Skocz do zawartości

Mój tydzień

x-latek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

6 Buław/7 Mieczy/Król Buław

podsumy Umiarkowanie, HB>>>Śmierć-Cesarz

Jakieś działanie w grupie żeby coś zamataczyć/jakiś szwindel, dalej jakaś pomoc, efektywne działanie w czymś (Król Buław).

Nic mi więcej nie przychodzi do głowy.

Napisano

Poczatek tygodnia wygląda na obmyślanie jakiegoś planu, a może coś Ci się uda dokonać do połowy tygodnia, a może 2 w 1?

W połowie tygodnia zaczniesz realizować swój zamiary, może zapragniesz aktywniej spędzić resztę tygodnia.

Udanego ;)

Napisano

wyglada na to,że jakiś facet wzbudzi Twoje podejrzenia i chyba będziesz chciał ograniczyć z nim kontakt

• Maestro
Napisano

Coś Ci się uda załatwić dzięki sprytowi, sile woli i pewności siebie;)

Napisano

Być może odkryjesz jakieś matactwo, albo czyjeś nieczyste zamiary.Zadziałasz w tym kierunku.Efekt twoich działań będzie pomyślny dla ciebie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Chodziło tu o me pomyślne dogadanie się z drugą stroną co do mego długu. Mój dług to chyba te 7 Mieczy tutaj.

Napisano

Ja tu widze jedyni Twoje kombinowanie, dzialania majace na celu, zebys wyszedl na czyms najlepiej, jak sie da.

Kinga Cichocka zawsze fajnie o karcie 7 Mieczy mowi... ze to karta genialnych rozwiazan. Tu tak pokazuja karty.

Napisano
Ja tu widze jedyni Twoje kombinowanie, dzialania majace na celu, zebys wyszedl na czyms najlepiej, jak sie da.

Kinga Cichocka zawsze fajnie o karcie 7 Mieczy mowi... ze to karta genialnych rozwiazan. Tu tak pokazuja karty.

I Crowley ładnie nazywał tę kartę olśnienie.

Bo ja wiem... żadne to genialne rozwiązanie z mojej strony to nie było, jeszcze miałem duże wątpliwości czy druga strona przystanie na tę mą propoycję. Ale zgodził się i jest dobrze.

Napisano

Genialne czy nie.... rozwiazanie sie znalazlo i to jest wazne. ;)