Skocz do zawartości

Rozkład dla przyjaciółki na trudną sytuację

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Moja przyjaciółka przeżywa ostatnio ciężki okres po rozstaniu, jej partner miesiąc temu ją porzucił, ona ciągle ma nadzieje, że on wróci. Poprosiła mnie o radę, zrobiłam dla niej rozkład "analiza pozwiązkowa" + zadałam dwa dodatkowe pytania: jakie ona zrobiła na nim wrażenie podczas ich ostatniego spotkania i jak się czuł po ich ostatnim spotkaniu. Rozkład zamieszczam za jej zgodą, chciałabym jej pomóc jak tylko mogę i dokładnie zinterpretować te karty.

Jakie zrobiła na nim wrażenie: Wieża, 6 mieczy, 6 pucharów - Jego tutaj całkowicie zaskoczyła jej postawa, bo ona nie chciała z nim rozmawiać, dodałabym jeszcze, że uświadomił sobie, że to co było, nie wróci.

Jego samopoczucie po spotkaniu: 5 pucharów, Królowa pucharów, 9 denarów - Tutaj bym powiedziała, że spotkanie bardzo go poruszyło, wróciły wspomnienia, ale doszedł do równowagi i mimo wszystko stwierdził, że emocje trzeba pozostawić na boku, skupić się na sobie i na tym co dla niego jest najlepsze.

---------1-----------

-----2-------3-------

---------4-----------

-----5-------6-------

-----7-------8-------

-----9------10-------

----11------12-------

--------13-----------

1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy - faktycznie ich początki nie należały do najłatwiejszych, dużo wahania, niezdecydowania, głównie z jego strony,. no ale jakoś tak wyszło, że się zeszli

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - nabrał przede wszystkim pewności siebie, dowartościował się przy niej

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - mam talię Initiatory Golden Dawn, tutaj królowa mieczy trzyma w dłoni odciętą głowę i ewidentnie mam wrażenie, że ona zobojętniała na otaczający ją świat i ludzi, to ostudziło jej emocje, uczucia..

4. Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - karta mówi sama za siebie.

5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - przyczyną ich rozstania było właśnie nowe, imprezowe towarzystwo, tak więc trójka pucharów dobrze to ukazuje, faktycznie to było widać, że on się w tym związku męczy, że chce poczuć trochę wolności

6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet - kurczowe trzymanie się jego osoby, niechęć do zmian

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - no i tutaj mnie kompletnie ta karta zaskoczyła, bo myślałam, że on nadal dobrze się bawi, a wydaje mi się, że może jednak jakiś żal i skrucha się pojawiła

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - moja przyjaciółka jest trochę rozdarta wewnętrznie i faktycznie ma do niego ambiwalentny stosunek, uważa że to był jej ktoś przeznaczony, aczkolwiek po tym jak się wobec niej zachował ciężko byłoby jej zaufać.

9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet odwrócona - znamienne jest o, że wypadła odwrócona, być może uświadomił sobie, że to ona dawała z siebie więcej, że występowała pewna dysharmonia w wymianie uczuć, myśli etc.

10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł - kiedy z nią rozmawiam, mam wrażenie, że ona mówi o nm jak o swoim oprawcy, i faktycznie tak jest, on ją uzależnił ją od siebie emocjonalnie, a ona nie potrafi sobie dać z tym rady

11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - tutaj mam problem, nie czuję tej jego intencji, o powrót tu raczej nie chodzi, wydaje mi się, że on chce triumfować nad nią.

12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - ona nadal żywi do niego uczucia, jest dla niej ideałem mężczyzny, mimo wszystko , w końcu były też szczęśliwe chwile.

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet - no niestety, a może i stety nic z tego nie będzie..

Napisano
1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy - faktycznie ich początki nie należały do najłatwiejszych, dużo wahania, niezdecydowania, głównie z jego strony,. no ale jakoś tak wyszło, że się zeszli

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - nabrał przede wszystkim pewności siebie, dowartościował się przy niej

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - mam talię Initiatory Golden Dawn, tutaj królowa mieczy trzyma w dłoni odciętą głowę i ewidentnie mam wrażenie, że ona zobojętniała na otaczający ją świat i ludzi, to ostudziło jej emocje, uczucia..

4. Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - karta mówi sama za siebie.

5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - przyczyną ich rozstania było właśnie nowe, imprezowe towarzystwo, tak więc trójka pucharów dobrze to ukazuje, faktycznie to było widać, że on się w tym związku męczy, że chce poczuć trochę wolności

6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet - kurczowe trzymanie się jego osoby, niechęć do zmian

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - no i tutaj mnie kompletnie ta karta zaskoczyła, bo myślałam, że on nadal dobrze się bawi, a wydaje mi się, że może jednak jakiś żal i skrucha się pojawiła

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - moja przyjaciółka jest trochę rozdarta wewnętrznie i faktycznie ma do niego ambiwalentny stosunek, uważa że to był jej ktoś przeznaczony, aczkolwiek po tym jak się wobec niej zachował ciężko byłoby jej zaufać.

9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet odwrócona - znamienne jest o, że wypadła odwrócona, być może uświadomił sobie, że to ona dawała z siebie więcej, że występowała pewna dysharmonia w wymianie uczuć, myśli etc.

10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł - kiedy z nią rozmawiam, mam wrażenie, że ona mówi o nm jak o swoim oprawcy, i faktycznie tak jest, on ją uzależnił ją od siebie emocjonalnie, a ona nie potrafi sobie dać z tym rady

11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - tutaj mam problem, nie czuję tej jego intencji, o powrót tu raczej nie chodzi, wydaje mi się, że on chce triumfować nad nią.

12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - ona nadal żywi do niego uczucia, jest dla niej ideałem mężczyzny, mimo wszystko , w końcu były też szczęśliwe chwile.

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet - no niestety, a może i stety nic z tego nie będzie..

1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy to uwiązanie bycie z kimś.. To też trudności jeśli chodzi o komunikacje w związku. Trudności, z wyrażaniem uczuć i emocji.

2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - Tak na pewno nabrał pewności siebie.. Po rozstaniu aktywnie działał w kwestii podrywania innych dziewczyn, mag to bajerant. Mag to początek czegoś nowego, innego.. Być może poznał kogoś ;)

3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - to kobieta po przeżyciach, doświadczenie ja uczy dużo i wykorzystuje to zawsze.. Minione problemy spowodowały, że stała się ona osobą silną, potrafiącą zachować kontrolę nad sobą i sytuacją."

4.Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - Karta złych wiadomości także. Ktoś postanowił zakończyć związek, a druga osoba bardzo na tym ucierpiała...

5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - Czuł się spełniony, że to się zakończyło.. I że nie jest ograniczony (8 mieczy) i może się świetnie bawić od tej pory...

6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet -Chciała go zatrzymać przy sobie.. Jest osoba strasznie zaborczą...

7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - Rozpamiętuję przeszłość.. trochę jednak ma skruchę i dobija się tym co się stało..

8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - Tak jakby miała wybór.. Zastanawia się było i jest dla niej lepsze.. życie z nim i trzymanie go krotko czy tez wolność i to co teraz ma...

9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet- heh teraz już wiem ze ten związek chyba polegał na tym ze chłopak udzielał jakieś kwoty finansowe Twojej koleżance.. i czuje się wykorzystany, okradziony..

10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł myśli o nim ze to człowiek skrajny materialista, dla którego w życiu najważniejsze są przyjemności i dobra zabawa...

11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - to zawarcie pokoju.. to też chęć odzyskania partnera, powrotu do partnera.

12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - Chciałaby żeby jej eks bardziej się o nią troszczył i interesował i nie był egoista (Diabeł). Chce od niego stabilności emocjonalnej.. Dojrzałości.. A nie wiecznej zabawy..

13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet ta karta Pokazała mi kiedyś parę która była ze sobą na siłę.. Szkoda ze nie dołożyłaś..

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję za bardzo dobrą interpretację, mnóstwo racji też w tej 8 mieczy, w ogóle wszystko się zgadza oprócz tej 6 monet, o pieniądze tutaj na pewno nie chodzi, być może o czas poświęcony na tą relację, w końcu jej zbudowanie też wymagało dużego zaangażowania.. byli ze sobą kilka lat. Co do 5 monet to trafna uwaga, mnie pokazała kiedyś małżeństwo z rozsądku, faktycznie mogłam dołożyć :)

Napisano

6 monet też może wskazywać na inne " wykorzystywania" ;) Tak mi się skojarzyło z pieniędzmi ;p

Nie ma za co ;)