qwerrtyy Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 od niedawna zaczelam swoja przygode z tarotem i kartami klasycznymi, mam nadzieje ze bede sie rozwijac pod waszym okiem .. przed chwilą zadalam pytanie co o mnie mysli pani X (kolezanka znajomej) wydaje sie mila, sympatyczna ale cos mnie od niej odpycha i z ciekawosci wyciagnelam 4 karty; król mieczy 9 denarów as denarów dociągniety Świat co o tym myslicie? Cytuj
Trida Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 a gdzie własna interpretacja :>? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Listopada 2013 Maestro Napisano 9 Listopada 2013 od niedawna zaczelam swoja przygode z tarotem i kartami klasycznymi, mam nadzieje ze bede sie rozwijac pod waszym okiem ..przed chwilą zadalam pytanie co o mnie mysli pani X (kolezanka znajomej) wydaje sie mila, sympatyczna ale cos mnie od niej odpycha i z ciekawosci wyciagnelam 4 karty; król mieczy 9 denarów as denarów dociągniety Świat co o tym myslicie? Zgodnie z Regulaminem, do ktorego link podała Ci Trida, podaj swoją interpetację.W przeciwnym wypadku bedę zmuszona do zamknięcia wątku. Cytuj
qwerrtyy Napisano 10 Listopada 2013 Autor Napisano 10 Listopada 2013 wlasnie tak nie bardzo wiem jak to zinterpretowac...krol mieczy z denarami zle mi sie kojarzy - odebrala mnie jako osobe chlodna,powsciagliwa? i byc moze liczy na jakis zysk? a moze to wyolbrzymilam jak myslicie? Cytuj
Agiatis Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Według mnie odbiera Cie jako osobę bystra lecz chłodną w kontaktach, ma wrażenie że unikasz jej, ale chciała by Cie poznać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi