beatrycze18 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Co przyniesie mi 2014r w sferze uczuciowej? 9 kielichów, 6 buław, rycerz buław. zadowolenie.i chyba wyjazd do pana, albo przyjazd pana do mnie.Spełnia sie moje oczekiwania. Proszę zerknijcie na to Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Listopada 2013 Maestro Napisano 8 Listopada 2013 Przyniesie Ci luźną relację, mocno romansową z mężczyzną Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Co przyniesie mi 2014r w sferze uczuciowej? 9 kielichów, 6 buław, rycerz buław ->Kochankowie pierwsza połowa roku będzie czasem zadowolenia wewnętrznego, będziesz cieszyc sie tym co masz z partnerem, ale jakiś niesmak albo niepewność w myslach będzie, w połowie roku uda się to co zamierzasz, czeka Cię dość intentywny czas przepełniony aktywnością z partnerem energicznym, przystojnym, ale troszkę też skupionym na sobie.Mimo wszystko wiele radości Cię czeka. Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Co przyniesie mi 2014r w sferze uczuciowej? 9 kielichów, 6 buław, rycerz buław. wewnętrzne zadowolenie, możliwe, że uda Ci się coś osiągnąć, nastrój będziesz mieć namiętny lub wybuchowy lub jedno i drugie. Mnie karta Rycerz buław pokazała szybkie pojawienie jak i zakończenie sporu Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Witaj, 9 kielichów, 6 buław, rycerz buław. To duzo zalezy od tego czy jestes samotna, czy w zwiazku, itd. Uf moze sei ktos tam pojawic , ale to bedzie raczej szansa na cos na chwile, nie na dlugie lata, mozliwe ze z podtekstem seksualnym (rycerz palek), duzo ognia, niecierpliwosci, to moze byc tez ktos z przeszlosci (6 kielichow). Albo np: ktos do ciebie przyjedzie (rycerz palek). Albo ty gdziesz wyjedziesz (rycerz palek) np: do miejsca w ktorym juz bylas (6 kieliochow), itd. Mozliwe ze bedziesz takze wracac do jakis wspomnienz przeszlosci (6 kielichow), o kims badz o jakis sytuacjach. 9 kielichow, ogolnie czas cieszenia sie, takze robienia cos na pokaz, chwalenia, pokazania sie, itd. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi