Skocz do zawartości

nowy tydzień 11.11-17.11 panna marta

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

karciny na nowy tydzień dla mnie :) Jaki będzie, jak mi przebiegnie?

as kielichów, moc VIII, rydwan VII

chyba jakiś pan mi w oko wpadnie hahaha

• Maestro
Napisano

Tydzień zapowiada się miło, będziesz czuła się adorowana,może jakis wyjazd się nadarzy też;)

• Lubię to! 1
Napisano

Nabierzesz ochoty na coś, co trzeba będzie wziąć pod rozwagę/Moc/

W końcu będziesz musiała szybko podjąć decyzję- w te albo wewte!

- biorąc pod uwagę Moc, to nie pójdziesz za głosem serca/As kiel/ - zachowasz kontrolę umysłu i sytuacji, a co Rydwanem?- dasz się porwac??

- sądzę, że Moc wygra i nie pójdziesz w niczym na żywioł mimo wyzwaniom/As puch,Rydwan/

- czyli? - POSKROMISZ coś - co aż RWIE się do tego, aby działać.

Napisano

w sumie to chętnie bym gdzieś pojechała a biorąc pod uwagę moc, to nawet i na jakiś wypoczynek związany z odnową biol.

Napisano

W Rydwanie masz podjęcie ryzyka/nie do końca przemyślanej decyzji - As puch to Twoje chęci, Moc Cię hamuje - a więc

- kontrola contra ryzyko - ryzyko contra kontrola - ???

• Lubię to! 1
Napisano

as kielichów, moc VIII, rydwan VII As kielichów, jakiś początek, być może nowe uczucie, następnie walka z przeciwnościami, rydwan może wskazywać na jakiś kontakt, wiadomości, bądź wyjazd;)

• Lubię to! 1
Napisano

As mówi o początkach, kielichy to uczucia, więc coś nowego związanego z emocjami, może wpadniesz na nowy pomysł czegoś albo coś sobie zaplanujesz

VIII Siła, na karcie widać, jak kobieta ujarzmia lwa, ale nie siłą fizyczną, więc cokolwiek się stanie, użyjesz swojej siły wewnętrznej

VII Rydwan, no to w drogę :)

Stanie się coś nowego, co Cię zmobilizuje, poczujesz się silniejsza od wewnątrz, dzięki czemu będziesz mieć więcej energii na następny czas. Możliwe, że to Ty siedzisz za kółkiem w tej karcie VII Rydwan :)

Dużo tutaj AW, więc pewnie wydarzy się coś ważnego albo już jest to w toku.

Napisano

Albo to Ty wpadniesz jakiemuś w oko ;) Siła reprezentuje też kobietę, która jest świadoma swej wartości ( co może pana zaciekawić ) . My6ślę, że będzie to dość intensywny tydzień, może nastąpić jakiś postęp, a nawet przyspieszenie rozwoju sytuacji.

• Lubię to! 1
Napisano

tydzień pełen pracy, trochę stresu a na koniec postanowiłam,że zadbam trochę o siebie i o swoją kobiecość i kupiłam sobie buciki na wysokim obcasie takie jesienne:) as kielichow i moc, moc, moc :)'

dzięki za wpisy, daję punkty.