Skocz do zawartości

cesarzowa +głupiec

Gość karolina798

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karolina798
Napisano

hej, zapytałam tarota jak mnie widzi pewnien pan: cesarzoa+glupiec.

Pan w zwiazku ze mna mial przelotny krotki romas i roznie bywalo. czy on mnie postrzega jako kobiete na partnerke?

Napisano

korzystałaś z całej talii czy tylko z AW?

Zadałaś 2 pytania do jednego rozkładu niepełnego.

Jakie jest pytanie właściwe do tych kart?

Gość karolina798
Napisano

tylko aw, jedno pytanie:jak mnie postrzega pan x. dodam ze jest do mnie teraz zdystansowany brak juz kontaktu na dzien dzisiejszy.

Napisano

Ceni Ciebie jako kobietę i to jaką jesteś osobą. Gdy pojawia się w pytaniu o kobiete karta cesarzowej, na ogół wskazuje na to, że meżczyzna ten chciałby mieć taką partnerkę bo jest jego ideałem/wzorem partnerki. Całkiem mozliwe,że przy niej czuje się jak Głupiec z rożnych względów.

Napisano

Cesarzowa i Głupiec może oznaczać iż Owy Pan chciałby zacząć wszystko od początku ;)

Napisano
hej, zapytałam tarota jak mnie widzi pewnien pan: cesarzoa+glupiec.

Pan w zwiazku ze mna mial przelotny krotki romas i roznie bywalo. czy on mnie postrzega jako kobiete na partnerke?

Pytanie jest, jak cie widzi dany mezczyzna.

Cearzowa + glupiec, mozliwe ze jako kobiete piekna (cesarzowa), albo np: kobiete, ktora ceni sobie wysoki standard zycia (cesarzowa), albo nawet jako kobiete piekna ale i troche niedojrzala (Glupiec), albo ktora nie ma duzego doswiadczenia zyciowego (Glupiec), albo np: za zbyt mloda? (glupiec).

Glupiec i Cesarzowa moze oznaczac tez ciaze, ale nie w tym przypadku, bo pytanie bylo kompletnie inne. Takze te karty moga tez mowic o mlodej matce.

On tez moze cie widziec jako kobiete (cesarzowa) do jakiejs krotkiej, nie powaznej (Glupiec) znajomosci.

A czychce byc w zwiazku z toba czy nie, trzeba postawic karty na takie pytanie, pozdrawiam.

Napisano

jako partnerke "do zabawy..." i bedzie tk jak on chce, na jego zasadach...

• 4 tygodnie później...
Gość karolina798
Napisano

jestem od niego starsza o 2 lata, wiec jako młodą niedojrzałą raczej nie...;)

Gość Euterpe
Napisano

wiek nie ma nic do rzeczy.

Widzi Cię jako osobę samotną, atrakcyjną, wesołą. Jak najbardziej w pozytywnym świetle :)

Gość karolina798
Napisano

ale i tak ma mnie w głębokim poważaniu ehh.