panna.marta Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 chciałabym zamieszkać sama, wynająć jakieś mieszkanko. Czy uda mi się zrealizować ten plan w ciągu 6 miesięcy od dziś? sąd ostateczny XX, eremita IX, 8 buław, rycerz denarów-> koło fortuny X sama to może nie,ale powinno się udać zamieszkać z kimś kogo już znam... Co Wy na to? Cytuj
Arshi Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 niee, bo zamieszkasz z jakims kolega Cytuj
Arshi Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 Raczej jak wy to kobiety mowicie : mmrrrr czy rrrr Cytuj
Trida Napisano 11 Listopada 2013 Napisano 11 Listopada 2013 będziesz miała opcję mieszkania samej ale zaczniesz szukać kogoś do współlokatorki, co by po kosztach zejść trochę Cytuj
Agiatis Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 chciałabym zamieszkać sama, wynająć jakieś mieszkanko. Czy uda mi się zrealizować ten plan w ciągu 6 miesięcy od dziś? sąd ostateczny XX, eremita IX, 8 buław, rycerz denarów-> koło fortuny X sama to może nie,ale powinno się udać zamieszkać z kimś kogo już znam... Co Wy na to? Powinno udaćsię zrealizować plan.., Sąd ostateczny oznacza także uwolnienie się, eremita opuszczenie..... 8 buław działanie....lecz rycerz denarów nie zawsze musi oznaczać że to będzie z kimś, może również reprezentować sytuację, a tutaj może wskazywać na udaną transakcję, a koło fortuny pokazuje realizację planu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 hciałabym zamieszkać sama, wynająć jakieś mieszkanko. Czy uda mi się zrealizować ten plan w ciągu 6 miesięcy od dziś? sąd ostateczny XX, eremita IX, 8 buław, rycerz denarów-> koło fortuny X Sąd wskazuje mi na odrodzenie, więc pewnie stanie się coś, co Cię ożywi lub powrót czegoś(myślałaś o tym już wcześniej?). Pustelnik mówi o samotności, sama musisz się z tym ogarnąć albo zamieszkasz bez współlokatora. 8 buław - samo działanie w działaniu Na pewno coś ruszy do przodu. Rycerz denarów, monety mi wyskakują na wydatki. Obstawiam, że tak, wyprowadzisz się pół roku to dużo czasu Cytuj
Ivone2 Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 uda Ci się usamodzielnić. W grę będzie mogło wchodzić również zamieszkanie z meżczyzna o bardzo ciemnych oczach i ciemnych włosach Cytuj
joana_o Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Nie wiem czy sama zamieszkasz ale jest duża szansa na to, że opuścisz dom rodzinny. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2013 Autor Napisano 12 Listopada 2013 może być i z kimś, byle samodzielnie Cytuj
joana_o Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Marta a gdzie Ty się tak spieszysz;)? "Nie ma jak u mamy ciepły piec cichy kąt Nie ma jak u mamy kto nie wierzy robi błąd Nie ma jak u mamy cichy kąt ciepły piec Nie ma jak u mamy kto nie wierzy jego rzecz" Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2013 Autor Napisano 12 Listopada 2013 no wiem ale jakoś tak już bym chciała Cytuj
joana_o Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Jak mieszkasz z rodzicami nie zastanawiasz się co ugotować, tylko przychodzisz do domu i pytasz co jest na obiad:))). Ach te czasy. Ja wszystko tak i mieszkanie z rodzicami czy bez ma swoje plusy i minusy. Na każdego przychodzi pora usamodzielnienia się, widocznie teraz kolej na Ciebie:). Cytuj
panna.marta Napisano 14 Listopada 2013 Autor Napisano 14 Listopada 2013 wg mnie plany ci się zmienią tzn coś konkretnego masz na mysli? Cytuj
iridos Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 nic ponadto co napisałam ale bede wygladała weryfikacji bo masz ciekawy uklad kart Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi