panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) w obecnej pracy jestem na umowie zastępstwo. Czy dadzą mi później umowę już na stałe czy będę musiała szukać czegoś innego?? 10 denarów, świat XXI, umiarkowanie XIV-> sprawiedliwość XI jakieś takie te karty nie na pracę...ale coś czuję,że pójdę gdzieś indziej za lepsze $ Edytowane 9 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 pewnie jest to dla Ciebie ważne(większość AW - przeczytałam na jednej stronce w Internecie). Czy dadzą Ci później umowę na stałe? Chyba tak... To dość pozytywne karty, a i ogółem też dobrze wychodzą. Sprawiedliwość wypadła mi ostatnio jako karta związku, więc możliwe, że będzie tak i w tym przypadku Cytuj
Orchidea87 Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Po długim zastanowieniu się wydaje mi się że znajdziesz inną pracę 10 denarów - odebrałam to tak, że umowa na zastępstwo to max tego, co mogą Ci zaoferować no i Świat - że ruszysz gdzieś poza tę firmę ale ja ostatnio często się mylę w interpretacjach, więc może Ci coś ciekawego zaproponują czego Ci życzę Edytowane 9 Listopada 2013 przez Orchidea87 1 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 pewnie jest to dla Ciebie ważne(większość AW - przeczytałam na jednej stronce w Internecie). Czy dadzą Ci później umowę na stałe? Chyba tak... To dość pozytywne karty, a i ogółem też dobrze wychodzą. Sprawiedliwość wypadła mi ostatnio jako karta związku, więc możliwe, że będzie tak i w tym przypadku no już czuję lekki stres Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 w obecnej pracy jestem na umowie zastępstwo. Czy dadzą mi później umowę już na stałe czy będę musiała szukać czegoś innego?? 10 denarów, świat XXI, umiarkowanie XIV-> sprawiedliwość XI jakieś takie te karty nie na pracę...ale coś czuję,że pójdę gdzieś indziej za lepsze $ tu wygląda jakbys osiagneła wszystko co mogłas- więcej Ci nie zaoferują i tzreba będzie się rozejrzec za czyms innym Cytuj
Agiatis Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Moim zdaniem karty pokazują że będzie otwarte okno na lepszą propozycję, sytuacja będzie stabilna i finansowo bardzo dobrze;) 1 Cytuj
emilr Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 w obecnej pracy jestem na umowie zastępstwo. Czy dadzą mi później umowę już na stałe czy będę musiała szukać czegoś innego?? 10 denarów, świat XXI, umiarkowanie XIV-> sprawiedliwość XI Świat może oznaczać wszystko, też poszukiwanie innej pracy. Jednak pozostałe karty stabilne. Mogą Ci zaproponować współpracę, ale Ty i tak chyba będziesz miała dylemat. Moze cos innego sie trafi? Koniecznie zweryfikuj, bardzo jestem ciekawa:) I trzymam kciuki za najlepsze dla Ciebie rozwiązanie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 11 Listopada 2013 Autor Napisano 11 Listopada 2013 ja rozważam znalezienie czegos zanim mi sie tu skonczy umowa,wiec swiat moze oznaczac szukanie czegos na wieksza skale. Dlatego zastanawiam sie czy nie wyszly mi karty zyczeniowe. w tym celu utworzylam wlasnie drugi watek z prosba o karty dla mnie. Zobaczymy co wyjdzie. Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 czemu nie ba prace? 10 denarow to umowa na stale,albo przynajmniej stala praca, z racji dzisiejszych warunkow, sklanialabym sie ku przdluzeniu raczej w obecnej pracy, tu jest swiat karta zamkniecia w pwnym miejscu, spwaiedliowoc to czest takze formalne sprawy. ja obstawiam,ze Ci zostawia. Powodzenia.( szukc zawsze mozesz w razeie "w") Cytuj
emilr Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 w tym celu utworzylam wlasnie drugi watek z prosba o karty dla mnie. Zobaczymy co wyjdzie. gdzie? Mi Świat do tej pory pokazał swoja pozytywna stronę, ale czytałąm nie raz, ze trzeba byc ostrożnym interpretując te kartę. Natomiast z mojego doświadzcenia z nią to pokzała taką pełnię, zadowolenia, szczęścia, uczucie jakby sie było Panem świata - to jeśli chodzi o emocje. Jak wydarzenie rzeczywiscie moze oznaczać wyjście ze starego, ku czemus lepszemu. Równie dobrze warunki jaki Ci zaproponują mogę Cie zadowolic. Przepraszam Cie Marto za taka interpretację, pewnie mnie wyzywasz teraz za wprowadzanie zamętu ale sama nie wiem, uczę sie dopiero i jestem ciekawa Cytuj
panna.marta Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Napisano 29 Stycznia 2014 weryfikacja- dziś dostałam umowę na stałe plus podwyżkę o którą nawet nie prosiłam Dzięki za wpisy. lecą punkty - dodam jak mi się odblokuje jakaś dziwna opcja... Cytuj
Frambuesa_ Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 ==>> tu była interpretacja, nie zauważyłam weryfikacji Gratuluję! Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Według mnie karty pokazują możliwość stałego zatrudnienia na poznanych już przez Ciebie warunkach. Myślę,że sumiennie wykonujesz swoje obowiązki. Cytuj
Orchidea87 Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Cieszę się, że się pomyliłam Gratuluję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi