Skocz do zawartości

Co mnie czeka w przeciągu 6-mcy

Agiatis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawiłam sobie rozkład, co mnie czeka do sześciu miesięcy

1 Zdrowie - Słońce - problemy z układem krążenia ( miewam takowe, czyli ciąg dalszy walki z tym)

2 Uczucia - Królowa Buław - uczucia - namiętność, poczuję się " piękna"

3 Finanse 4 Kielichów - przegapię szanse na poprawę, odrzucę takowa?

4 Praca - śmierć - zakończę etap bezrobocia...

5 Rodzina - Wiara - harmonia, powinno być dobrze

6 Ostrzeżenie - Mag - mam się wystrzegać jakiegoś mężczyzny tzw czarusia?...

7 Niespodzianka coś miłego - 8 Monet - projekt o którym myślę związany zawodowo " ruszy" pójdzie do przodu niespodziewanie?

Proszę o Wasze interpretację, dopiero zaczynam swoją drogę z tarotem, więc każda wypowiedz dla mnie jest cenna :)

• Maestro
Napisano

Chętnie spojrzę, jak zobaczę, ze pomagasz innym;)

Napisano

Ja bym spojrzała, jakby były przynajmniej 3 karty. Dla mnie jedna karta to za mało nie mówiąc już o tym,że nie wiem jaka jest Twoja obecna sytuacja.

Napisano

Proszę o Wasze interpretację, dopiero zaczynam swoją drogę z tarotem, więc każda wypowiedz dla mnie jest cenna :)

Drogę z tarotem zaczynasz, ale nie widać chęci nauki poprzez interpretacje innym (a tak nauczyć sie można najlepiej - sprawdzając nasze interpretacje jakie Ci robimy wiele się nie podszkolisz) :chytry: