panna.marta Napisano 4 Listopada 2013 Napisano 4 Listopada 2013 Co czeka mnie w sferze zawodowej w ciągu 6 najbliższych miesięcy? diabeł V, król pucharów, 10 pucharów-> świat XXI Jakieś takie uczuciowe te karty bardziej niż zawodowe...ale chyba troszkę nerwów i stresu. A moze kuszaca propozycja od mezczyzny i zmiana pracy? Cytuj
beatrycze18 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Być może dostaniesz kuszącą propozycję pracy od jakiegoś mężczyzny.Może też zaiskrzyć pomiędzy wami. Cytuj
Orchidea87 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Możesz zaniedbać pracę ze względu na mężczyznę, tylko o nim będziesz myślała Wydaje mi się, że na zmianę pracy wyszłyby inne karty. Cytuj
Cicha23 Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 1. Skupisz się na jakimś facecie.. Który może zablokować twój rozwój w pracy. 2. Druga możliwość to diabeł przedłużenie umowy, niekoniecznie jakiejś poważnej, nawet tych zwykłych. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 a z podsumy nie powinna wyjść II Kapłanka? Tarot Moja Pasja: Sumowanie kart w tarocie Król Mieczy - Pustelnik -> 9 Królowa Mieczy - Sprawiedliwość -> 8 Rycerz Mieczy - Rydwan -> 7 Paź Mieczy - Kochankowie -> 6 Król Monet - Słońce -> 19 Królowa Monet - Księżyc -> 18 Rycerz Monet - Gwiazda -> 17 Paź monet - Wieża -> 16 Król Kielichów - Siła -> 11 Królowa Kielichów - Wisielec -> 12 Rycerz Kielichów - Śmierć -> 13 Paź Kielichów- Umiarkowanie -> 14 Król Buław- Mag -> 1 Królowa Buław - Kapłanka -> 2 Rycerz Buław - Cesarzowa -> 3 Paź Buław - Cesarz -> 4 Diabeł + Król kielichów + 10 kielichów = Kapłanka 15 + 11 + 20 = 46 - 22 = 24 - 22 = 2 Rozumiem, że zamiast 11 dałaś 8. Może się mylę, ale 11 obok 12-wisielec jest bardziej logiczne niż obok 7-rydwan. A tak to w pracy miło Oczywiście będziesz do niej uwiązana, ale nie widzę tutaj czegoś negatywnego. No i naturalnie dużo pracy umysłowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi