Skocz do zawartości

Czy w przeciągu pół roku będę w ciąży?(ZWERYFIKOWANY)

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jako, że nie bardzo czuję karty na ciążę, prosiłabym o pomoc w interpretacji. Oczywiście, ja chyba za bardzo życzeniowo to zinterpretuję ale tak to czuję :)

Czy w przeciągu pół roku będę w ciąży ?

7 buław walet buław królowa denarów 2 puchary = Słońce

No kart typowo ciążowych to tu jest chyba niewiele, poza Słońcem. Królowa denarów to może być kobieta, która ma potomstwo, dom.

Po jakiś trudnościach ale przezwyciężonych, dostaję dobre wiadomości, że założę rodzinę.

Tak bym to widziała, ale pewnie zbyt różowo na to patrzę. Dlatego też jeśli ktoś by pomógł, będę wdzięczna. Ja za słabo czuję jeszcze karty.

Napisano

Nie widzę tu niestety kart typowo ciążowych. 7 buław to Twoje zmagania z tą sytuacją. Karta zawsze mi mówiła aby być wytrwałym a czeka cie sukces, nie poddawać się. Na matkę bardziej przypada Królowa pucharów. 3 kielichy/puchary mówią o powiększeniu się rodziny.. Niestety tu są tylko 2 puchary.. Które mówią na razie pozostaniecie z partnerem we dwójkę, tak jak jest, nikt nowy nie dojdzie. (chyba ze nie masz partnera ;) ) Ja bym to interpretowała tak.. dzidziusia jak na teraz nie będzie.. Będzie później. Na pewno nie teraz.

Napisano

masz szanse na ciążę,ale chyba mężczyzna z którym jesteś a wychodzi na to,że to dość poważny związek lub małżeństwo o czym mówi 2 pucharów,ale niestety chyba on nie bardzo ma na to ochote. On wręcz się przed tym wzbrania. Jeśli on do tego dojrzeje, to tak jeśli nie, to niestety nic z tego nie będzie pomimo dużych szans.

Gość gość5
Napisano

Witam

Jako, że nie bardzo czuję karty na ciążę, prosiłabym o pomoc w interpretacji. Oczywiście, ja chyba za bardzo życzeniowo to zinterpretuję ale tak to czuję :)

widać starania i zabieganie o ciążę, ale samej ciąży nie widzę- no chyba że to Słońce na końcu to bliźniaki :)

No kart typowo ciążowych to tu jest chyba niewiele, poza Słońcem. Królowa denarów to może być kobieta, która ma potomstwo, dom.

Po jakiś trudnościach ale przezwyciężonych, dostaję dobre wiadomości, że założę rodzinę.

Tak bym to widziała, ale pewnie zbyt różowo na to patrzę. Dlatego też jeśli ktoś by pomógł, będę wdzięczna. Ja za słabo czuję jeszcze karty.

Napisano

Wg tych kart ciazy nie wiaac w ciagu 5 miesiecy, ale slonce mowi, zeby nie rezygnowac :)

Napisano

pół roku to niekoniecznie, powiedziałabym, ze chwile po pół roku zajdziesz :)

np za 8 mce czy jakos tak :)

Napisano

W najbliższym czasie wygląda to tak jakbyście starali się o dziecko pod presją np. czasu, chęci posiadania potomka. Ale później emocje (stres) opadną i będzie łatwiej zajść w ciążę. Choć samej ciąży w ciągu 6 miesięcy tu nie widać. Powodzenia!

Gość AngeloYasmine
Napisano

w ciągu pół roku ciązy brak......................starania tak ale nie ma ciązy

Napisano

nie będzie ciąży choć Pani bardzo by chciała, pytanie czy partner też równie mocno tego chce :mysli: Pan pokazuje się tu jako paź buław, czyli takie chłopek roztropek, który albo nie ma świadomości że Pani chce zajść w ciążę albo podchodzi do tematu nieco frywolnie w stylu: "jak bęzie to będzie,jak nie to nie".

Jeśli już są jakieś dzieci to widać, że w najbliżym czasie Pani będzie się o nie troszczyć (2 kielichy)

Napisano

Beda usilne starania. Jednak w tym czasie ciazy nie widac. Natomiast pozniej, mysle, ze tak. Slonce ma w sobie potencjal Kola i Maga. Czyli nie spinac sie i dzialac. ;)

Z pelna radoscia i przede wszystkim na luzie!

Stres bardzo skutecznie hamuje... taki niechciany srodek antykoncepcyjny. Mam na mysli tu nie zwykly stres a ten wynikajacy z chciejstwa.

Z podsumu HB masz Eremite... takze tu moga dodatkowo pojawic sie u Ciebie watpliwosci czy to odpowiedni czas. Albo jakies dodatkowe moze badania bedziesz robic... zasiegac porady lekarza, jak sobie to zajscie w ciaze ulatwic.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

"Jeśli już są jakieś dzieci to widać, że w najbliżym czasie Pani będzie się o nie troszczyć (2 kielichy)

"

oczywiście, ciązy nie ma ....ale teraz dosyć często opiekuję się moją małą siostrzenicą :)

• Lubię to! 1