Skocz do zawartości

Mój tydzień - do 17.11'13 ( +weryfikacja)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. ogólna aura - królowa mieczy

Będę zajęta sobą, może jakiś chłód

2.samopoczucie - rycerz pucharów

Powinno być ok, do głowy przychodzi mi jeszcze, że będę czekała na kontakt ze strony tego rycka.

3. uczucia - giermek mieczy, 7buław

Bez zmian - niezdecydowana postawa, 'walka' o relację.

4. niespodzianka - pustelnik, rycerz buław, as mieczy

Pojawi się jakiś pan?

Napisano
1. ogólna aura - królowa mieczy - Będę zajęta sobą, może jakiś chłód

Królowa Mieczy to inteligentna osoba, bystra. Możesz dużo myśleć zajmować się swoimi sprawami.....

samopoczucie - rycerz pucharów Powinno być ok, do głowy przychodzi mi jeszcze, że będę czekała na kontakt ze strony tego rycka
Czas relaksu, pełnej harmonii, również romantycznie ;)
3. uczucia - giermek mieczy, 7buław Bez zmian - niezdecydowana postawa, 'walka' o relację.
ochłodzenie uczuć, możliwy jakiś konflikt.
4. niespodzianka - pustelnik, rycerz buław, as mieczy Pojawi się jakiś pan?
pustelnik jako przemyślenie czego naprawdę chcesz, być może pokaże się nowa osoba, jakiś narwany Pan, As Mieczy sugeruje jakiś początek, być może Owy Pan będzie osobą, która poprowadzi jakiś kurs, szkolenie, albo negocjacje ;

Pozdrawiam :)

Napisano

królowa, czyli ta, która panuje, miecze to żywioł powietrza, więc Internet, intelekt, chłodne podejście do spraw. Będziesz mieć kontrolę nad tym wszystkim co robisz, głównie nad emocjami

samopoczucie nie powinno być złe :)

tutaj chłód i walkę widać. Albo i też potyczki słowne.

nie wiem, jaka niespodzianka może się kryć w pustelniku, ale w Rycerzu buław w tym przypadku widać gwałtowną reakcję na coś, możliwa kłótnia, ale nie stracisz głowy. Może dowiesz się czegoś nowego... Asy to w końcu początek, może spojrzysz na coś inaczej lub stanie się coś, przez co zachowasz się nie tak jak zawsze

Ogólnie: w każdej odpowiedzi na pytanie wypadają miecze, więc może być chłodno, ale z domieszką rozumu, czyli będzie to pod kontrolą, możliwe intensywny kontakt przez Internet.

Tylko jeden AW, więc nic ważnego się nie wydarzy, sprawy które na pierwszy rzut oka są ważne, w rzeczywistości będą błahe.

Napisano

możesz być w pewnych sytuacjach trochę poddenerwowana i przemądrzała

dobre

niezdecydowana na to by wykonać dalej jakiś ruch, raczej na "nie"

ja myślę,że raczej się od niego odsuniesz

Napisano

Ogólna aura - Byłam zajęta sobą, swoimi sprawami, kontrolę nad emocjami również miałam. Nie byłam ani poddenerwowana ani przemądrzała.

Samopoczucie - Było dobre, był również relaks i harmonia.

Uczucia - Ochłodzenie, walka, niezdecydowanie na wykonanie ruchu, ale było na 'tak'.

Niespodzianka - Odezwał się mój były, z którym nie miałam kontaktu prawie rok.

Dziękuję dziewczyny ;)