Skocz do zawartości

Sytuacja uczuciowa w listopadzie

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak bedzie wygladac moja sytuacja uczuciowa w listopadzie?

6 mieczy, 9 monet, Krol Bulaw, dolozone: 3 mieczy, 2 pucharow, Sprawiedliwosc

Tak jakbym sobie przemyslala to, co wydarzylo sie w przeszlosci i wyciagnela wnioski, moze spotkam kogos kto mi w tym pomoze, generalnie odetne sie od tego co mi nie sluzylo.

Gość Gość3
Napisano

mozesz otrzymac od losu bezwarunkowa milosc od owego Krola Bulaw /ja widze ja w tej 6 mieczy i 9 monet / ,ciezka karma do przerobienia patrzac dalej w rozklad .bedzie bolec / z reszta milosc tez boli /...a dalej sformalizowanie owych uczuc ,trwaly zwiazek .

Napisano

Zastanawiam sie tez, czy znam juz owego Krola Bulaw czy to ktos kto sie dopiero pojawi w moim zyciu i jak widac, chyba troche namiesza...

Napisano

W połowie miesiaca pojawi się wokół Ciebie mężczyzna, który zacznie Cię adorować, chyba nie do końca Ci to przypadnie do gustu, aczkolwiek będzi Ci miło, w drugiej połowie miesiąca aktywnie zacznie zabiegać szukając możliwości spotkania się lub spędzniea wzajemnie czasu. Jest to ktoś z przeszłości, a na pewno ktoś kogo już znasz. Ostatnie dwie karty dają Sąd, poza tym 3 mieczy i 2 kielichów wskazuje, że ten ktoś kiedyś mógł Cię rozczarować,zawieść i etraz może chcieć spróbować to wyjaśnić lub naprawić. Nie widzę poza rozmową jednak formalizacji i takich rzeczy,zwłaszcza jeśli jesteś wolną osobą.

Napisano
W połowie miesiaca pojawi się wokół Ciebie mężczyzna, który zacznie Cię adorować, chyba nie do końca Ci to przypadnie do gustu, aczkolwiek będzi Ci miło, w drugiej połowie miesiąca aktywnie zacznie zabiegać szukając możliwości spotkania się lub spędzniea wzajemnie czasu. Jest to ktoś z przeszłości, a na pewno ktoś kogo już znasz. Ostatnie dwie karty dają Sąd, poza tym 3 mieczy i 2 kielichów wskazuje, że ten ktoś kiedyś mógł Cię rozczarować,zawieść i etraz może chcieć spróbować to wyjaśnić lub naprawić. Nie widzę poza rozmową jednak formalizacji i takich rzeczy,zwłaszcza jeśli jesteś wolną osobą.

Dziekuje :) Mi jakos ten Krol Bulaw pokazywal zazwyczaj kogos kogo jeszcze nie znam, starszego...

Napisano
Dziekuje :) Mi jakos ten Krol Bulaw pokazywal zazwyczaj kogos kogo jeszcze nie znam, starszego...

a mnie bardzo rożnie wiekowo, ale odbieralam tą osobą zawsze jako atrakcyjną i energiczną :) Bywali jednak młodsi ode mnie pokazujący sie jako Buławowi, więc chyba wiek nie ma znaczenia.

• Maestro
Napisano

Trzy ostatnie karty wyszły mi też na uczucia w ub.roku...Wydaje mi się, ze poznasz jakiegoś fajnego faceta, z nim możliwe spotkanie, ale możesz się na nim zawieść, bo wystąpi różnica oczekiwań..

• Lubię to! 1
Napisano
Trzy ostatnie karty wyszły mi też na uczucia w ub.roku...Wydaje mi się, ze poznasz jakiegoś fajnego faceta, z nim możliwe spotkanie, ale możesz się na nim zawieść, bo wystąpi różnica oczekiwań..

Pamietam Inez, kladlas mi na uczucia do konca roku :) Co prawda na razie sie nie zapowiada, ale nigdy nie wiadomo. Poza tym zawsze jak robie jakis rozklad na uczucia to mi wychodzi ten krol Bulaw albo Krol Monet...

Napisano

możesz kogoś poznać, nawet zauroczyć się, w kimś starszym, sztynie. Wydaje mi się ,że jednak zerwiesz z nim szybko kontakt, on w Twoim poczuciu nie zapewni Ci tego co byś chciała. Wydaje mi się,że poczujesz się przez niego oszukana, sprawdź czy nie ma kogoś na boku.

Napisano

zmienisz nastawienie, będą spotkania towarzyskie i takie - niezobowiązujące flirty, król buław moze wskazywać na romans właśnie bardziej na zasadzie fizycznej

z dołozonych - odetniesz się od czegoś, mozliwe, ze zmieni sie Twoje myslenie w kwestiach damsko meskich, nadejdzie jakas jedna czy dwie randeczki z których moze wyjsc cos powazniejszego :)