Skocz do zawartości

praca w dniach 12-15.11

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam do Was ogromną prośbę! Otóż będę miała mega dużo i trudnej pracy w dniach 12-15.11, gdyż w tych dniach będę wykonywała obowiązkich innych moich współpracowników-nieobecnych w tych dniach. Strasznie się boję czy dam radę,więc zapytałam kart:

Jak będzie wyglądała moja praca w mojej firmie w tych dniach:

królowa mieczy, as pucharów, 9 pucharów-> XIX słońce

widać,że będę trochę poddenerwowana i nie będę z tego zadowolona,ale powinnam dać radę

Jaki skutek na przyszłość przyniesie moja praca w tym terminie?

10 buław (o), 7 buław, głupiec -> gwiazda XVII

Na przyszłość będę nie chętna do podejmowania tego typu pracy, będę zmęczona,ale nie powinno być też tak tragicznie?

Bardzo Was proszę o interpretację. Mam nadzieje,że dobrze zsumowałam wszystko.

Jak ocenią mnie potem inni/ jak wypadnę w ich "oczach"?

3 mieczy, 4 mieczy, as buław dołożone rycerz buław -> sprawiedliwość XI

chyba ktoś nie będzie ze mnie zadowolony i będzie do mnie uprzedzony...albo odwrotnie ktoś kto nie był zadowolony nagle zmieni zdanie/ocenę

Edytowane przez panna.marta
Gość Euterpe
Napisano
Jak będzie wyglądała moja praca w mojej firmie w tych dniach:

królowa mieczy, as pucharów, 9 pucharów-> XIX słońce

podejdziesz do tego wszystkiego z głową, możesz stać się chłodniejsza, ale powinnaś mieć nad wszystkim kontrolę :)

Jaki skutek na przyszłość przyniesie moja praca w tym terminie?

10 buław (o), 7 buław, głupiec -> gwiazda XVII

w najbliższej przyszłości możesz odczuwać zmęczenie, ale będziesz zadowolona :)

Napisano (edytowane)

dzięki Euterpe, a dodałam jeszcze jedno pytanie zerkniesz?

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Podejdziesz z pełną odpowiedzialnością i co tu ukrywać.. napięciem sporym - ale okaże się, że nikt nie będzie Cię niepokoił, nie będziesz się musiała stresować.

Może strach ma wielkie oczy??

Wszystko będzie ok, są dobre emocje i jest zadowolenie z siebie - więcej luzu panno.marto - boś bardzo spięta a otoczenie na luzie jest - nie stresuj się więc :)

Napisano
Podejdziesz z pełną odpowiedzialnością i co tu ukrywać.. napięciem sporym - ale okaże się, że nikt nie będzie Cię niepokoił, nie będziesz się musiała stresować.

Może strach ma wielkie oczy??

Wszystko będzie ok, są dobre emocje i jest zadowolenie z siebie - więcej luzu panno.marto - boś bardzo spięta a otoczenie na luzie jest - nie stresuj się więc :)

No bo ja nie bardzo chciałabym się tym zajmować,bo się na tym nie znam, mało umiem,ale muszę :(

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)
Jak ocenią mnie potem inni/ jak wypadnę w ich "oczach"?

3 mieczy, 4 mieczy, as buław dołożone rycerz buław -> sprawiedliwość XI

coś ich ukłuje w serce(3 miecze), ale zobaczą, że masz w sobie potencjał(as buław) i działasz energicznie(rycerz buław) ze stoickim spokojem(4 miecze) :) Dużo w tym pytaniu masz mieczy(intelekt) oraz buław(szybkie, nagłe działanie, czasami nieprzemyślane, pod wpływem impulsu), więc zapewne rozsądek pójdzie w parze z działaniem.

Sprawiedliwość jako suma -> powinni ocenić Cię sprawiedliwe :)

W żadnym pytaniu nie wyskoczył denar, znak ziemi, więc na stałe to wszystko pewnie nie będzie. Brak tutaj pewnej stabilności...

- Ty nie czujesz się z tym pewnie

- ta praca jest tylko na chwilę.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

może ktoś jeszcze chce rzucić okiem?szczegolnie pkt 2.

Napisano
coś ich ukłuje w serce(3 miecze), ale zobaczą, że masz w sobie potencjał(as buław) i działasz energicznie(rycerz buław) ze stoickim spokojem(4 miecze) :) Dużo w tym pytaniu masz mieczy(intelekt) oraz buław(szybkie, nagłe działanie, czasami nieprzemyślane, pod wpływem impulsu), więc zapewne rozsądek pójdzie w parze z działaniem.

Sprawiedliwość jako suma -> powinni ocenić Cię sprawiedliwe :)

W żadnym pytaniu nie wyskoczył denar, znak ziemi, więc na stałe to wszystko pewnie nie będzie. Brak tutaj pewnej stabilności...

- Ty nie czujesz się z tym pewnie

- ta praca jest tylko na chwilę.

Czuje się nie pewnie, ponieważ na codzień się tym nie zajmuje. Jedynie kogoś zastępuje,ale żałuje,że się zgodziłam. Mam nadzieję,że to się szybko skończy.

Napisano

a ja uwazam,ze calkiem harmonijnie...Cieoceniaj na pewno jako kobiete.ktora wszystko 'przemys;a na spkojnie o czym moga mowic dwie 1 arty. jakbys umiala sobie poradzic..wszystko robila na czas.

Napisano

częsciowa weryfikacja:

jak będzie wyglądała moja praca w tych dniach:

krolowa mieczy, as pucharow, 9 pucharow-> slonce XIX

z początku walczyłam z tym,że musze robic to o co mnie poproszono, bylo mi z tym ciezko (krolowa mieczy), ale potem juz bylo tylko latwiej, as pucharow, 9 pucharow-nawet nie sadzilam,ze mi na tyle dobrze pojdzie (slonce)

punkt 2 postaram sie zweryfikowac w ciagu tygodnia