Skocz do zawartości

To my kształcimy swój los,ale wskazówki bywają cenne..

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład na okres 3 msc. Z weryfikacja.

Dawno mnie tu nie było..i nie wiem czy moge liczyć na kogoś pomoc..

Spojrzy ktoś obiektywnym okiem ?

1. Co było i nie wróci? 7 denarów, Paż denarów- Kojarzy mi się to z sianiem nasion w nieodpowiednią glebę z której nic nie wyrastało. Relacje z ludzmi którzy czerpali w jakiś sposób z moich umiejętności i mnie oszukiwali. Może tez czas mojego kształcenia ..hm..

2.To co jest i przemija?Rycerz kielichów,Cesarzowa(podczas tasowania mieczy rycerzem a cesarzowa wyleciał wisielec i paż mieczy-ale schowałam te karty do talii)-Wydaje mi się ze przemija czas w którym czekałam aż może jakieś pewne sprawy zostana wyjaśnione. Porzucam czekanie i oddalam to od siebie.Obojetność.

3. To co pozostanie nadal?-9 buław, 2 denary-Chyba nadal będę wyczekiwała na odpowiedni moment,odpowiednią drogę?

4.To co nadejdzie/nadchodzi? 8 kielichów, ŚMIERC, 8 denarów- mam wrażenie,że będę pracowała nad swoja hustawką emocjonalna..nadejdzie wyciszenie i praca ku temu..

5. Najważniejsze wydarzenie-Król Mieczy, 9 mieczy-albo jakis Pan sprawi mi przykrość..albo ja sama bede szukała jakiś l

6.Na co wpływu mieć nie będe? 5 buław, 6 buław- wyniknie jakas szarpanina,ale chyba wyjdę z tej opresji zwycięsko..albo

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?Królowa Buław, RYDWAN- Chyba zaciekle bede o coś walczyła i dązyła..moze pojawić sie tez ktoś..

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? --7 buław, 6 kielichów, KAPŁANchyba będę broniła swoich wartości i swojego domu:)

9.Dobra rada kart- Rycerz monet,rycerz buław,As mieczy,WISIELECWydaje mi się,żę powinnam sumiennie pracować,korzystać z pomysłow i energi i przerwać ten czas jakiegoś zawieszenia..

Napisano

No jednak chyba nie ma chętnych do komentowania tak długiego rozkładu:)

Napisano

postaram się później coś napisać :)

jak nie dzisiaj to w najbliższych dniach :>

Napisano

To dziekuje bardzo:) Odwdzieczyć Ci sie w jakimś twoim ważnym dla Ciebie rozkładzie?:)

Napisano

1. Co było i nie wróci? 7 denarów, Paż denarów-

Hmm… mi tu bardziej wygląda na oczekiwanie na zbiór plonów i takie dość powolne ale działanie w wyznaczonym kierunku. Może też dotyczyć swego rodzaju nauki, zdobywania wiedzy… rozwoju ale tego bardziej intelektualnego

2.To co jest i przemija?Rycerz kielichów,Cesarzowa(podczas tasowania mieczy rycerzem a cesarzowa wyleciał wisielec i paż mieczy-ale schowałam te karty do talii)-

Jakieś sprawy związane z uczuciami, emocjami. Mogą też te sprawy dotyczyć jakiegoś mężczyzny i sytuacji między Tobą a nim. Może przestaniesz biernie do czegoś podchodzić i zaczniesz działać, ale nie na oślep.

3. To co pozostanie nadal?-9 buław, 2 denary-

Pewne oczekiwanie na to co będzie… jak pewne sprawy ostatecznie się zakończą, jednocześnie jakby rozpoczynanie nowego cyklu…

4.To co nadejdzie/nadchodzi? 8 kielichów, ŚMIERC, 8 denarów-

Zmiany, ale to raczej coś na co zapracowałaś, czego możesz oczekiwać, pragnąć.

5. Najważniejsze wydarzenie-Król Mieczy, 9 mieczy-

Stawienie czoła lub stawanie czoła swym zmorom… może też oznaczać jaką sytuację względem mężczyzny bądź po prostu będziesz miała szansę od czegoś się uwolnić choć może nie być łatwo stawić czoła „potworom nocy”

6.Na co wpływu mieć nie będe? 5 buław, 6 buław-

Na to, że przyjdzie Ci powalczyć o coś dla Ciebie ważnego… może być tak, że nie jedna osoba chciała dla Ciebie czegoś innego czy po prostu będzie miała inny interes… ale masz dużą szansę by przezwyciężyć trudny okres z różnymi przeciwnościami czy wręcz swoistymi kłótniami

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?Królowa Buław, RYDWAN-

Że będziesz miała szansę ruszyć do przodu w wyznaczonym przez siebie celu i trzymając cugle życia w swoich rękach.

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? --7 buław, 6 kielichów, KAPŁANŻe uda Ci się osiągnąć pewien spokój i pewne unormowanie spraw. Będziesz miała szansę spędzić miły czas w czyimś towarzystwie. Może też ktoś coś Ci będzie doradzał w Twoich sprawach :mysli:

9.Dobra rada kart- Rycerz monet,rycerz buław,As mieczy,WISIELEC

Nie rób nic na siłę, ale też nie przestawaj działać. Jest szansa rozwiązać jakieś sprawy i coś przemyśleć. Czasami by móc coś osiągnąć trzeba poświęcić coś innego…

Pozdrawiam i powodzenia we wszystkim cokolwiek Cię spotka :):slonko: