jakichś sprawach, może zarabianiu, a mooże na samym sobie, w połowie miesiąca koło 10 listopada może Ci być przykro, mogą pojawić się pretensje Twoje i spór, później będziesz czuła się trochę niepewna sytuacji w relacji, będziesz duzo myślała, co sprawi, że stracisz poczucie pewności i swej pozycji w relacji (widzę tu negatyw cesarzowej)

Nie kierować się własnymi chciejstwami, starać sie nie stawiac spraw na ostrzu noża bo partner może powiedzieć nie i odwrócić sie na pięcie, czego moożesz sie nie spodziwać. Lepiej zawczasu temu zaradzić zmieniając podejście niż późńiej musieć naprawiać.

Napisano

Przełożenie: Kapłanka Walet Miecze, 9 miecze (o)- bedziesz malo aktywna, pelna watpliwosci, wahan

Miłość: X monet, Cesarz, VIII puchary- jesli jestes w zwiazku, to na poczatku moze byc wszystko w porzadku a potem pan sprawi,ze bedziesz miala wobec niego troche watpliwosci

Praca: X buław, As miecze, III buławy

duzo, umyslowej pracy, ale to Ci sie oplaci, duzo sie nauczysz dzieki temu. Moze nawet po tym ktos Cie doceni..

Dom/rodzina/znajomi: Kochankowie, X pucharów, walet monet

Wszystko w porządku, duzo uczuc, milosci, moze nawet ktos zainwestuje w Twoja nauke/wiedze?

Samopoczucie: król mieczy, III miecze, Cesarzowa (o)- mam wrazenie,ze jakis mezczyzna Cie zrani,ugodzi w twoja kobiecosc

Rada na listopad: Królowa Buław(o), VII Puchary (o) Słońce (o)

poczujesz sie dotknieta czyms przez meczyzne, nie daj sie, nie snuj wielkich planow, zyj z dnia na dzien, nie traci nadziei i wiary na lepsze jutro

Napisano (edytowane)

problem w tym ze ja od jakiegoś czasu jestem w otwartym związku z kimś.. a tak szczerze to jak bym była nadal singlem i te karty w ogóle pokazują jakiegoś mężczyznę którego tak na prawdę przy mnie nie ma ;/

Edytowane przez Ivone2
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Samopoczucie będzie uzależnione od postepowania partnera, który jest inteligentny, rzeczowy, ale też chłodny i może skoncetrowany na jakichś sprawach, może zarabianiu, a mooże na samym sobie, w połowie miesiąca koło 10 listopada może Ci być przykro, mogą pojawić się pretensje Twoje i spór, później będziesz czuła się trochę niepewna sytuacji w relacji, będziesz duzo myślała, co sprawi, że stracisz poczucie pewności i swej pozycji w relacji (widzę tu negatyw cesarzowej)

dokładnie 8 listopada wyszło jego kłamstwo pokazał się na imprezie na której miało go nie być później próbował się wybielić tym ze wyciągną go kolega. Było mi przykro ze mnie oszukał. Co prawda pretensje przeszły i nic mu nie powiedziałam ale po kilku dniach powiedziałam co myślę i czego oczekuję od naszej relacji... aż boje się co z tego wyniknie... patrzac na twoja dalsza interpretację.

czy mogłabyś spojrzeć w mój rozkład na związek z tym człowiekiem?

link http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/74757-prosba-o-weryfikacje-zwiazku-partnerskiego.html

z góry dziękuje:prosi:.