Gość bakea Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Jak bedzie wyglądał mój Sylwester? Nie mam jeszcze planów... KOCHANKOWIE , MAG, RYCERZ MIECZY.... Nie wiem .. może będę podejmowała decyzję... jakbym miala wybór i wybiore gorszą opcje ? będę nerwowa? Cytuj
Agiatis Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Jak bedzie wyglądał mój Sylwester? Nie mam jeszcze planów... KOCHANKOWIE , MAG, RYCERZ MIECZY.... Nie wiem .. może będę podejmowała decyzję... jakbym miala wybór i wybiore gorszą opcje ? będę nerwowa? Piszesz, iż nie masz propozycji, według mnie.... Kochankowie, Mag, Rycerz mieczy ---> Umiarkowanie/Papież. HB Rydwan Dostaniesz propozycję z "dwóch zródeł" , tutaj Twoje podjęcie decyzji może być nie trafione, atmosfera nerwowa. Lecz w efekcie końcowym znajdziesz wyjście z tej sytuacji Pozdrawiam Cytuj
panna.marta Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 wydaje mi się,że będziesz miała kilka propozycji i nie będziesz wiedziała do ostatniej chwili którą wybrać, jednak w tej ostatniej chwili na coś się zdecydujesz Cytuj
joana_o Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 Jeśli nie masz aktualnie planów lub propozycji spędzenia sylwestra to karty pokazują, że dostaniesz propozycje i to najprawdopodobniej nie jedną. Trzeba będzie wybrać gdzie i z kim. Moim zdaniem zdecydujesz się na opcje związana z wyjazdem. Jest jeszcze możliwość, że w ostatniej chwili zmienisz plany...z powodu nieplanowanego wyjazdu bądź przyjazdu nieoczekiwanej osoby. Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Jak bedzie wyglądał mój Sylwester? Nie mam jeszcze planów... KOCHANKOWIE , MAG, RYCERZ MIECZY ->UMIARKOWANIE/KAPŁAN; HB - RYDWAN Będziesz się zastanwiać gdzie pójść, pewnie dlatego, że nie będziesz mieć planów niemalże do samego Sylwka, ale widać, że coś się wyklaruje bo otrzymasz propozycje albo sama coś wymyślisz ciekawego. Wybędziesz gdzieś z domu i będziesz szaleć jak na rycerza meiczy przystało Udanej zabawy Cytuj
beatrycze18 Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 będą propozycje.W ostatniej chwili podejmiesz decyzję.Będziesz tym wszystkim podenerwowana.Ale impreza będzie! Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 ostatecznie sylwek jakby z mezczyzna....duzo rozmow intelkualnych,nie wdze nic zlego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi