Skocz do zawartości

jak dalej potoczy sie znajomośc z panem z Francji?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak dalej potoczy sie znajomość z panem z Francji ?

rycerz buław, świat, cesarzowa

Wygląda na to że pan chyba wybierze się w podróż do mnie-przyjedzie, aby sie spotkać

Jeszcze jedna kartę wyciągnęłam -podsumowującą-co mi to przyniesie[ewentualne spotkanie]

Świat

No i znowu świat-chyba mój wyjazd może do pana...

Proszę zerknijcie:prosi:

Napisano (edytowane)

Z kart wychodzi, że przyjedzie.

Widzę tez tu szansę na wyjazd do Francji dla Ciebie.

W podsumie wychodzi Kapłan, czyli związek będzie trwały, może przypieczętowany małżeństwem.

Edytowane przez Sierva
  • Maestro
Napisano

Widac intensywne kontakty z panem na odległość, zabieganie o Ciebie, możliwe, że wyjedziesz do niego;)

Napisano (edytowane)

Jak dalej potoczy sie znajomość z panem z Francji ?

rycerz buław, świat XXI, cesarzowa III-> kapłan V

Buławy+świat zawsze oznaczają dalszą podróż. Moim zdaniem to on do Ciebie przyjedzie i to będzie związek na odległość

Jeszcze jedna kartę wyciągnęłam -podsumowującą-co mi to przyniesie[ewentualne spotkanie]

Świat XX

dla mnie świat to oznaka trwałego związku, w Waszym przypadku,to na odległość :)

No i znowu świat-chyba mój wyjazd może do pana...

Proszę zerknijcie

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Karty pokazały możliwość jego przyjazdu do Ciebie, dzieli Was odległość. Poza tym to Ty będziesz tu 'dyrygować' ;)

Napisano

intensywna znajomość, póki co internetowa ale później - bardzo mozliwe spotkanie.

widać, ze Pan bierze baaaardzo pod uwagę Twoje samopoczucie, potrzeby

wyjazd - jak na moje oko bardzo prawdopodobny ;)