Agiatis Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Postawiłam sobie rozkład, co mnie czeka do sześciu miesięcy 1 Zdrowie - Słońce - problemy z układem krążenia ( miewam takowe, czyli ciąg dalszy walki z tym) 2 Uczucia - Królowa Buław - uczucia - namiętność, poczuję się " piękna" 3 Finanse 4 Kielichów - przegapię szanse na poprawę, odrzucę takowa? 4 Praca - śmierć - zakończę etap bezrobocia... 5 Rodzina - Wiara - harmonia, powinno być dobrze 6 Ostrzeżenie - Mag - mam się wystrzegać jakiegoś mężczyzny tzw czarusia?... 7 Niespodzianka coś miłego - 8 Monet - projekt o którym myślę związany zawodowo " ruszy" pójdzie do przodu niespodziewanie? Proszę o Wasze interpretację, dopiero zaczynam swoją drogę z tarotem, więc każda wypowiedz dla mnie jest cenna Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Listopada 2013 Maestro Napisano 10 Listopada 2013 Chętnie spojrzę, jak zobaczę, ze pomagasz innym;) Cytuj
panna.marta Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Ja bym spojrzała, jakby były przynajmniej 3 karty. Dla mnie jedna karta to za mało nie mówiąc już o tym,że nie wiem jaka jest Twoja obecna sytuacja. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Listopada 2013 Napisano 10 Listopada 2013 Proszę o Wasze interpretację, dopiero zaczynam swoją drogę z tarotem, więc każda wypowiedz dla mnie jest cenna Drogę z tarotem zaczynasz, ale nie widać chęci nauki poprzez interpretacje innym (a tak nauczyć sie można najlepiej - sprawdzając nasze interpretacje jakie Ci robimy wiele się nie podszkolisz) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi