Gość Nayala Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 odcielam sie od pana czy podejme wobec mnie jakies kroki? 9 mieczy,krol bulaw, swiat eee chyba netowo cos. Cytuj
niiwa Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Nie podejmie, on nie będzie zabiegać ani się starać - to raczej Ty przeżywasz i się zamęczasz. Cytuj
Cicha23 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Pójdziecie swoimi własnymi drogami. Cytuj
beatrycze18 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Myślę, ze każde pójdzie w swoją stronę. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Według mnie Wasze drogi się rozejdą, każdy pójdzie w swoją stronę. Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 hm, zobaczymy karta krola bulaw zrwaca sie ku mnie,nie jest karta statyczna... Cytuj
fufek Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Odezwie się ale może wygrać twe myślenie i spławisz. Cytuj
Gość Nayala Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 laski generaei to mi wisi z ciekawosci pytam bo on czasami wracał, ale tera z chyba nie wroci w ogole nie ma z nim kontatu co raczej sie nie zdarza , ale w sumei glupio robil to i placi za to. najgorsze,ze tego koles nie czuje w ogole. chyba nie ma sobie nic do zarzucenia ;/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 czy podejme wobec mnie jakies kroki? 9 mieczy,krol bulaw, swiat->Puselnik wygląda jakby się miał odsunąć na pewną odległosć bardziej niżeli obecnie. Może odbyć się rozmowa między Wami, a potem w nautralny sposob kontakt moze sie zmniejszyć. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 nie. Jeszcze z sumowania masz IX Pustelnika, a to karta wycofania, samotności... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi