Skocz do zawartości

Plastry detoksykacyjne- działają?

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Napisano

"Ciężko mi powiedzieć, czy te plastry działają. Być może musiałbym dłużej stosować. Napiszę w takim razie swoje obserwacje. Jeśli w organizmie jest dużo toksyn to plastry przybierają rano barwę ciemną lub nawet czarną - faktycznie tak było w moim przypadku. W miarę detoksykacji powinny robić się coraz jaśniejsze - tego niestety u siebie nie zauważyłem, choć pod koniec wydawało mi się lekko, że są trochę bledsze. Najlepiej jak bym miał pierwszy zdjęty plaster i ten z ostatniego dnia

Gość paulinqa123
Napisano

ja stosowałam jakiś czas temu podobne plastry. Początkowo były ciemne, i troszke różniły się na obu stopach. Później jaśniały, robiły się coraz bardziej blade, i fakt moje samopoczucie było lepsze.

• 3 miesiące temu...
Napisano
ja stosowałam jakiś czas temu podobne plastry. Początkowo były ciemne, i troszke różniły się na obu stopach. Później jaśniały, robiły się coraz bardziej blade, i fakt moje samopoczucie było lepsze.

mi one też coś tam pomogły ale spodziewałam się czegoś więcej

Napisano

Ja nie próbowałam ale dlatego, że nie wierzę w takie działanie. Oczyszczać organizm trzeba od środka, dobrą dietą. Jeśli będziemy jeść w fast foodach i innych tego typu miejscach, to na nic nam takie plastry.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jak dla mnie to jeden wielki pic na wode. Naciganie chorych i to na niemale pieniadze. Podejrzewam, ze 30 minut biegu 3 razy w tygodniu lepiej oczysci organizm niz 10 takich kuracji. Co prawda testowalem tylko 2 dni, wiec za krotko zeby widziec efekty, ale wystarczajaco dlugo by sie zrazic do nich

• 4 miesiące temu...
Napisano

swego czasu byl test tego produktu na necie :) obejrzyj sobie film adbustera

pic na wodę fotomontaż...