Skocz do zawartości

rzęsy/weekend

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W weekend uzupełniam rzęsy z tą Panią, którą ostatnio poznałam. Kładę karty,co chciałabym sprawdzić czy współpracować z nią na stałe.

Jak wyjdą jej rzęsy i jak mi się to będzie podobało?

eremita IX, królowa mieczy, gwiazda XVII -> diabeł XV

eremita i diabeł czuję,że długo jej się zejdzie,aż trochę będę marudna,w królowej mieczy odczuwam moją surową ocenę, ale wyjdę piękna :)

Napisano

Myslę - podobnie ja Ty, ze troche to potrwa ( a moze karta pokazała Twoje poszukiwania idealnej Pani do zabiegu?). Pani przyłozy sie, to profesjonalistka, dokładna (q mieczy). Będziesz zadowolona na pewno:) Mi (też przy zabiegu z rzęsami) diabeł pokazał duże, pozytywne emocje.l

Napisano

noo..ja wtedy też miałam diabła i to pokazywało,że to trwa długo prawie 3h zatem diabeł wydłuża.

Napisano

dokladna jest ta ani i przyklada sie, powinnas wygladac...zniewalajaco.

Napisano
noo..ja wtedy też miałam diabła i to pokazywało,że to trwa długo prawie 3h zatem diabeł wydłuża
. A u mnie szybko poszło, niecałe dwie godziny:)
  • Maestro
Napisano

Diabeł opóźnia? Pierwsze słyszę..

Bardzo długo będziesz sie im przyglądała, czy na pewno są takie ładne i fajne jak sobie wymarzyłaś, może nawet poprosisz kogos o wyrazenie opinii. Usłysysz słowa zachwytu, co wprawi Ciebie w świetny nastrój;)

Napisano
Diabeł opóźnia? Pierwsze słyszę..

Bardzo długo będziesz sie im przyglądała, czy na pewno są takie ładne i fajne jak sobie wymarzyłaś, może nawet poprosisz kogos o wyrazenie opinii. Usłysysz słowa zachwytu, co wprawi Ciebie w świetny nastrój;)

Tak, juz nie raz diabel mi pokazal,ze cos sie przesunie w czasie-zalezy co stoi obok.