Sanya Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Witajcie. Moja przyjaciółka przeżywa ostatnio ciężki okres po rozstaniu, jej partner miesiąc temu ją porzucił, ona ciągle ma nadzieje, że on wróci. Poprosiła mnie o radę, zrobiłam dla niej rozkład "analiza pozwiązkowa" + zadałam dwa dodatkowe pytania: jakie ona zrobiła na nim wrażenie podczas ich ostatniego spotkania i jak się czuł po ich ostatnim spotkaniu. Rozkład zamieszczam za jej zgodą, chciałabym jej pomóc jak tylko mogę i dokładnie zinterpretować te karty. Jakie zrobiła na nim wrażenie: Wieża, 6 mieczy, 6 pucharów - Jego tutaj całkowicie zaskoczyła jej postawa, bo ona nie chciała z nim rozmawiać, dodałabym jeszcze, że uświadomił sobie, że to co było, nie wróci. Jego samopoczucie po spotkaniu: 5 pucharów, Królowa pucharów, 9 denarów - Tutaj bym powiedziała, że spotkanie bardzo go poruszyło, wróciły wspomnienia, ale doszedł do równowagi i mimo wszystko stwierdził, że emocje trzeba pozostawić na boku, skupić się na sobie i na tym co dla niego jest najlepsze. ---------1----------- -----2-------3------- ---------4----------- -----5-------6------- -----7-------8------- -----9------10------- ----11------12------- --------13----------- 1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy - faktycznie ich początki nie należały do najłatwiejszych, dużo wahania, niezdecydowania, głównie z jego strony,. no ale jakoś tak wyszło, że się zeszli 2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - nabrał przede wszystkim pewności siebie, dowartościował się przy niej 3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - mam talię Initiatory Golden Dawn, tutaj królowa mieczy trzyma w dłoni odciętą głowę i ewidentnie mam wrażenie, że ona zobojętniała na otaczający ją świat i ludzi, to ostudziło jej emocje, uczucia.. 4. Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - karta mówi sama za siebie. 5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - przyczyną ich rozstania było właśnie nowe, imprezowe towarzystwo, tak więc trójka pucharów dobrze to ukazuje, faktycznie to było widać, że on się w tym związku męczy, że chce poczuć trochę wolności 6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet - kurczowe trzymanie się jego osoby, niechęć do zmian 7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - no i tutaj mnie kompletnie ta karta zaskoczyła, bo myślałam, że on nadal dobrze się bawi, a wydaje mi się, że może jednak jakiś żal i skrucha się pojawiła 8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - moja przyjaciółka jest trochę rozdarta wewnętrznie i faktycznie ma do niego ambiwalentny stosunek, uważa że to był jej ktoś przeznaczony, aczkolwiek po tym jak się wobec niej zachował ciężko byłoby jej zaufać. 9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet odwrócona - znamienne jest o, że wypadła odwrócona, być może uświadomił sobie, że to ona dawała z siebie więcej, że występowała pewna dysharmonia w wymianie uczuć, myśli etc. 10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł - kiedy z nią rozmawiam, mam wrażenie, że ona mówi o nm jak o swoim oprawcy, i faktycznie tak jest, on ją uzależnił ją od siebie emocjonalnie, a ona nie potrafi sobie dać z tym rady 11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - tutaj mam problem, nie czuję tej jego intencji, o powrót tu raczej nie chodzi, wydaje mi się, że on chce triumfować nad nią. 12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - ona nadal żywi do niego uczucia, jest dla niej ideałem mężczyzny, mimo wszystko , w końcu były też szczęśliwe chwile. 13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet - no niestety, a może i stety nic z tego nie będzie.. Cytuj
Cicha23 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy - faktycznie ich początki nie należały do najłatwiejszych, dużo wahania, niezdecydowania, głównie z jego strony,. no ale jakoś tak wyszło, że się zeszli2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - nabrał przede wszystkim pewności siebie, dowartościował się przy niej 3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - mam talię Initiatory Golden Dawn, tutaj królowa mieczy trzyma w dłoni odciętą głowę i ewidentnie mam wrażenie, że ona zobojętniała na otaczający ją świat i ludzi, to ostudziło jej emocje, uczucia.. 4. Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - karta mówi sama za siebie. 5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - przyczyną ich rozstania było właśnie nowe, imprezowe towarzystwo, tak więc trójka pucharów dobrze to ukazuje, faktycznie to było widać, że on się w tym związku męczy, że chce poczuć trochę wolności 6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet - kurczowe trzymanie się jego osoby, niechęć do zmian 7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - no i tutaj mnie kompletnie ta karta zaskoczyła, bo myślałam, że on nadal dobrze się bawi, a wydaje mi się, że może jednak jakiś żal i skrucha się pojawiła 8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - moja przyjaciółka jest trochę rozdarta wewnętrznie i faktycznie ma do niego ambiwalentny stosunek, uważa że to był jej ktoś przeznaczony, aczkolwiek po tym jak się wobec niej zachował ciężko byłoby jej zaufać. 9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet odwrócona - znamienne jest o, że wypadła odwrócona, być może uświadomił sobie, że to ona dawała z siebie więcej, że występowała pewna dysharmonia w wymianie uczuć, myśli etc. 10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł - kiedy z nią rozmawiam, mam wrażenie, że ona mówi o nm jak o swoim oprawcy, i faktycznie tak jest, on ją uzależnił ją od siebie emocjonalnie, a ona nie potrafi sobie dać z tym rady 11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - tutaj mam problem, nie czuję tej jego intencji, o powrót tu raczej nie chodzi, wydaje mi się, że on chce triumfować nad nią. 12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - ona nadal żywi do niego uczucia, jest dla niej ideałem mężczyzny, mimo wszystko , w końcu były też szczęśliwe chwile. 13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet - no niestety, a może i stety nic z tego nie będzie.. 1. Początkowa faza wspólnej relacji? 8 mieczy to uwiązanie bycie z kimś.. To też trudności jeśli chodzi o komunikacje w związku. Trudności, z wyrażaniem uczuć i emocji. 2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Mag - Tak na pewno nabrał pewności siebie.. Po rozstaniu aktywnie działał w kwestii podrywania innych dziewczyn, mag to bajerant. Mag to początek czegoś nowego, innego.. Być może poznał kogoś 3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Królowa mieczy - to kobieta po przeżyciach, doświadczenie ja uczy dużo i wykorzystuje to zawsze.. Minione problemy spowodowały, że stała się ona osobą silną, potrafiącą zachować kontrolę nad sobą i sytuacją." 4.Jak doszło do zakończenia relacji? 9 mieczy - Karta złych wiadomości także. Ktoś postanowił zakończyć związek, a druga osoba bardzo na tym ucierpiała... 5. Co On myślał podczas zrywania? 3 pucharów - Czuł się spełniony, że to się zakończyło.. I że nie jest ograniczony (8 mieczy) i może się świetnie bawić od tej pory... 6. Co Ona myślała podczas zrywania? 4 monet -Chciała go zatrzymać przy sobie.. Jest osoba strasznie zaborczą... 7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 5 pucharów - Rozpamiętuję przeszłość.. trochę jednak ma skruchę i dobija się tym co się stało.. 8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Kochankowie - Tak jakby miała wybór.. Zastanawia się było i jest dla niej lepsze.. życie z nim i trzymanie go krotko czy tez wolność i to co teraz ma... 9. Jego myśli o Niej teraz? 6 monet- heh teraz już wiem ze ten związek chyba polegał na tym ze chłopak udzielał jakieś kwoty finansowe Twojej koleżance.. i czuje się wykorzystany, okradziony.. 10. Jej myśli o Nim teraz? Diabeł myśli o nim ze to człowiek skrajny materialista, dla którego w życiu najważniejsze są przyjemności i dobra zabawa... 11. Jego pragnienia związane z Nią? 6 buław - to zawarcie pokoju.. to też chęć odzyskania partnera, powrotu do partnera. 12. Jej pragnienia związane z Nim? Król pucharów - Chciałaby żeby jej eks bardziej się o nią troszczył i interesował i nie był egoista (Diabeł). Chce od niego stabilności emocjonalnej.. Dojrzałości.. A nie wiecznej zabawy.. 13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 5 monet ta karta Pokazała mi kiedyś parę która była ze sobą na siłę.. Szkoda ze nie dołożyłaś.. 1 Cytuj
Sanya Napisano 5 Listopada 2013 Autor Napisano 5 Listopada 2013 Dziękuję za bardzo dobrą interpretację, mnóstwo racji też w tej 8 mieczy, w ogóle wszystko się zgadza oprócz tej 6 monet, o pieniądze tutaj na pewno nie chodzi, być może o czas poświęcony na tą relację, w końcu jej zbudowanie też wymagało dużego zaangażowania.. byli ze sobą kilka lat. Co do 5 monet to trafna uwaga, mnie pokazała kiedyś małżeństwo z rozsądku, faktycznie mogłam dołożyć Cytuj
Cicha23 Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 6 monet też może wskazywać na inne " wykorzystywania" Tak mi się skojarzyło z pieniędzmi ;p Nie ma za co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi