Skocz do zawartości

Plastry detoksykacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

te plastry nie śa w żadne sposób detoksykujące; to ściema jak rzadko.

Napisano

te plastry nie śa w żadne sposób detoksykujące; to ściema jak rzadko.

Przynajmniej ma się nieco czystsze podeszwy ;]

Napisano

o lol

pamiętam podobny syf z telezakupów mango w odległej prehistorii. Myślałem, że już tego kitu nikt nie sprzedaje :D

• 3 tygodnie później...
Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Ja zamiast plastrów (płatnych) całą swoją duszą i sercem polecam chodzenie boso po ziemi (bezpłatne). Najlepiej wtedy kiedy jest ciepło ;D

Napisano
Ja zamiast plastrów (płatnych) całą swoją duszą i sercem polecam chodzenie boso po ziemi (bezpłatne). Najlepiej wtedy kiedy jest ciepło ;D

Dobrym patentem jest również nadepnięcie na osę lub pszczołę w taki sposób. Zaliczyłem. Więc uważaj co komu zalecasz, bo jak trafi się alergik to owa bezpłatna metoda może go bezpłatnie wysłać po zastrzyk, albo na cmentarz :D

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ludzie nadal są naiwni i nie mogą pojąć, że to jawne wyciąganie pieniędzy z ich kieszeni pod pozorem poprawy stanu somatycznego. Myślą,że plaster uwolni ich od toksyn, albo wyleczy z raka.

Gość Noa20
Napisano

Lepszą metodą jeśli chodzi o odsysanie toksyn przez dolne kończyny jest moczenie stóp w wodzie jonizowanej, przynajmniej efekt jest odczuwalny i odrazu widoczny a i kopytka nie sfermentują;)

No i jak ktoś powyżej zauważył chodzenie boso ale szczególnie o poranku po rosej trawce.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Myślę,że w wielu przypadkach to nic innego jak efekt placebo,jeśli komuś ma być od nich lepiej i ma mieć czyste,spokojne sumienie to warto kupić. W praktyce natomiast nie dają zupełnie nic,żadnych efektów.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Też pamiętam tę reklamę Mango. ;-) Są tacy, co uwierzą i kupią, a stosując będą głęboko wierzyli w to, że im to pomaga. Jak dla mnie - niech sobie wierzą i wydają pieniądze.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Czując ze takie plastry będą dla mnie skuteczne kupiłem ich troche a nawet stosowałem tą wanienkę :D. I nic, zawiodło.

Kocham to, w lato i w zimę nawet się zdarza że wyjdę po hart ciała!

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Plastry to jedna wielka ściema - poprostu ciemnieja pod wpływem wody, czyli wydzielanego potu. Napewno nie wyciagaja zadnych toksyn :)

• Administrator
Napisano

hm, zastanawiałam się nad tymi plastrami, ale w końcu dałam sobie spokój, bo nie wiem co tak naprawdę w tym jest.

A detoksykację przeprowadzam na wiosnę i na jesień, popularną mieszanką ziołową bonifratrów albo o. Klimuszki i z efektów jej stosowania jestem zadowolona.

Napisano

Kiedyś stosowałam z całą rodziną. Dość sporo kasy za to daliśmy i jakichś szczególnych super efektów w trakcie tego nikt z nas nie doznał. Jeśli odrobinę czuliśmy się lepiej to mogła to być równie dobrze autosugestia. Cały czas ciemniały tak samo, a miał to być wyznacznik stopnia oczyszczenia. Później w internecie usłyszałam, że tu chodzi o wilgoć, a nie reakcję na toksyny.

Napisano

Te plastry to jedna wielka ściema, równie dobrze można sobie torebki od herbaty przykładać do stóp. Też będą ciemnieć :) Zresztą sosnowiczanin wrzucił dobry filmik o tych plastrach.