Skocz do zawartości

hej wszystkim

qwerrtyy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od niedawna zaczelam swoja przygode z tarotem i kartami klasycznymi, mam nadzieje ze bede sie rozwijac pod waszym okiem ..:)

przed chwilą zadalam pytanie co o mnie mysli pani X (kolezanka znajomej) wydaje sie mila, sympatyczna ale cos mnie od niej odpycha i z ciekawosci wyciagnelam 4 karty; król mieczy 9 denarów as denarów dociągniety Świat

co o tym myslicie? :)

• Maestro
Napisano
od niedawna zaczelam swoja przygode z tarotem i kartami klasycznymi, mam nadzieje ze bede sie rozwijac pod waszym okiem ..:)

przed chwilą zadalam pytanie co o mnie mysli pani X (kolezanka znajomej) wydaje sie mila, sympatyczna ale cos mnie od niej odpycha i z ciekawosci wyciagnelam 4 karty; król mieczy 9 denarów as denarów dociągniety Świat

co o tym myslicie? :)

Zgodnie z Regulaminem, do ktorego link podała Ci Trida, podaj swoją interpetację.W przeciwnym wypadku bedę zmuszona do zamknięcia wątku.

Napisano

wlasnie tak nie bardzo wiem jak to zinterpretowac...krol mieczy z denarami zle mi sie kojarzy - odebrala mnie jako osobe chlodna,powsciagliwa? i byc moze liczy na jakis zysk? a moze to wyolbrzymilam ;) jak myslicie?

Napisano

Według mnie odbiera Cie jako osobę bystra lecz chłodną w kontaktach, ma wrażenie że unikasz jej, ale chciała by Cie poznać.