Gość Nayala Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 księzyc, giemek buław, królowa buław o oł...XD nie wiem dlaczego pomyslalam, o ciazy ?????????? obym sie mylila,ale to pierwsze o czym pomyslalam chyba bym umarla co do samej duchowosci... wyglada mi na to ze bede pracowac z intuicja. obawiam sie,ze jakas kobieta brunetka bedzie mi w tym pomagala Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 ja myślę,że bardzo dobrze księżyc jako spełnienie marzeń i życzeń oraz inna rzeczywistość. Będziesz nawiązywała dużo kontaktów z ludźmi możeliwe,że z jakąś kobietą, ale również królową buław możesz być ty sama, jako kobieta spełniona. Cytuj
Gość Mana Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Jak w ciągu najbliższego roku będzie się rozwijac moja duchowośc? księzyc, giemek buław, królowa buław będziesz się rozwijać raczej intuicyjnie małymi kroczkami do przodu, etapami... Sama Twa intuicja może się "rozwijać". Możesz też zacząć interesować się jakąś nową dziedziną, która wpłynie na Twój rozwój... Cytuj
emilr Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 Jak w ciągu najbliższego roku będzie się rozwijac moja duchowośc? księzyc, giemek buław, królowa buław => suma II kapłanka, HB XVIII Ksieżyc i IX EremitaW ksieżycu mogła sie ukazać Twoja intuicja, wrażliwość. Chyba nie mogłaś wyciągnąć lepszej karty na "te sprawy" Na początku będzie sie rozwijać takimi zrywami, będziesz moze próbowała różnych technik relaksacyjnych itp. Będziesz szukała odpowiedniej drogi. Królowa Buław wie czego chce. Moze działą bardziej pod wpływem emocji, ale ważne ma chęć i zapał. Ponadto może karty pokazały jak bedzie rozwijała się twoja intuicja? Myślę, ze bedziesz zadowolona z postępów. Karty podumowujące wskazują na To, że jesteś naprawde zaangażowana. I z czasem będziesz juz spokojniejsza, poczujesz, ze wkraczasz na właściwą ścieżkę. Eremita to poszukiwacz. Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 Ksiezyc, Paz Bulaw, Krolowa Bulaw ---> HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita 0 Glupiec VI Kochankowie VI Kochankowie Ogolnie widac Tu twoje zmiany dosc duze. Ksiezyc pojawia sie jednak i w rozkladzie i w podsumowaniu, wiec duzo tu niejasnosci i chodzenia po omacku. Boisz sie wchodzic w swoje rozne mozliwosci glebiej, tym samym wszystko poznajesz tylko powierzchownie. Rozwoj zalezy od Ciebie. Masz mozliwosc nauczyc sie czegos nowego, ale to bedzie wymagalo pokonania swoich lekow. Jezeli czujesz, ze to byloby dobre to daj sie temu porwac. Ogolnie widac tu duza kontrole i intelektualizowanie. Za malo ufasz intuicji... Takze albo zanurzysz sie w swoja ciemnosc... albo rozwoju niet. Bulawowo transformuje, ale w negatywie moze rowniez wstrzymac wlasny rozwoj. Cytuj
iridos Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 raczej na innej sferze sie skupisz w rozwoju Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Jak w ciągu najbliższego roku będzie się rozwijac moja duchowośc? księzyc, giemek buław, królowa buław ->Kapłanka pierwsze miesiące będą skoncetrowane na rozwijaniu intuicji, próbach odkrywania tego co dla Ciebie niewiadome, ale od około kwietnia skupisz się na innych sprawach znacznie bardziej, pojawi się w Twioim życiu więcej aktywności i skupienia na życiu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi