panna.marta Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 W weekend uzupełniam rzęsy z tą Panią, którą ostatnio poznałam. Kładę karty,co chciałabym sprawdzić czy współpracować z nią na stałe. Jak wyjdą jej rzęsy i jak mi się to będzie podobało? eremita IX, królowa mieczy, gwiazda XVII -> diabeł XV eremita i diabeł czuję,że długo jej się zejdzie,aż trochę będę marudna,w królowej mieczy odczuwam moją surową ocenę, ale wyjdę piękna Cytuj
emilr Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Myslę - podobnie ja Ty, ze troche to potrwa ( a moze karta pokazała Twoje poszukiwania idealnej Pani do zabiegu?). Pani przyłozy sie, to profesjonalistka, dokładna (q mieczy). Będziesz zadowolona na pewno:) Mi (też przy zabiegu z rzęsami) diabeł pokazał duże, pozytywne emocje.l Cytuj
panna.marta Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 noo..ja wtedy też miałam diabła i to pokazywało,że to trwa długo prawie 3h zatem diabeł wydłuża. Cytuj
Gość Nayala Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 dokladna jest ta ani i przyklada sie, powinnas wygladac...zniewalajaco. Cytuj
emilr Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 noo..ja wtedy też miałam diabła i to pokazywało,że to trwa długo prawie 3h zatem diabeł wydłuża. A u mnie szybko poszło, niecałe dwie godziny:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Listopada 2013 Maestro Napisano 8 Listopada 2013 Diabeł opóźnia? Pierwsze słyszę.. Bardzo długo będziesz sie im przyglądała, czy na pewno są takie ładne i fajne jak sobie wymarzyłaś, może nawet poprosisz kogos o wyrazenie opinii. Usłysysz słowa zachwytu, co wprawi Ciebie w świetny nastrój;) Cytuj
panna.marta Napisano 8 Listopada 2013 Autor Napisano 8 Listopada 2013 Diabeł opóźnia? Pierwsze słyszę.. Bardzo długo będziesz sie im przyglądała, czy na pewno są takie ładne i fajne jak sobie wymarzyłaś, może nawet poprosisz kogos o wyrazenie opinii. Usłysysz słowa zachwytu, co wprawi Ciebie w świetny nastrój;) Tak, juz nie raz diabel mi pokazal,ze cos sie przesunie w czasie-zalezy co stoi obok. Cytuj
panna.marta Napisano 11 Listopada 2013 Autor Napisano 11 Listopada 2013 dobrze wyszlo dlugo trwalo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi