Skocz do zawartości

uczucia do pol roku

Gość Nayala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

3 denarów, 7 mieczy, koło fortuny X dołożone rycerz pucharów i eremita IX

slabo, moze kogos poznam w pracy, ale i tak zwiazku z tego nie bedzie

Napisano

Mam wrażenie jakbyś nie była gotowa na uczucie, jakbyś chowała się przed ludźmi. Ukazuje się młody mężczyzna lecz nic trwałego nie widzę niestety, do tego eremita która mówi raczej o samotności... Nie poddawaj się, na pewno Ten jedyny czeka na Ciebie;)

Napisano
3 denarów, 7 mieczy, koło fortuny X dołożone rycerz pucharów i eremita IX

jak dla mnie powinnaś zająć się soba i hmm... zmianą podejścia do związków, bo widać tutaj probem..

Dwie sroki za ogon albo za duze wymagania

coś moze się wydarzyć w okolicach marca myślę ale cóż - moze nie potrwać za długo niestety

Napisano

Uczuć to raczej nie widać po tych kartach. Zwróć uwagę na swój rozwój, zamiast na facetów ;)

Napisano

Tu jest mozliwosc, zeby bylo JUZ cos wiecej (3 Monet). Nie pozwalasz i nie pozwolisz sobie (7 Mieczy) na wiecej niz jest. Boisz sie zaangazowac wiecej. Oszukujesz sie.

Jednak jakis pan nie da za wygrana, czego w sumie teraz nie przewidujesz... jeszcze. Widac, ze cos Cie zaskoczy...

3 Monet, 7 Mieczy, X Kolo Fortuny + Rycerz Kielichow, IX Eremita ---> XI Pasja i II Kaplanka

XX Sad XVII Gwiazda I Mag 0 Glupiec

XV Diabel XVIII Ksiezyc I Mag

XI Pasja XIX Slonce

VIII Sprawiedliwosc

Zobacz na te piramidke... Na zmiane cos rusza.... jest zar i ogien i Ty to zagluszasz (lub bedziesz zagluszac). Tu bardzo pachnie stwierdzeniem "i chcialabym i boje sie".

Duzo ognia, namietnosci i lek przed daniem poniesc sie temu.

Takze moja odpowiedz po tym, ze chlop znajdzie sie w Twoim zyciu, jak mu na to pozwolisz.

Napisano
spoko, na kazdego przyjdzie pora.

Warto byc jednak uwaznym, zeby tej pory nie przegapic.

To tak ogolnie i zyciowo... dla kazdego z nas.

Napisano

hehe nic mi nie wiadomo,ale zyce pokaze ;-) na pewno nie maja donieg wstepu psychiczni ludzie ;P

Napisano

Dobrze wiec odpowiednio zamykac furtki, zeby nie wchodzil nikt niepowolany. To my decydujemy, kto wchodzi do naszego domu.

Jezeli wchodza tzw. psychiczni... to znaczy, ze na nasze zyczenie, bowiem zostawilismy dla nich otwarte drzwi.

Tu warto brac odpowiedzialnosc za wlasne czyny.