panna.marta Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Mam do Was ogromną prośbę! Otóż będę miała mega dużo i trudnej pracy w dniach 12-15.11, gdyż w tych dniach będę wykonywała obowiązkich innych moich współpracowników-nieobecnych w tych dniach. Strasznie się boję czy dam radę,więc zapytałam kart: Jak będzie wyglądała moja praca w mojej firmie w tych dniach: królowa mieczy, as pucharów, 9 pucharów-> XIX słońce widać,że będę trochę poddenerwowana i nie będę z tego zadowolona,ale powinnam dać radę Jaki skutek na przyszłość przyniesie moja praca w tym terminie? 10 buław (o), 7 buław, głupiec -> gwiazda XVII Na przyszłość będę nie chętna do podejmowania tego typu pracy, będę zmęczona,ale nie powinno być też tak tragicznie? Bardzo Was proszę o interpretację. Mam nadzieje,że dobrze zsumowałam wszystko. Jak ocenią mnie potem inni/ jak wypadnę w ich "oczach"? 3 mieczy, 4 mieczy, as buław dołożone rycerz buław -> sprawiedliwość XI chyba ktoś nie będzie ze mnie zadowolony i będzie do mnie uprzedzony...albo odwrotnie ktoś kto nie był zadowolony nagle zmieni zdanie/ocenę Edytowane 7 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Jak będzie wyglądała moja praca w mojej firmie w tych dniach: królowa mieczy, as pucharów, 9 pucharów-> XIX słońce podejdziesz do tego wszystkiego z głową, możesz stać się chłodniejsza, ale powinnaś mieć nad wszystkim kontrolę Jaki skutek na przyszłość przyniesie moja praca w tym terminie? 10 buław (o), 7 buław, głupiec -> gwiazda XVII w najbliższej przyszłości możesz odczuwać zmęczenie, ale będziesz zadowolona Cytuj
panna.marta Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) dzięki Euterpe, a dodałam jeszcze jedno pytanie zerkniesz? Edytowane 7 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
niiwa Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Podejdziesz z pełną odpowiedzialnością i co tu ukrywać.. napięciem sporym - ale okaże się, że nikt nie będzie Cię niepokoił, nie będziesz się musiała stresować. Może strach ma wielkie oczy?? Wszystko będzie ok, są dobre emocje i jest zadowolenie z siebie - więcej luzu panno.marto - boś bardzo spięta a otoczenie na luzie jest - nie stresuj się więc Cytuj
panna.marta Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 Podejdziesz z pełną odpowiedzialnością i co tu ukrywać.. napięciem sporym - ale okaże się, że nikt nie będzie Cię niepokoił, nie będziesz się musiała stresować.Może strach ma wielkie oczy?? Wszystko będzie ok, są dobre emocje i jest zadowolenie z siebie - więcej luzu panno.marto - boś bardzo spięta a otoczenie na luzie jest - nie stresuj się więc No bo ja nie bardzo chciałabym się tym zajmować,bo się na tym nie znam, mało umiem,ale muszę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Jak ocenią mnie potem inni/ jak wypadnę w ich "oczach"? 3 mieczy, 4 mieczy, as buław dołożone rycerz buław -> sprawiedliwość XI coś ich ukłuje w serce(3 miecze), ale zobaczą, że masz w sobie potencjał(as buław) i działasz energicznie(rycerz buław) ze stoickim spokojem(4 miecze) Dużo w tym pytaniu masz mieczy(intelekt) oraz buław(szybkie, nagłe działanie, czasami nieprzemyślane, pod wpływem impulsu), więc zapewne rozsądek pójdzie w parze z działaniem. Sprawiedliwość jako suma -> powinni ocenić Cię sprawiedliwe W żadnym pytaniu nie wyskoczył denar, znak ziemi, więc na stałe to wszystko pewnie nie będzie. Brak tutaj pewnej stabilności... - Ty nie czujesz się z tym pewnie - ta praca jest tylko na chwilę. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 może ktoś jeszcze chce rzucić okiem?szczegolnie pkt 2. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 coś ich ukłuje w serce(3 miecze), ale zobaczą, że masz w sobie potencjał(as buław) i działasz energicznie(rycerz buław) ze stoickim spokojem(4 miecze) Dużo w tym pytaniu masz mieczy(intelekt) oraz buław(szybkie, nagłe działanie, czasami nieprzemyślane, pod wpływem impulsu), więc zapewne rozsądek pójdzie w parze z działaniem. Sprawiedliwość jako suma -> powinni ocenić Cię sprawiedliwe W żadnym pytaniu nie wyskoczył denar, znak ziemi, więc na stałe to wszystko pewnie nie będzie. Brak tutaj pewnej stabilności... - Ty nie czujesz się z tym pewnie - ta praca jest tylko na chwilę. Czuje się nie pewnie, ponieważ na codzień się tym nie zajmuje. Jedynie kogoś zastępuje,ale żałuje,że się zgodziłam. Mam nadzieję,że to się szybko skończy. Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 a ja uwazam,ze calkiem harmonijnie...Cieoceniaj na pewno jako kobiete.ktora wszystko 'przemys;a na spkojnie o czym moga mowic dwie 1 arty. jakbys umiala sobie poradzic..wszystko robila na czas. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 częsciowa weryfikacja: jak będzie wyglądała moja praca w tych dniach: krolowa mieczy, as pucharow, 9 pucharow-> slonce XIX z początku walczyłam z tym,że musze robic to o co mnie poproszono, bylo mi z tym ciezko (krolowa mieczy), ale potem juz bylo tylko latwiej, as pucharow, 9 pucharow-nawet nie sadzilam,ze mi na tyle dobrze pojdzie (slonce) punkt 2 postaram sie zweryfikowac w ciagu tygodnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi