Agiatis Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Witam, Pewna osoba poprosiła abym powiedziała jej czy będzie razem z mężczyzną o którym myśli. Postawiłam karty.... 1. Co On wnosi w ta relację? - 6 Mieczy - jak dla mnie powoli "bada" grunt, nie wie jak daleko może się posunąć, czego może sie spodziewać, błądzi po omacku.. 2 .Czego Ona oczekuje od niego? 10 kielichów - oczekuje że stworzą razem rodzinę, że będzie z Nim szczęśliwa 3. Czy On jest nią zainteresowany Świat - tak, jest zainteresowany, jakby chciał aby Ona była jego "tą docelową" osiągnięciem celu 4. Jaka jest obecna jego sytuacja uczuciowa? As Mieczy - myśli nieustannie o Niej.. 5. Czy powinna wykonać ruch w jego stronę? - Diabeł - tak, jak najbardziej, będzie go kusić 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów - Karty podpowiadają iż będzie to związek.... 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichów - dużo miłości, co za tym idzie pewnie i trwały związek... Proszę o interpretację z Waszej strony.. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 1. Co On wnosi w ta relację? - 6 Mieczy - ja myślę,że na chwilę obecną to on się odciął od myśli o relacji 2 .Czego Ona oczekuje od niego? 10 kielichów - oczekuje że stworzą razem rodzinę, że będzie z Nim szczęśliwa 3. Czy On jest nią zainteresowany Świat - tak 5. Czy powinna wykonać ruch w jego stronę? - Diabeł - trochę chyba jest już od niego uzależniona 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów - związek,ale dołóż drugą kartę,bo nie wiadomo jaki związek 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichów - wygląda na to,że miłość,ale tu też bym dołożyła kartę Cytuj
Agiatis Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów - związek,ale dołóż drugą kartę,bo nie wiadomo jaki związek dołozyłam - 3 monet - będzie dobrze pod warunkiem że jedna ze stron będzie uległa..7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichów - wygląda na to,że miłość,ale tu też bym dołożyła kartę Królowa Monet - trwały, wartościowy związek... Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 dołozyłam - 3 monet - wyniknie z tego związek, w którym ktoś zyskał coś więcej niż się spodziewał Królowa Monet - tak trwały związek w którym pcozujesz się niezwykle dowartościowaną kobietą. Wygląda na to,że on potrzebbuje trochę czasu a powinno byc ok. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) Na początku widać brak denarów, żywiołu ziemi, czyli brak tutaj pewnego stałego, dobrego fundamentu. Są za to 3 karty z pucharów, 2 z mieczy i 2 AW. Można więc mówić o uczuciach oraz dobrym kontakcie, mają o czym rozmawiać. Po jego stronie nie widać wielkich uniesień: miecze i jeden AW, który nie zawsze jest optymistyczny, a tutaj może mówić o tym, że chłopak żyje w swoim świecie. Po jej stronie są kielichy i diabeł, zakładam, że jest w początkowej fazie zauroczenia. Jak zacznie go podrywać w iście diabelski sposób może go mieć, ale to tylko puchary... Edit: Po Twoich dociągnięciach widać teraz, że coś z tego na dzień dzisiejszy może być Ale jego trzeba rozpalić Edytowane 9 Listopada 2013 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 dokłądnie, widać w tym diable, że Ty go wręcz pragniesz i ciągle o nim myślisz, zaś on w tej 6 mieczy chyba o tym nawet nie myśli Cytuj
Agiatis Napisano 9 Listopada 2013 Autor Napisano 9 Listopada 2013 Nie ja;) ale być może tak jest jak piszesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Listopada 2013 Maestro Napisano 9 Listopada 2013 Dla mnie nie wykonuj ruchów,ale kuś go.Subtelnie, delikatnie, kobieco...Nie narzucaj sie w żadnym wypadku,z tego może byc fajna relacja, mi 2 kiel z 3 monet pokazały relację przyjacielską, z wzajemną sympatią..Na pewno będziesz zadowolona, a on widać, zę po rozstaniu.. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Listopada 2013 Napisano 9 Listopada 2013 Nie ja;) ale być może tak jest jak piszesz aaa tak, tak kochana przepraszam teraz zauważyłam,że napisałaś,że to karty dla kogoś nie dla Ciebie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) 1. Co On wnosi w ta relację? - 6 Mieczy - może próbować się zbliżyć, czynić podchody,kręcić się niedaleko Owej Pani, czuć się może jednak niepewnie z uwagi na to,że to jednak liczba 6, w której kierujemy się intelektem ale i pragnieniem zaznania uczucia,ktoremu początkowo towarzyszą obawy, niepewność niewiadomej. Powiedziałabym nawet, że rozstał sie z kimś i z uwagi na porzeby może mysleć o tej akurat Pani. 2 .Czego Ona oczekuje od niego? 10 kielichów - tą karte można rozpatrywać pod różnym kątem, może oczekiwać od niego po prostu bycia dobrym człowiekiem, stabilnym emocjonalnie, kotrolującym emocje bowiem 10 kielichów to pełnia emocji, ale kontrolowanych. Możliwe też, że Pani myśli o stworzeniu rodziny i a Owy pan był/jest brany pod uwagę. 3. Czy On jest nią zainteresowany Świat - po AW sądzę, że tak bo kiedyś mógł uważać ją za cały swój świat, ale obecnie myślę, że sa w oddaleniu. Jest jednak ważna dla niego. 4. Jaka jest obecna jego sytuacja uczuciowa? As Mieczy - rozstał się z kimś w kłótni, odciął się już emocjoalnie od tego i teraz zapewne rozgląda się i kalkuluje za nowymi możliwościami. 5. Czy powinna wykonać ruch w jego stronę? - Diabeł - to zależy... Diabeł ma dwie strony medalu, jeśli Pan wpływał na nią uzależniająco-zniewalająco, że czuła się wręcz zniewolonoa w negatywnym sensie to zdecydowanie nie powinna wykonywać ruchu, tu mogą być równiez skumulowane negatywne emocje i agresor, jednak jeśli Pan działał na nią fizycznie i emocjonalnie jest duże prawdopodobieńswo że może ją korcic kontakt. Aczkolwiek ja czuję tą kartę mocno wyhamowującą zamiast kuszącą, czasem własne decyzje są ważniejsze dla nas niżeli emocjonalne podrygi. 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów/ 3 monet->Cesarzowa; HB - Kapłan - spotkanie miłe, rozmowa, może randka, ale na stopie koleżenskiej z początku (czyt. luźnej), z tendecją lub zaimarem by rozwinęło sie coś wiecej, ale czy się uda lub czy oboje będą tego checieć to juz inna para kaloszy. 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichów/Królowa monet ->Rydwan; HB - Mag - będzie to szansa na relacje, kielich iskry uczuciowej zostanie zasiany (myślę,że bardziej przez zabieganie Pana) i Pani będzie decydować co z tym zrobić. Od niej i jej decyzji będzie zalezało co będzie dalej. Szasne na związek będą, pojawi się zalążek uczuć jakie Pan może wywołać słowami, ale z drugiej strony nie widzę by Pan miał w sobie uczucia. Będzie je wywoływać w drugiej osobie, ale sam będzie mocno racjonalnie i intelektualnie patrzeć, co pokazuje, że sam nie jest gotowy do związku mimo zabiegania o to. Możliwa jedynie luźna relacja w najbliżym czasie, jesli Pani tego będzie chieć. Edytowane 10 Listopada 2013 przez Daffne Cytuj
iridos Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 ich dzieli odległość nie widac tu zainteresowania z jego strony ale kiepski rozkład 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? i 1 karta dwa pyt?a moze byc opcja kolezenstwa przyjazni wrogosci...itp Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Witaj, 1. Co On wnosi w ta relację? - 6 Mieczy - On moze byc w jakis sposob odddalony albo w sensie fizycznym (odleglosc) albo emocjonalnym. Moze jestnp: gdzies dalej teraz, moze takze wydaje sie taki nieco zdystansowany (6 miecze). Albo chce np: przyjechac (6 mieczy), badz jest na wyjezdzie Albo sam bedzie chcial sie teraz oddalic, zdystansowac, bo na karcie mamy czlowieka, ktory wyplywa na inne tereny, porzuca swoj teren. 2 .Czego Ona oczekuje od niego? Moze milosci, zwiazki, rodziny, oraz moze o nim myslisz teraz w domu (10 kielichow - dom). 3. Czy On jest nią zainteresowany Świat - Tak jest, i moze np: uwazac ze jestes taka nowoczesna, swiatowa kobieta. Ale takze moze miec jakis troche dystans, a moze jest gdzies daleko? , albo np: sie bedziecie kontaktowac ze soba przez intenrnet (swiat). 4. Jaka jest obecna jego sytuacja uczuciowa? My tutaj pytamy o jego sytuacje obecna uczuciowa. Mozliwe ze w jego zyciu uczuciowym zapanowal dystans, chlod, on teraz kalkuluje , zastanawia sie, (as mieczy). 5. Czy powinna wykonać ruch w jego stronę? - Tutaj mozesz np: czuc sie w jakis sposob uwiazana od myslio nim (diabel), i cos cie do niego ciagnie. 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów - Taka jest szansa, bo wyszla karta 2 kielichow, ale mam nadzieje, ze to niejest karta (2 kielichow), ktora mowi tylko o twoich myslach i marzeniach, ze np: bedziecie razem. Ale to tez moze byc jakis inny, nowy zwiazek twoj w przyszlosci. 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichow, jest szansa na zwiazek powazny, ale to tez moze byc poczatek czegos innego, z innym facetem. Podobnie tutaj, aby nie okazalosie ze to sa twoje marzenia, aby zwiazek byl trwaly. Tym bardziej , ze na pierwszej karcie (6 mieczy) - oddalenie z jego strony. Proszę o interpretację z Waszej strony.. Powodzenia. Edytowane 15 Listopada 2013 przez Tarocistka_doradca Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Witaj, 1. Co On wnosi w ta relację? - 6 Mieczy - On moze byc w jakis sposob odddalony albo w sensie fizycznym (odleglosc) albo emocjonalnym. Moze jestnp: gdzies dalej teraz, moze takze wydaje sie taki nieco zdystansowany (6 miecze). Albo chce np: przyjechac (6 mieczy), badz jest na wyjezdzie Albo teraz chce sie od ciebie zdystansowac, oraz oddalic (6 mieczy). Spojrzna karte, mamy tam czlowieka, ktory wyplywa, pprzuca swoj teren. 2 .Czego Ona oczekuje od niego? Moze milosci, zwiazki, rodziny, oraz moze o nim myslisz teraz w domu (10 kielichow - dom). 3. Czy On jest nią zainteresowany Świat - Tak jest, i moze np: uwazac ze jestes taka nowoczesna, swiatowa kobieta. Ale takze moze miec jakis troche dystans, a moze jest gdzies daleko? , albo np: sie bedziecie kontaktowac ze soba przez intenrnet (swiat). 4. Jaka jest obecna jego sytuacja uczuciowa? My tutaj pytamy o jego sytuacje obecna uczuciowa. Mozliwe ze w jego zyciu uczuciowym zapanowal dystans, chlod, on teraz kalkuluje , zastanawia sie, (as mieczy). 5. Czy powinna wykonać ruch w jego stronę? - Tutaj mozesz np: czuc sie w jakis sposob uwiazana od myslio nim (diabel), i cos cie do niego ciagnie. 6 Co z tej relacji wyniknie? - 2 kielichów - Taka jest szansa, bowyszla karta 2 kielichow, ale to tez moze byc jakis inny, nowy zwiazek twoj w przyszlosci. 7 Czy to będzie trwały związek, czy zaledwie romans? - As kielichow, jest szansa na zwiazek powazny, ale to tez moze byc poczatek czegos innego, z innym facetem. Proszę o interpretację z Waszej strony.. Powodzenia. 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 to jest wlasnei ten problem rozkadow na jedna karta...to ZDECYDOWANIE za mao...przynajmniej trzy karty,zeby pokazac jak rowija sie sytuacja...nei lubie takiego czegos...zgadzam sie z panna dorotka. w calej rozciaglosci tak samo odebralam rozklad. Cytuj
Agiatis Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 Witajcie, Odbyła się Wizyta dosłownie chwilę temu osoby która zrelacjonowała sytuacje na ten moment ... Odległość między Nimi jest niewielka, kontaktują się mimo tego przeważnie "online" On rzekomo chce przebywać w jej towarzystwie(zapewniał ją przy spotkaniach), ale ona odbierała to tak : on placami pstryk i Ona ma być gotowa na jego zawołanie. Nie odzywa się przez tydzień może dwa a potem nagłe intensywne spotkania po czym znowu kontakt się urywał.... Dlatego przyszła zapytać się jak to karty widzą, wszystko pięknie ładnie, ale dowiedziała się (przypadkiem) że on ma rodzinę..... stąd takie urywane kontakty.... Przykre:( Także 6 Mieczy moim zdaniem mogła pokazać iż on chciał odejść( emocjonalnie?) od kobiety, ale tej która ukrywał? co do drugiego pytania Tak, przeszło jej przez myśl o stworzeniu rodziny z nim.. Czy jest zainteresowany Nią - tak jest, bardzo... Sytuacja uczuciowa, padło tutaj że on kalkuluje - dokładnie tak było... Czy powinna wykonać ruch - zrobiła to... Czy będzie to związek? Ona go rzuciła, poszła dalej do przodu... Także ta dobrana 3 monet widocznie o tym mówiła Ten As monet na końcu.... mnie nurtuje, być może pozna kogoś innego Dziękuję wszystkim za interpretacje i za poświęcony czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi