Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2013 Maestro Napisano 11 Listopada 2013 Dziś mam czas, dlatego dzis kładę... 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów wspomnienia, nawet te nie najlepsze 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Sąd As Buław Kapłanka suma Mag HB Kapłan wrócić coś może z przeszłości, jakis kontakt 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 7 monet Umiarkowanie Słonce suma Kochankowie HB Cesarz sytuacja, gdy się nic nie działo, takie czekanie z załozonymi rękami 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc giermek monet 10 mieczy 6 monet suma Sąd HB Wieża/Rydwan interesowne kontakty z innymi, proszenie się o coś, nerwy, dawanie z siebie za dużo Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 Dziś mam czas, dlatego dzis kładę... 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów zamiasta isc do przodu- ciagle wracasz do tego co było - nie umiesz się pogodzic z rzeczami/sytuacjami, które były, mineły- miały jakiś wpływ na Twoje życie ale to co się stało kiedyś- nie da się cofnąć i ymazać- trzeba naprawić albo iść dalej- swoja scieżką 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Sąd As Buław Kapłanka suma Mag HB Kapłan jakis pan sie odezwie po dłuższym czasi- wróci znajomość, tylko co z nia będie- zalezy od Ciebie 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 7 monet Umiarkowanie Słonce suma Kochankowie HB Cesarz oczekiwanie na blizsza znajomość, podejmowanie decyzji bez większych rezultatów 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc giermek monet 10 mieczy 6 monet suma Sąd HB Wieża/Rydwan oj wychodzenie z inicjhatywa, podawanie dłoni potrzebującym nawet kosztem samej siebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 12 Listopada 2013 Podbijam:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Twój cień - 6 kielichów Jesteś sentymentalna. Tęsknisz, czekasz i wspominasz. Masz dużo uczuć w sobie, które chciałabyś z kimś dzielić... Co jest widoczne, co świeci tak, że może nawet oślepiać - Sąd As Buław Kapłanka suma Mag HB Kapłan Powrót jakiejś sprawy, może kontakt... Co zakończyło się, wypełniło, zamyka cykl - 7 monet Umiarkowanie Słonce suma Kochankowie HB Cesarz Mam wrażenie, że zakończyła się Twoja cierpliwość, opanowanie i czekanie, nadzieja. Albo skończy się Twoje czekanie na coś i dostaniesz to, co chciałaś. Co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć - giermek monet 10 mieczy 6 monet suma Sąd HB Wieża/Rydwan Dobra wola i chęć na pojednanie, rozmowę, spotkanie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 12 Grudnia 2013 WERYFIKACJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 6 kielichów wspomnienia, nawet te nie najlepsze Moim cieniem jest wracanie do tego co było, wracanie myślami do wydarzeń niekoniecznie milych 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - Sąd As Buław Kapłanka suma Mag HB Kapłan wrócić coś może z przeszłości, jakis kontakt wrócił kontakt z kimś.... 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 7 monet Umiarkowanie Słonce suma Kochankowie HB Cesarz sytuacja, gdy się nic nie działo, takie czekanie z załozonymi rękami czekanie na nie wiadomo co...to się zakończyło... 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc giermek monet 10 mieczy 6 monet suma Sąd HB Wieża/Rydwan nie ma już głupich zachowań pana w stylu rozłączanie rozmowy, bo nie dostał tego, co chciał, teraz to ja kończę rozmowę, gdy uznam, że nie mam ochoty dłużej gadać (kończę oczywiście kulturalnie) interesowne kontakty z innymi, proszenie się o coś, nerwy, dawanie z siebie za dużo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi