Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w interpretacji kart tarota

pawciol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Proszę o pomoc w interpretacji kart tarota

Dostałem oto takie karty od tarocistki.

Jeśli to możliwe to chciałbym prosić o pomoc odnośnie ich interpretacji

Dziękuje za pomoc

Karty na znalezienie miłości prawdziwej która nie będzie zdradzać tak jak te wcześniejsze kobiety

księżyc 8buław rycerz buław 6buław pustelnik

Jeszcze w tym roku sprawy uczuciowe nie poukładają się

jest jeszcze pustelnik w wyniku więc tutaj okres uczuć przeciągnie

się do początku nowego roku natomiast w tym obecnym roku w tych

najbliższych 2 miesiącach jeszcze te sprawy ukazują dla pana

osamotnienie i niepewność w uczuciach

Karty na powrót pewnej osoby w której się zakochałem

6monet księżyc śmierć mag 6kielichów

Jeśli chodzi o panią J.. tutaj jest karta przeszłości i uczuć

są problemy i zatajone jakieś istotne sprawy co wskazuje księżyc

natomiast tu potrzebna jest cierpliwość jak wskazuje 6 monet

Tak uważam że ułożą się sprawy z panią J.. a jej uczucia

określone są w karcie 6kielichów uczucia miłość szczere uczucia

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano

Jakie były pytania do kart? Czy znajdziesz prawdziwą miłość? Księżyc mówi o błądzeniu trochę po omacku, przy 8 buław wydaje mi się, ze będziesz bardzo intensywnie próbował sobie kogoś znaleźć, będziesz miał dość liczne podboje, ale stałej relacji nie widać,raczej osamotnienie,izolację

Karty na powrót pewnej osoby w której się zakochałem

6monet księżyc śmierć mag 6kielichów jest szansa na jej powrót, bo masz kartę śmierci po księżycu, więc transformacja, poza tym karta 6 kielichów to zawsze cofnięcie się wstecz, a więc ona za jakis czas wróci:)

Napisano

Pierwszy rozkład to tak takie było pytanie "Czy znajde w końcu prawdziwą miłość"

Czyli jednym słowem prawdziwej miłości póki co nie znajdę dopóki nie wróci ta pewna osoba w której się zakochałem ?

• Maestro
Napisano
Pierwszy rozkład to tak takie było pytanie "Czy znajde w końcu prawdziwą miłość"

Czyli jednym słowem prawdziwej miłości póki co nie znajdę dopóki nie wróci ta pewna osoba w której się zakochałem ?

Jeśli jesteś w niej zakochany i pielęgnujesz to uczucie w sobie,to ciężko Ci będzie odnaleźć miłość w innej kobiecie...

Napisano

Jestem w niej zakochany ale myślę że to może być spowodowane tym że miesiąc temu dopiero odeszła.

Może to jest tym spowodowane jeszcze