Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2013 Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Witajcie ******2***** **1******3*******5**6**** ******4***** 1 - związek będzie trwały? 2 - związek zakończy się małżeństwem? 3 - z tego związku narodzi się dziecko? 4 - będzie to związek udany w ogólnym życiowym bilansie? 5 - mocne strony związku? 6 - słabe strony związku? ****************XVI Wieża+6 pucharów************** **Królowa denarów********************10 denarów******7 denarów***6 denarów**** **********************3 puchary******************** 1 - pewnie tak, w końcu to denary 2 - wieża oznacza zmiany, dodatkowo 6 pucharów.... może to będzie związek, ale bez papierka? 3 - chyba tak, na karcie widać dziecko i jego rodzinę 4 - tak, karta zdecydowanie pogodna 5 - cierpliwość, stabilność 6 - może być zachwiana równowaga w dawaniu i braniu, jedno z nas oczekuje od drugiej osoby więcej/mniej, a ta daje za mało, wcale albo za dużo Rozkład zrobiłam drugi raz po 2 tygodniach od poprzedniego. Jedyną kartą jaka się powtórzyła to 6 denarów na tym samym miejscu i zamiast obecnie królowej denarów był jej giermek. Mało tutaj AW, więc pewnie dla mnie nie jest to aż takie ważne. Denary mówią, że jest to związek trwały, kielichy, że towarzyszy temu uczucie, chociaż jest znacząca przewaga tych pierwszych. Znamy się kilka dobrych lat, jesteśmy w związku też hmm... spory czas... Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 1 - związek będzie trwały? KRÓLOWA DENARÓW karta denarów daje stabilność w jakimś sensie i trwałość, ale myślę,że będziesz musiała o tą trwałosć sama się starać swoją osobą w relacji. Może towarzyszyć Ci niepewność trwałości. Albo inaczej relacja będzie trwala na polu koleżensko-przyjacielskim, może wspólne sprawy też trwale będą łączyć jakieś. 2 - związek zakończy się małżeństwem? WIEŻA/6 KIELICHÓW nie, jedno z partnerów będzie wspomiać miłe chwile z przeszłości i uczucie jakie lączyło wspólnie lub z kimś z przeszłości. 3 - z tego związku narodzi się dziecko? 10 DENARÓW jesli juz są jakies dzieci to nie, jeśli nie ma to widać rodzine i codziennie obowoązki z tym związane. 4 - będzie to związek udany w ogólnym życiowym bilansie? 3 KIELICHY nie ponieważ któreś z Was będzie mieć lub ma kogoś innego? Bardziej wychodzi tu luźna relacja, poza tym jedno z partnerów (podejżewam, że Pan) nie chce opcji ślubu. 5 - mocne strony związku? 7 DENARÓW mocną stroną z pewnością jest cierpliwość i pozytywne nastawienie do sytuacji w relacji jednego z partnerów. Myslę,że Pani. 6 - słabe strony związku? 6 DENARÓW Słabą stroną związku jest brak wzajemności, czasem brak wsparcia, brak porozumienia z tym związany. Problemem głównym jest to, że o relacje stara sie głównie jedna osoba, a drugiej specjalnie nei chce sie starać i jest bo jest. Dobrego związku raczej z tego nie będzie, chyba, że odpowiada obojgu taka relacja. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 on się nie widzi w roli męża, ja zaś mam lęk przed małżeństwem. Mam również wahania czy w ogóle mieć dzieci Ale faktem jest, że dobrze mi się z nim rozmawia, nie nudzę się, chociaż mogłoby być czasami lepiej. Za pierwszym razem zerwałam z nim, bo nie byłam pewna co do niego czuję. Byłam rozdarta emocjonalnie Teraz już wiem, czego chcę i staramy się, on także wprowadził kilka zmian u siebie. Dzięki Ci Daffne, mało optymistyczne, ale dziękuję Na razie żadne z nas nie ma dzieci. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 on się nie widzi w roli męża, ja zaś mam lęk przed małżeństwem. Mam również wahania czy w ogóle mieć dzieci Ale faktem jest, że dobrze mi się z nim rozmawia, nie nudzę się, chociaż mogłoby być czasami lepiej. To coś podobnego wyszło wyżej właśnie. Ale jeśli oboje pracujecie nad sobą to może wyjdzie fajne 10 monet w postaci relacji trwałej z możliwością na dziecko z miłości jak poczujecie się gotowi:). Powodzenia Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 1 - związek będzie trwały? - Krolowa Monet Tak. Krolowa Monet to kobieta w stabilnym zwiazku, posiadajaca rodzine, dom. 2 - związek zakończy się małżeństwem? - XVI Wieza/6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tak. U Crowleya 6 Kielichow w uczuciach to radosc, spelnienie, szczescie. Zmyslowosc, uczucia i poczucie bezpieczenstwa, wiec jak najbardziej staly zwiazek, malzenstwo, dom. Takze nowy poczatek. O czym tez mowia podsumy. Wieza czesto zapowiada slub. To zlamanie jednego etapu na rzecz drugiego. 3 - z tego związku narodzi się dziecko? - 10 Monet Tu jest pelnia zadowolenia. Radosc, bogactwo. Wiec jezeli dziecko mialoby byc upatrywane, jako wzbogacenie danego zwiazku to bedzie. 4 - będzie to związek udany w ogólnym życiowym bilansie? - 3 Kielichow Tak. Tu milosc jest dawana i otrzymywana. Idzie w obie strony. Dawanie i branie. 5 - mocne strony związku? - 7 Monet Wytrwalosc, cierpliwosc w darzeniach do celu. Moze tez ciaza wzmocnic te relacje, co pokrywaloby sie z wyzej 10 Monet. 6 - słabe strony związku? - 6 Monet Moze tu chodzic takze o to, ze ktos z Was bedzie dosc rozrzutny finansowo i to nie bedzie wplywalo dobrze na Wasza relacje. 6 Monet to takze rozrzutnosc jest. Jak jedna strona np. zarabia a druga bezmyslnie wydaje pieniazki. Takze to moze byc problemem. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 o rozrzutności w 6 denarach nie pomyślałam Jak już to na pewno ja, lubię sobie czasami pofolgować(jak ma gotówkę oczywiście), inaczej mówiąc nie szkoda mi kasy na świeżo wyciśnięty sok na mieście, gdy jest upał - tak dla przykładu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 WERYFIKACJA!!! nic z tego nie będzie... zerwałam... jednak nie warto wchodzić drugi raz z tym samym człowiekiem w podobny układ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi