Gość karolina798 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 hej, zapytałam tarota jak mnie widzi pewnien pan: cesarzoa+glupiec. Pan w zwiazku ze mna mial przelotny krotki romas i roznie bywalo. czy on mnie postrzega jako kobiete na partnerke? Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 korzystałaś z całej talii czy tylko z AW? Zadałaś 2 pytania do jednego rozkładu niepełnego. Jakie jest pytanie właściwe do tych kart? Cytuj
Gość karolina798 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 tylko aw, jedno pytanie:jak mnie postrzega pan x. dodam ze jest do mnie teraz zdystansowany brak juz kontaktu na dzien dzisiejszy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Ceni Ciebie jako kobietę i to jaką jesteś osobą. Gdy pojawia się w pytaniu o kobiete karta cesarzowej, na ogół wskazuje na to, że meżczyzna ten chciałby mieć taką partnerkę bo jest jego ideałem/wzorem partnerki. Całkiem mozliwe,że przy niej czuje się jak Głupiec z rożnych względów. Cytuj
Agiatis Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Cesarzowa i Głupiec może oznaczać iż Owy Pan chciałby zacząć wszystko od początku Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 hej, zapytałam tarota jak mnie widzi pewnien pan: cesarzoa+glupiec. Pan w zwiazku ze mna mial przelotny krotki romas i roznie bywalo. czy on mnie postrzega jako kobiete na partnerke? Pytanie jest, jak cie widzi dany mezczyzna. Cearzowa + glupiec, mozliwe ze jako kobiete piekna (cesarzowa), albo np: kobiete, ktora ceni sobie wysoki standard zycia (cesarzowa), albo nawet jako kobiete piekna ale i troche niedojrzala (Glupiec), albo ktora nie ma duzego doswiadczenia zyciowego (Glupiec), albo np: za zbyt mloda? (glupiec). Glupiec i Cesarzowa moze oznaczac tez ciaze, ale nie w tym przypadku, bo pytanie bylo kompletnie inne. Takze te karty moga tez mowic o mlodej matce. On tez moze cie widziec jako kobiete (cesarzowa) do jakiejs krotkiej, nie powaznej (Glupiec) znajomosci. A czychce byc w zwiazku z toba czy nie, trzeba postawic karty na takie pytanie, pozdrawiam. Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 jako partnerke "do zabawy..." i bedzie tk jak on chce, na jego zasadach... Cytuj
Gość karolina798 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 jestem od niego starsza o 2 lata, wiec jako młodą niedojrzałą raczej nie... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 wiek nie ma nic do rzeczy. Widzi Cię jako osobę samotną, atrakcyjną, wesołą. Jak najbardziej w pozytywnym świetle Cytuj
Gość karolina798 Napisano 4 Grudnia 2013 Napisano 4 Grudnia 2013 ale i tak ma mnie w głębokim poważaniu ehh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi