Skocz do zawartości

Spotkanie towarzyskie..

Cicha23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kuzyn, został zaproszony na imprezę klasową (z dawnych czasów), która odbędzie na początku grudnia. Za czasów szkolnych ważył trochę, ale nie miał problemów z otyłością a nawet miał duże powodzenie.... Od tej pory schudł chyba około 15 kg.. Ze znajomymi nie widział się parę lat..

Prosił o postawienie kart z pytaniami..

1. Ogólna aura imprezy.. >> 10 pucharów, 2 denary, 7 buław = Gwiazda, HB Słońce?

2. Jak go odbiorą (skupiał się na tym pytaniu na fizyczności ale psychiczny odbiór tez)>> 3 denary, 4 denary, As denarów = Wieża, HB Sprawiedliwość

Moje karty jak zawsze, często odbiegają od pytania i mówią o aktualnym problemie. A jego aktualnym problemem to 2 denary.. Czyli rozważanie za i przeciw> iść czy nie iść. Strasznie się z tym teraz trudzi. Zauważyłam u mnie, już wielokrotnie sprawdzony pewien system, w zadaniu pytania na trzy karty... Pierwsza mówi o tym jak my to widzimy.. Druga stan obecny, lub jak to bedzie Trzecia jak to będzie (również) lub się zakończy.

1. Więc tak będę się trzymać swojego systemu. No imprezka, nie będzie jakaś rewelacyjna, ale wcale nie najgorsza. Będzie starał się wbić w towarzystwo, jakoś tam przetrwać.. Ale ogólnie pomyślnie.

2. Jak go odbiorą? Hmm Liczy że pochwalą go za osiągniecie (w zmianie wyglądu).Odbiorą go jako trochę zamkniętego, który trzyma się na uboczu i bacznie obserwuje (4 den) Ale as denarów na końcu może mówić o sukcesie i pochwale w tej kwestii.. Czyli pozytywnie ale obiektywnie. Ta wieża z podsumy może mówić o tym że zaskoczy ich bardzo zmiana.

Osobiście mam przeczucie, że nie ma ochoty tam iść i nie zdziwi mnie jak wcale nie pójdzie.. Lub wpadnie i wypadnie z stamtąd.

Napisano

Jak dla mnie to wygląda w ten sposób:

Ad1

Impreza będzie niezła, dużo uśmiechu, zabawy. On nie zdaje sobie sprawy jak wiele osiągnął, inni to zobaczą, ba będą mu zazdrościli osiągnięć...

Ad2

Odbiorą go pozytywnie, można nawet pokusić się o stwierdzenie iż będzie sprawiał zamożnego ;) Wieża na końcu możemy interpretować pozytywnie i takowe(pozytywne) emocje powinien wynieść z tego spotkania...

Pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Prosił o postawienie kart z pytaniami..

1. Ogólna aura imprezy.. >> 10 pucharów, 2 denary, 7 buław = Gwiazda, HB Słońce?

ogólnie atmosfera b dobra, towarzysko, wesoło,ale chyba będzie troszkę obczajał ludzi i do co po niektórych będzie czuł niechęć i opór. Ale ogólnie świetnie.

2. Jak go odbiorą (skupiał się na tym pytaniu na fizyczności ale psychiczny odbiór tez)>> 3 denary, 4 denary, As denarów = Wieża, HB Sprawiedliwość

zauważą,że zeszczuplał i że się zmienił. Odbiorą go jako osobę bardzo zadbaną kładącą nacisk na wygląd zewnętrzny i pieniążki.

Gość Euterpe
Napisano

Powiedziałabym, że na początku będzie świetnie, miło, ciepło(10 pucharów), później zaczną się standardowe dopytywania a co u ciebie itp.(2 denary - połączenie na płaszczyźnie zawodowej w tym wypadku szkolnej, więc pewnie rozmowa ze starym kumplem/kumpelą), więc może troszkę nie czuć się z tym dobrze(?)(7 buław - osoba na karcie nie mam zadowolonej miny i jakby się broniła przed czymś). W sumie nie każdy lubi niedyskretne pytania, może coś podobnego się stanie albo ktoś powie/zrobi coś innego nieodpowiedniego.

Twój kuzyn ma pracę?

Moim zdaniem nie odbiorą go źle, zobaczą człowieka zadbanego jeżeli chodzi o fizyczność, z psychiki, może wydawać im się kimś troszkę innym, nowym(as denarów).

Napisano

Będzie ciekawie ale wydaje mi się, ze będzie chciał szybko uciec, wyjść ‘bo musi’, zostawił żelazko włączone czy cos ;) ale będzie zadowolony z zabawy, spotkania, ludzie będą go pytali jak to zrobił, ze tak schudł, wydaje mi się, ze w sumie będzie się dobrze bawił

Będą mówili, ze wow jak fajnie ze zazdroszczą trochę, ze się nie spodziewali takiej fizycznej zmiany, wieża pokazuje wg mnie zmiane nastawienia wielu osób, może usłyszeć, zę się zmienił na lepsze etc

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja

Dziękuję wszystkim za każdą interpretację ! Przeczucie miałam dobre bo kuzyn nie poszedł.. z RESZTĄ można to było zauważyć bo karty wyszły dziwne.. Imprezę przesunięto wstecz, w dzień w którym miał już coś na głowie i nie mógł się pojawić.