Skocz do zawartości

Prośba o weryfikacji wróżby

Gość Marco_a

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marco_a
Napisano (edytowane)

Witajcie

Dopiero zaczynam swoją przygodę z kartami. Zadałem im pytanie co zrobić żeby znowu być w związku z moją była kobietą i wyszło tak:

8 buław - 4 mieczy - król buław

Z tego co wyczytałem to 8 buław mówi o tym co robiłem ostatnio, po przerwie zacząłem bardzo się starać, pisałem jej dużo smsów, nawet oświadczyłem się w miejscu publicznym. 4 to tak jakby wyciszenie, zamknięcie i spokój po tym gwałtownym działaniu, tak jakbym miał dać czas sobie i jej do namysłu. Natomiast zupełnie nie wiem co oznacza w tym momencie Król Buław, wiem, że to dobra karta, ale nie mam pojęcia jak to zinterpretować.

Zadałem też pytanie co myśli ona o moich oświadczynach i nie pamiętam pierwszej karty, ale dwie były takie:

.... - as kielichów - wisielec

Z tego wnioskuję, że widzi, że jestem w niej zakochany, ale na razie żadnego rozwoju z jej strony nie będzie, bardziej dalej myślenie, wycofanie..

Edytowane przez Marco_a
Napisano

mi się wydaje,że musisz spowolnić tempo, dać sobie czas i jej trochę odpocząć, ona jest teraz zamknięta na tę znajomość i uczucie....

Gość Marco_a
Napisano

czytałem, ale chodziło mi jak odnieść króla bulaw konkretnie w tym pytaniu

Gość Euterpe
Napisano

a nie lepiej jakiś rozkład typu, czy ona do mnie wróci, jak potoczy się nasza znajomość - dla par, które ze sobą zerwały?

Napisano

wystarczy jak postawisz 3 karty na takie pytanie,ale ja po tamtych widzę,że Ty ją wystraszyłeś na amen...

Gość Marco_a
Napisano

wystraszylem to zle określenie, przytloczylem zdecydowanie bardziej

Napisano

rozkłady masz na tym forum oraz na innych stronach w Internecie, wystarczy poszukać :)

daj znać, jaką Ci dała odpowiedź :)

Napisano (edytowane)

Teraz zastanawiam się co zrobić. Ona bedzie myśleć ale się wycofa uczuciowo (wisielec) po moich oswiadczynach (as kielichów). Król Bulaw na pewno dotyczy mnie, ale nie wiem czy chodzi o to że mam jak Król Buław czekać na jej ruch teraz, czy działać dalej pewnie i skutecznie?

Póki co odpuściłem i czekam (4 mieczy), ale zaraz trzeba podjąć jakiś krok... I nie mogę tego Króla zrozumieć.. Szkoda że nie dobralem karty jeszcze jednej.

Jak myślisz?

Edytowane przez Marco_a
Napisano

8 buław - 4 mieczy - król buław pods. XIII Smierc/IV Cesarz

.........XII.............V

................XVII

mysle, ze powinies odczekac i znow podjac blizszy kontakt - inteligentnie i taktownie (Krol bulaw)

masz szanse na odbudowe zwiazku, na jego przemiane - w podsumie pionowej jest Gwiazda, poziomej - co prawda Smierc

ale Smierc to nie koniec lecz gruntowna przemiana

jesli chcialbys lepiej zrozumiec, dlaczego tak wyszlo, poszukac wskazowek - mozesz skorzystac z rozkladu "problem":

(karty przykladowe)

5gxk.jpg

1, 2 - sytuacja obecnie

3 - jak druga osoba widzi problem

4 - jak Ty widzisz problem

5 - sedno problemu

6, 7 - gdzie leży rozwiązanie (propozycja)

Napisano

zadałeś jej pytanie, a właściwie rzuciłeś propozycję. Teraz "piłeczka" leży po jej stronie i to ona powinna wykonać ruch. Jeżeli jednak tego nie zrobi, powiedzmy do tygodnia czasu, sam się do niej odezwij.

Napisano (edytowane)

Ona w tym momencie jest z innym facetem.. nasz zwiazek bardzo ja męczył i po prostu chciała spróbować cos nowego, w kontekście tych problemow u nas karta śmierć (przeobrażenie) ma sens... moze wreszcie sie ulozy po powrocie?...

We wszystkich rozkładach gdy pytam o nas jest cały czas Król Bulaw w przyszlosci! Spytalem wczoraj karty czy zamierza cos względem mnie zrobić.. nie pamiętam co bylo pierwsze, ale po środku wyszlo 6 mieczy (czyli raczej izolacja ode mnie), a w przyszłości wyszlo mi 7 bulaw... mysle sobie ok, albo dotyczy to jego albo mnie i dolozylem kartę, zgadnijcie co wyszlo? Król Bulaw...

Edytowane przez Marco_a
Napisano

no to przez jakiś czas będziesz samotny, ale nie martw się i głowa do góry :) Jak ktoś ma być ze sobą to i tak będzie :)

Jak się pytam czy dana osoba jest w związku, jak wyskakuje mi karta, na której osoba jest sama, w tedy oznacza samotność, ale nie taką jak w IX Pustelniku :)

Napisano (edytowane)

No wiem Euterpe, że jeszcze chwilę będę sam, nie ma co się łudzić, jutro do mnie nie przyjedzie, ale jak patrzę na tą 7-kę buław i Króla Buław to zrozumiałem to tak jakby miała zawalczyć o nas wbrew temu co mówią jej rodzice i wbrew temu facetowi, tym bardziej, że wyszedł Król Buław po niej, dobrze rozumiem, bo pytanie brzmiało "czy ona zamierza coś zrobić w stosunku do mnie?"

jako pierwsza karta było chyba 7 kielichów, jej odejście, poszukiwanie "nowego"

Edytowane przez Marco_a
Napisano

to również może oznaczać odgrodzenie się od Króla buław. Na pewno oznaczają działanie, w końcu to buławy.

Zrób sobie rozkład, czy będziecie razem albo, skoro już jej się oświadczyłeś, to proponuję rozkład ślub

Kwartalnik Tarocista - sekrety wróżenia z kart | Rozkład Ślub

http://tarot-doradca.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=106

i wiele innych w Internecie, wystarczy poszukać. Rozkład powyżej, który Ci wcześniej zaproponowano też jest dobry :)

Napisano (edytowane)

Ja juz kart nie ruszam na ten temat.. nie chcę dopowiadać sobie czegoś sam...

Dodam, że miałem z nią kontakt wczoraj, dała mi do zrozumienia, że nie jest za bardzo szczęśliwa teraz.. Co do oświadczyn w tamtej chwili mi odmówiła.

Myślę, że i tak wyczerpałem teraz temat, pozostaje mi działać jak Król Buław, dam znać jak coś się ruszy, dzięki za pomoc.

Edytowane przez Marco_a
Napisano (edytowane)
Witajcie

Dopiero zaczynam swoją przygodę z kartami. Zadałem im pytanie co zrobić żeby znowu być w związku z moją była kobietą i wyszło tak:

Z tego co wyczytałem to 8 buław mówi o tym co robiłem ostatnio, po przerwie zacząłem bardzo się starać, pisałem jej dużo smsów, nawet oświadczyłem się w miejscu publicznym. 4 to tak jakby wyciszenie, zamknięcie i spokój po tym gwałtownym działaniu, tak jakbym miał dać czas sobie i jej do namysłu. Natomiast zupełnie nie wiem co oznacza w tym momencie Król Buław, wiem, że to dobra karta, ale nie mam pojęcia jak to zinterpretować.

Mozliwe tez ze kolo niej byl jakis inny facet (krol palek).

Zadałem też pytanie co myśli ona o moich oświadczynach i nie pamiętam pierwszej karty, ale dwie były takie:

.... - as kielichów - wisielec

Z tego wnioskuję, że widzi, że jestem w niej zakochany, ale na razie żadnego rozwoju z jej strony nie będzie, bardziej dalej myślenie, wycofanie..

Witaj Marco

Widze ze ci naprawde na niej zalezy.

Co powinienes zrobic?

Ochloń, przystopuj swoje nagle impulsy (8 palek), o tym mowi (4 mieczy), tzw abys dal sobie narazie spokoj i nie robil nic, ale nabierz dystansu (na 4 mieczy jest czlowiek ktory lezy, to oznacza biernosc). I tym samym zachowasz swoja godnosc (krol palek).

A czy ty przez ta cala sytuacje, albo ogolnie teraz nie czujesz sie zrezygnowany (4 mieczy) albo chory (4 mieczy)?

Ale o jakich doswiadczeniach masz na mysli?

as kielichow i wisielec...

To karta zatrzymania, zastoju, dystansu, mozlize ze ona ma do ciebie teraz dystans, i narazie nie chce wracac, nic robic, ale ty nadal cos do niej czujesz (as kielichow).

Zrobiles juz duzo, starales sie, ale jesli dziewczyna tego nie docenia, daj sobie narazie spokoj, jak kocha to cie przyjmie spowrotem. Wiec zachowaj swoja godnosc (krol palek).

Zycze ci powodzenia.

Edytowane przez Tarocistka_doradca
Napisano (edytowane)

Bardzo jestem ciekaw jak to się potoczy...

Chyba chodzi Ci o moje oświadczyny, a nie doświadczenie?:)

Nie, nie czuje sie ani chory ani zrezygnowany.

Dziękuje za piękna interpretacje kart :)

EDIT: A co powiecie mi o takim rozkładzie w pytaniu o jej uczucia do mnie:

7 kielichów - Kapłanka - Mag

7 kielichów, karta dużych uczuć, ale też iluzji, takiego szukania nie wiadomo czego... Kapłanka mówi o zamknięciu, niezdecydowaniu (bierność), a Mag... to chyba bardzo dobra karta w tym rozkładzie, muczucia, zafascynowanie (działanie), ale nie chcę popadać w euforię przedwczesną..

Edytowane przez Marco_a