Skocz do zawartości

czy spotkam sie z panem X

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czesc dziewczyny:)

polozylam karty czy spotkam sie z pewnym panem:) w najblizszym czasie

as karo, walet karo, 9 kier, krol kier,10 kier--jak na moje to bedziemy do siebie pisac itp, i sie spotkamy w koncu (10 kier)

tyle ze sie spytalam kart jeszcze czy on ma kogos:

9 trefl,10 kier,10 pik-tak mi wyglada ze moze sie z kims spotyka ale ma problemy z ta osoba??

Edytowane przez koteczek29aw
Gość paulinqa123
Napisano

taak i jeszcze ortzymasz od niego wiadomość, odezwie sie, miło Cie zaskoczy

9 trefl,10 kier,10 pik- tak spotyka sie, ale nie jest tego pewien i nie zawsze sie układa. Może stoi przed wyborem Ty lub tamta. Ale zadecyduje żeby się z Toba spotkać

Napisano

Paulinka nocne wrozenie prowadzisz? :P dzięki, jesteś nie zawodna :)

Gość paulinqa123
Napisano

zobacyzmy jak zweryfikujesz :P powoli zbieram sie spac, Ty tez lepiej idz a nie myśl o chłopach po nocy ;D

Napisano

A może 9 trefl, 10 kier.10 pik mówią o tym, ze on po jakichs problemach z ta panią postanowi gdzieś z nią wyjechac dla poprawienia związku??

Gość paulinqa123
Napisano

hmm.. kurcze jest to bardzo możliwe ale jakoś nie wydaje mi sie żeby wyjechAł

Napisano

W każdym bądź razie ja sobie daje spokój z nim, jak sie nawet odezwie to ja nie.

Gość paulinqa123
Napisano

ale dlaczego.. ? skoro się odezwie to będzie znaczyło że jednak go do Ciebie ciągnie a nie koniecznie jest z kimś innym... ale z tego co widze to już dość długo czekasz... to olej go po prostu a jak sie odezwie to normalnei z nim gadaj

Napisano
ale dlaczego.. ? skoro się odezwie to będzie znaczyło że jednak go do Ciebie ciągnie a nie koniecznie jest z kimś innym... ale z tego co widze to już dość długo czekasz... to olej go po prostu a jak sie odezwie to normalnei z nim gadaj

Paulinka stwierdzilam ze czy tak czy inaczej ja sie nie odezwe.

Napisano

no dobra rozlozylam karty kiedy sie on do mnie odezwie

10 pik-hm od 4 tygodni do 3 miesiecy :P

i kiedy sie spotkamy

as pik 10 kier krol kier- ze co??? na wiosne chyba :P

moze ktos mi rozjasni czy dobrze czas wywrozylam :)

Napisano
A może 9 trefl, 10 kier.10 pik mówią o tym, ze on po jakichs problemach z ta panią postanowi gdzieś z nią wyjechac dla poprawienia związku??

A mi sie wydaje ze własnie on nikogo nie ma ! jest otwarty na przyjaźnie i bardzo lubiany ale nie jest w stałym związku . ;)

Napisano
A mi sie wydaje ze własnie on nikogo nie ma ! jest otwarty na przyjaźnie i bardzo lubiany ale nie jest w stałym związku . ;)

hm to pewnie dolacze do jego kolekcji przyjaciolek bez zobowiazan hehe

Gość paulinqa123
Napisano

no dobra rozlozylam karty kiedy sie odezwie

10 pik-- tak 4 tyg. do 3 miesięcy chociaz spotkałam się z okresleniem czaowym że 10 pik oznacza okres powyżej 10 lat haha ale w tym przypadku to będzie szybciutko :) mysle że prędzej niż 4 tygodnie

i kiedy sie spotkamy

as pik 10 kier krol kier- mogłaś wyciągnąć 1 karte :P as pik to zima, więc niebawem a 10 kier to okres do roku :) myślę że zimą, początkiem nowego roku lub końcem tego

moze ktos mi rozjasni czy dobrze czas wywrozylam :)