beatrycze18 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Jak dalej potoczy sie znajomość z panem z Francji ? rycerz buław, świat, cesarzowa Wygląda na to że pan chyba wybierze się w podróż do mnie-przyjedzie, aby sie spotkać Jeszcze jedna kartę wyciągnęłam -podsumowującą-co mi to przyniesie[ewentualne spotkanie] Świat No i znowu świat-chyba mój wyjazd może do pana... Proszę zerknijcie:prosi: Cytuj
Sierva Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Z kart wychodzi, że przyjedzie. Widzę tez tu szansę na wyjazd do Francji dla Ciebie. W podsumie wychodzi Kapłan, czyli związek będzie trwały, może przypieczętowany małżeństwem. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Sierva Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Listopada 2013 Maestro Napisano 5 Listopada 2013 Widac intensywne kontakty z panem na odległość, zabieganie o Ciebie, możliwe, że wyjedziesz do niego;) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Jak dalej potoczy sie znajomość z panem z Francji ? rycerz buław, świat XXI, cesarzowa III-> kapłan V Buławy+świat zawsze oznaczają dalszą podróż. Moim zdaniem to on do Ciebie przyjedzie i to będzie związek na odległość Jeszcze jedna kartę wyciągnęłam -podsumowującą-co mi to przyniesie[ewentualne spotkanie] Świat XX dla mnie świat to oznaka trwałego związku, w Waszym przypadku,to na odległość No i znowu świat-chyba mój wyjazd może do pana... Proszę zerknijcie Edytowane 5 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Nayala Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 znajmosc internetowa, aczkolwiek na Twoich zasadach. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Karty pokazały możliwość jego przyjazdu do Ciebie, dzieli Was odległość. Poza tym to Ty będziesz tu 'dyrygować' Cytuj
Trida Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 intensywna znajomość, póki co internetowa ale później - bardzo mozliwe spotkanie. widać, ze Pan bierze baaaardzo pod uwagę Twoje samopoczucie, potrzeby wyjazd - jak na moje oko bardzo prawdopodobny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi