x-latek Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 6 Buław/7 Mieczy/Król Buław podsumy Umiarkowanie, HB>>>Śmierć-Cesarz Jakieś działanie w grupie żeby coś zamataczyć/jakiś szwindel, dalej jakaś pomoc, efektywne działanie w czymś (Król Buław). Nic mi więcej nie przychodzi do głowy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Poczatek tygodnia wygląda na obmyślanie jakiegoś planu, a może coś Ci się uda dokonać do połowy tygodnia, a może 2 w 1? W połowie tygodnia zaczniesz realizować swój zamiary, może zapragniesz aktywniej spędzić resztę tygodnia. Udanego Cytuj
panna.marta Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 wyglada na to,że jakiś facet wzbudzi Twoje podejrzenia i chyba będziesz chciał ograniczyć z nim kontakt Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Listopada 2013 Maestro Napisano 5 Listopada 2013 Coś Ci się uda załatwić dzięki sprytowi, sile woli i pewności siebie;) Cytuj
beatrycze18 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Być może odkryjesz jakieś matactwo, albo czyjeś nieczyste zamiary.Zadziałasz w tym kierunku.Efekt twoich działań będzie pomyślny dla ciebie. Cytuj
x-latek Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 Chodziło tu o me pomyślne dogadanie się z drugą stroną co do mego długu. Mój dług to chyba te 7 Mieczy tutaj. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Ja tu widze jedyni Twoje kombinowanie, dzialania majace na celu, zebys wyszedl na czyms najlepiej, jak sie da. Kinga Cichocka zawsze fajnie o karcie 7 Mieczy mowi... ze to karta genialnych rozwiazan. Tu tak pokazuja karty. Cytuj
x-latek Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 Ja tu widze jedyni Twoje kombinowanie, dzialania majace na celu, zebys wyszedl na czyms najlepiej, jak sie da. Kinga Cichocka zawsze fajnie o karcie 7 Mieczy mowi... ze to karta genialnych rozwiazan. Tu tak pokazuja karty. I Crowley ładnie nazywał tę kartę olśnienie. Bo ja wiem... żadne to genialne rozwiązanie z mojej strony to nie było, jeszcze miałem duże wątpliwości czy druga strona przystanie na tę mą propoycję. Ale zgodził się i jest dobrze. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Genialne czy nie.... rozwiazanie sie znalazlo i to jest wazne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi