bacchante Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Zamiast wstępu Oprócz przedstawionego w dziale prostego horoskopu Majów istnieje jeszcze jeden o wiele bardziej złożony. Jak wygląda kalendarz Tzolkin możecie zobaczyć na przykład tu: Jest on zadziwiająco trafny, wskazuje nie tylko nasze mocne strony i słabości, ale też sposób transformacji cienia w światło (czyli słabości w siłę). To bardzo skomplikowany system i mogę potrzebować wiele czasu na opracowanie horoskopu obejmującego wszystkie niuanse indywidualnej osobie. Najbardziej przyda się to osobom, które zajmują się własnym rozwojem, ponieważ horoskop dotyczy przede wszystkim sposobów doskonalenia się. Jeśli chcecie wiedzieć jak to wygląda, zapraszam do zabawy. Najlepiej gdybym mogła opublikować przynajmniej jeden czyjś horoskop na forum, będziecie wtedy wiedzieć z czym macie do czynienia. Potrzebuję tylko daty urodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj_visage Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Zglaszam sie na ochotnika Ale odpowiedz wolalabym na priv, jesli to nie problem. Moja data ur. 11.03.1988 Dziekuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Bacchante świetny pomysł Jeśli chcecie wiedzieć jak to wygląda, zapraszam do zabawy. Najlepiej gdybym mogła opublikować przynajmniej jeden czyjś horoskop na forum, będziecie wtedy wiedzieć z czym macie do czynienia. Potrzebuję tylko daty urodzenia. Również zgłaszam się na ochotnika, wyrażam zgodę na jego opublikowanie na forum aczkolwiek wolałabym otrzymać odpowiedź na PW. Moją datę wyślę Ci na PW. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiana Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Witam i tez się zgłaszam na ochotnika wiem ze trzeba podac date urodzenia, bo robiłam sobie na stronie kalenadarz majów, ale to tylko wiem kim jestem jako znak potem juz nic nie rozumię moja data urodzenia 27.07.1950 r Dziekuję pieknie:uscisk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacchante Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Okej, wszystkim zrobię Na razie proszę już o nie zgłaszanie się, dopóki nie skończę pracować nad tymi. Wszystkie wyślę na pw, a potem ewentualnie opublikuję któryś, jeśli to będzie w porządku. Jeśli nie, to opublikuję swój! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) To ja też poproszę. Ustawię się w kolejce... ;-) Poczekam grzecznie i jak będziesz już "odrobiona" to wyślę swoją datę ;-) Edited March 20, 2009 by arabika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakumo Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 witam jeśli chcesz to opublikować możesz mój 08 XI 1988 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gj77 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 To ja też ślicznie poproszę o horoskop. Oczywiście ustawiam się w kolejce i cierpliwie czekam.:icon_smile2: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wioletta1978 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 W takim razie i ja się ustawiam i czekam ur. 21-06-1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamii1303 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 To ja też dołączam do kolejeczki i czekam cierpliwie, bo widzę spory sznureczek Moja data: 13.031986 i moge prosić odp. na PM? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quietlystorm Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Poproszę o horoskop 14 stycznia 1989. Poproszę na PM ale publikacja na forum możliwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ja również pięknie poproszę: 24.05.1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ja-jak wyżej ,i na razie ostatnia w kolejce ,datę wyśle na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicja Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 grzecznie i cierpliwie poczekam w kolejce datę podeślę na PW i tam proszę o odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacchante Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 O rany, nie spodziewałam się takiego odzewu. Bardzo mnie cieszy wasze zainteresowanie, ale... Wczoraj spędziłam kilka godzin na interpretacji JEDNEGO horoskopu, a kolejka sięga już kilkunastu osób. Dlatego uzbrójcie się w cierpliwość, każdy dostanie odpowiedź. Niestety będzie ona okrojona z racji czasu jaki zajmuje. Nawet przy spędzeniu 3 godzin nad jednym jest on niekompletny. Postaram się opracować jakiś system kalkulacyjny oraz szablony, dzięki którym będę mogła to zrobić szybciej. Kompletny horoskop wraz z kalendarzem osobistym (o którym dowiecie się więcej w prywatnej wiadomości) będzie dostępny u mnie tylko za opłatą. Ci, których nie stać niech się nie martwią, to co dostaniecie za darmo przedstawia wszystkie najcenniejsze informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Witam ustawiam sie w kolejce i bardzo prosze o horoskop. Moja data urodzenia to 16.09.1984, o godzinie 4.15 rano. Z gory dziekuje i cierpliwie bede czekac, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Jak można to i ja poproszę 28:05:1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
<3> Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 no nie zła sprawa ale jak bardzo jest on szczegółowy?jakaś próbka by się przydała;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacchante Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 Okej, niedługo wstawię próbkę i wyjaśnienie krótkie systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatimma Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 a ja tu nowa tez jako ochotnik date dam na priv ... tam w tym horoskopie duzo matematyki i fizyki... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
<3> Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Witam,też bym była zainteresowana...czekam;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aura Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Też b. proszę o horoskop. 26.04.1970 r. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojka1 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 a ja dopiero co mialam urodzinki...18.03.1980 .czekam z niecierpliwoscia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantaSy Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 ja prosze na priw, ale w temacie tez mozesz opublikowac 18,03,1993 a ten horoskop jest na jaki okres czasu (chodzi czy na rok, czy na konkretny miesiąc .. ja bym chciala tak na kwiecien , maj ) dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
elza33 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 i ja poproszę jak można :-) 31.08.1975 pozdrawiam i z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatimma Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 ja tez 4.5.1981 g. 15 15 tak mi sie wydaje 15.10-15.15 thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dir en Grey Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 czemu by nie spróbować ;p 5.09.1987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacchante Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 (edited) a ten horoskop jest na jaki okres czasu (chodzi czy na rok, czy na konkretny miesiąc .. ja bym chciala tak na kwiecien , maj ) dziekuje Horoskop zwany tak przeze mnie tylko roboczo, bo nie przypomina to w niczym zwykłych horoskopów jest na okres całego życia. Może jest to dobry moment, żeby powiedzieć trochę o tym. W osobistych odpowiedziach piszę wam tylko o patronujących energiach zawartych w tzw Pieczęci i Tonie, Pieczęć wyznacza program, który trzeba doświadczyć w życiu, a Ton doprowadza do spełniania się programu. Podam ogólne informacje na temat Pieczęci i Tonu oraz interpretację specyficznego połączenia tych dwóch. Ponieważ jest tak dużo chętnych, a kosztuje mnie to dużo pracy będzie to jeszcze bardziej okrojone. Być może po prostu podam wam tutaj na forum wszystkie interpretacje Pieczęci i Tonów za Hanną Kotwicką oraz kalkulator, abyście sobie wyznaczyli KIN (czyli dzień urodzin w kalendarzu TZOLKIN). Mogę napisać też częściową instrukcję obsługi. Oczywiście bez doświadczenia i interpretacji możecie mieć problem z odczytaniem, ale nie sądziłam że będzie aż tylu chętnych i porwałam się niestety z motyką na słońce. Chciałam robić dokładne rozpiski wszystkiego, okazało się, że skrócone nawet zajmują mi aż po parę godzin. Jestem z tego bardzo niezadowolona, bo nie lubię odbębniać niczego po łebkach. No ale trudno... Oprócz Pieczęci i Tonu wyznacza się jeszcze cztery partnerskie pieczęcie, które manifestują się np. w postaci ludzi, którzy pomagają spełnić Ci Twój program jednocześnie spełniając swój. Każdemu dniu patronuje Pieczęć i Ton (i jeszcze inne aspekty, o których nie wspominam), na których wpływ nie zostajemy obojętni. Znając ich przebieg, można lepiej zrozumieć spotykające nas sytuacje, stać się bardziej świadomym. Da się również wyznaczyć osobisty kalendarz, który rozpoczyna się w dniu urodzenia. Pieczęci Partnerskich (i innych aspektów), wpływu Kalendarza i kalendarza osobistego nie podaję w interpretacji (za dużo roboty). Wszystko to nakłada się na siebie, pełen portret osoby, jej programu oraz osobistego kalendarza. Z tego dopiero tak naprawdę tworzy się pełen obraz. Zobaczę co zrobię, jeśli chcecie odpowiedzi szybko, to lepiej będzie jak podam okrojony i uproszczony przepis. Jeśli wolicie poczekać, to może to naprawdę długo potrwać, bo obecnie mam mnóstwo zajęć innych, a charytatywną pracę w dobie kryzysu zawsze odkładam na koniec ; ) Edited March 26, 2009 by bacchante Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Jeśli wolicie poczekać, to może to naprawdę długo potrwać, bo obecnie mam mnóstwo zajęć innych, a charytatywną pracę w dobie kryzysu zawsze odkładam na koniec ; ) Ja mogę poczekać Rozumie Cię w końcu masz swoje życie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Bacchante, korzystasz z książki "Ja jestem innym ty"? Czy z jakiejś innej pozycji? Kiedyś próbowałam rozszyfrować, zinterpretować horoskop Majów na podstawie Tzolkin, jednak brak mi było odpowiednich materiałów. Zresztą pisałam o tym już na tym forum. Jak będziesz miała chwilę czasu (raczej dużą chwilkę), to polecam "Proroczą Wiedzę Majów" A.G. Gilberta, M.M. Cotterella. Bardzo ciekawy i inny punkt widzenia na kulturę Majów. Czyta się dość ciężko, bo połowa książki to przypisy.... do których co rusz trzeba zaglądać (przynajmniej ja), żeby wiedzieć o cooo chodzi Ale warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aura Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 blacchante ja również jestem gotowa zaczeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiana Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witaj kochana - ja tez spokojnie czekam Pozdrowienia:uscisk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kj_visage Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Bacchante, co do mnie, to rowniez nie musisz sie spieszyc. Cierpliwie poczekam! Pozdrawiam cieplutko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gj77 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Bacchante ja również poczekam cierpliwie na swoją kolej :-))) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore22 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Ja też ustawiam się w kolejce, moja data 29.06.1996. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamii1303 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Bacchante, ja też mam ogrom czasu i nigdzie mi się nie spieszy, wiec czekam cierpliwie na rezultaty Twojej "pracy charytatywnej" - poki co Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantaSy Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 poczekamy oo wlasnie kiedys chcialam wrozbe na cale zycie, ale nie znalazlam do tego odpowiednirej osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Ja również czekam cierpliwie w kolejce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Jeśli wolicie poczekać, to może to naprawdę długo potrwać, bo obecnie mam mnóstwo zajęć innych, a charytatywną pracę w dobie kryzysu zawsze odkładam na koniec ; ) A może pomóc Ci w czymś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Skoro tak to i ja ustawiam si kolejeczce i czekam bardzo cierpliwie Odpowiedz prosilabym na priv'a. Z gory bardzo dziekuje. Agnieszka - 23.11.79 papatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 a ja tez chce i tez na pw:] Radosław 3kwiecien1992:} Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka28 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Czy nieśmiało mogłabym również prosić o postawienie mi horoskopu-moja data urodzin to 18.10.1980. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szarlotka Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Ja rónież bardzo prosze o postawienie mi horoskopu poczekam ile trzeba Marta 26.04.1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna 17 Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 a ja bym prosiła na pw info ile kosztuje zrobienie pełnego.... i jesli mogłabyś wystawićjakis wzorcowy byłabym wdzięczna pozdrawiam serdecznie :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
andzi78 Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Ja również proszę o horoskop,moja data 28.03.78.Z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
malgo215 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Mam wrażenie, że moje życie jest tak skomplikowane (zresztą na własne życzenie), że ja również poproszę.Data urodzenia: 24.11.1979r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4uri Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Witaj:) Poproszę o horoskop data ur. to 13.06.1983 I nie śpiesz się mogę poczekaći rok na taki horoskop;) bo właśnie to że zajmuje on tak dużo czasu czyni go wyjątkowym:) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infedro Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 - też ustawiam się w kolejkę.....data: 15.04.1958. - chociaż ze względu na mój wiek i długość kolejki to mogę chyba nie doczekać ??? - proszę więc o info na wykonanie pełnego, na maila: [email protected]. pozdrawiam - miłego dnia Wszystkim........ infedro--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Ja też poproszę o taki horoskop:dostal_na:. Moja data urodzenia 11.06.1977 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora89 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Ustawiam się w kolejce i czekam cierpliwie (6.02.1989r) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Ja wyslalam wiadomosc na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 a jak to się wogóle wylicza - wie ktoś może Link to comment Share on other sites More sharing options...
malgo215 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Chciałam tylko zapytać kiedy dostanę mój horoskop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 bacchante zdaje się już od dłuższego czasu nie było tutaj ,między nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 a jak to się wogóle wylicza - wie ktoś może Na stronie Wydawnictwa Pulsar jest generator "metryka urodzenia" Wydawnictwo PULSAR - Wiedza i filozofia Majw Pokazuje ona KIN, falę narodzin i wiele innych. Jednak aby to zinterpretować, to już trzeba dobrej i fachowej literatury oraz dużo czasu i samozaparcia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
infedro Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 (edited) Na stronie Wydawnictwa Pulsar jest generator "metryka urodzenia" Wydawnictwo PULSAR - Wiedza i filozofia Majw Pokazuje ona KIN, falę narodzin i wiele innych. Jednak aby to zinterpretować, to już trzeba dobrej i fachowej literatury oraz dużo czasu i samozaparcia... Witam - też chciałbym polecić wszystkim czekającym tę stronę wydawnictwa PULSAR - po wyliczeniu metryki trzeba kliknąć nad przyciskiem "szukaj" link [wiecej na ten temat].... są tam wyjaśnione znaczenia kolorów,tonu i pieczęci.... - lecz są to tylko znaczenia podstawowe które trzeba umieć odpowiednio zinterpretować....a to już jest wyższa szkoła jazdy !!! - nie mówiąc już o takich niuansach jak : fala,przewodnik,rodzina solarna,harmonia,klan,krzyż i wiele innych, które wzajemnie się przenikają i mają wpływ na wynik końcowy jakim jest horoskop osobisty, który wyraża się w zdaniu..."odkryj kim naprawdę jesteś i co masz do zrobienia w życiu" - dlatego jest on niezwykle pomocny dla ludzi, którzy dążą do samodoskonalenia się i szukają odpowiedzi na pytanie - poco żyję i dlaczego....????? pozdrawiam wszystkich szukających --- infedro.... Edited May 7, 2009 by infedro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora89 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Strona bardzo fajna, szkoda tylko, że tak słabo się na tym znam... Wyszło mi KIN-74 Biały Solarny Mag Przeczytałam szczegóły, ale nadal nie bardzo wiem jak to wszystko interpretować... Może pojawi się wreszcie na forum przykład jakiejś interpretacji na którym byśmy się mogli ewentualnie wzorować? I ostatnie pytanie czy znalazł ktoś książki pomocnicze: "Ja jestem innym Ty" oraz „Wyroczni Majów" w formacie pdf. do ściągnięcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 arabika - tam też już byłem, ale chodziło mi właśnie o wyliczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Aurora, bo to nie jest takie proste i żeby się na tym poznać to chyba trzeba latami tkwić i wgryzać się w kulturę Majów. "Słyszałam", że te książki są dostępne na chomiku.... Greg, może to Ci pomoże w tym: Fundacja "Świadomość Ziemi" (nie chciałam przepisywać ani kopiować, ale żeby zabrać się za wyliczenia trzeba jednak mieć odpowiednią literaturę -wiem kto ją ma ) I polecam też to: Kalendarz Majów cz.2 I jeszcze to: "HUNABKU" Galaktyczne Centrum Majw Moja ulubiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viper Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Na pewno to bardzo ciekawe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Stronka super Wyszło mi KIN 54 - Biały Biegunowy Mag Ale przyznam się na razie z tego nic nie rozumie ... muszę się w to zagłębić Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Truskawko, interpretacja tego horoskopu wymaga dużo czasu i samozaparcia, ale myślę, że warto... dla samopoznania. Zresztą zagłębić się w kulturę Majów też warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Ja jestem niebieska wiodaca malpa , szkoda tylko, ze tak malo informacji na necie o tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
peny-lane Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 ja również jestem chętna;), moja data urodzenia to 25.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 KIN 80 Ponoć Jan Paweł II miał ten sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 A ja KIN 75 , Niebieski Planetarny Orzeł ,a planeta Jupiter -Siła Wizji ,ciekawe hmmm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oohla Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Szkoda, że nie ma tej przykładowej interpretacji... chętnie zobaczyłabym jak wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Ja tam cos próbowałem sobie interpretować, ale ciężko idzie. Wiem, że ten rok jest dla mnie rokiem miłości i jednym z wyzwań życiowych mam właśnie szukanie idealnej miłości. Coś w tym stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalka Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 tez poprosze o horoskop majow 17.12.1987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 ja tez proszę uprzejmie !! 8.07.1985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alishiaangel Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ja tez ustawiam sie w kolejce 15.08.1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Wow ja mam kin 201 - Czewony Rytmiczny Smok.. aż się boję:_kwadr: ah nie, przepraszam to chyba tylko kin dnia hahaha.. nie idzie się w tym połapać Link to comment Share on other sites More sharing options...
nalka Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 kin 178 biale solarne zwierciadlo hehe ciekaw co to znaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Teraz chyba jest poprawnie. KIN 94 Biały Elektryczny Mag ;] Pozdrawiam wsz.i życzę udanego niedzielnego popołudnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantaSy Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 heh a ktos wgl dostał juz ten horoskop czy nikt ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patryk8 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Może na pv dostają. Ja tez bym się do Pani zgłosił 18.03.1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantaSy Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 coś mi sie wydaje, że tu nikt nie wróży .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 coś mi sie wydaje, że tu nikt nie wróży .. Horoskop to nie wróżba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) coś mi sie wydaje, że tu nikt nie wróży .. Dokładnie "To nie wróżba" jak napisała arabika.. zwłaszcza że bacchante zapowiadała, że to moooże potrwać. Ostatnio nie bywa na forum za pewne ma teraz dużo swojej roboty co jest zrozumiałe. Edited May 26, 2009 by koliber* . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantaSy Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 no dobrze . horoskop ; p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemmini Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Witam, także zainteresowana jestem horoskopem. Data moich urodzin to 16.06.1984. Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 znam taka stronke http://www.maya.net.pl/ - oblicza twoj kin kin 199 - Niebieski Samoistny Wicher pasuja i wady, i zalety - te ostatnie mniej-wiecej;-) calkowita interpretacja jest trudna, choc mam e-booka Kotwickiej, rozwiklanie tego nie wyglada na takie oczywiste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 znam taka stronke Wydawnictwo PULSAR - Wiedza i filozofia Majw - oblicza twoj kin Stronka wcześniej była podana, ale dziękujemy za jej przypomnienie choc mam e-booka Kotwickiej Nie czytałam i stąd moje pytanie jak Ona pisze - dość prostym językiem czy takim trudnym, że trudno cokolwiek zrozumieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 aaa to przegapilam, pewnie nie tam patrzylam, gdzie trzeba co do Kotwickiej - nie odczulam jej jako specjalnie "niestrawnej", chcesz - to ci podesle, to sie przekonasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 (edited) co do Kotwickiej - nie odczulam jej jako specjalnie "niestrawnej", chcesz - to ci podesle, to sie przekonasz oki na pw podam maila Dziękuje za przesłanie e-booka Edited June 15, 2009 by truskawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quelle Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Ja też bym prosiła . 03.10.1995r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikita31 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 O to i ja prosze:) 11.05.1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shimmy Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 ja również poproszę 13/04/1987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Na tej stronie sobie sprawdźcie Wydawnictwo PULSAR - Wiedza i filozofia Majw-kliknijcie na zakładkę "metryka" i wpiszcie swoją datę a otrzymacie takie ogólne informacje o sobie . Pozdrawiam:usmiech: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madelain Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 oki na pw podam maila Dziękuje za przesłanie e-booka witam czy ja bym mogła prosić o przesłanie owego e-booka:) będe wdzięczna pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazenoSaga Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Ja też poproszę Moja data urodzin to 06.12.1994 Można opublikować na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka20 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Czy ja równiez mogłabym prosić???:-)Moja data- 16.03.1989r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patryk8 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Czy ja równiez mogłabym prosić???:-)Moja data- 16.03.1989r. Nie chcę Cię smucić, ale CHYBA autor tematu już nie wróży. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka20 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Oj to szkoda :-((( ale dziekuje że mnie poinformowałeś :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazenoSaga Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 No ja też to zauważyłem:( Dzięki;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniusia206 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Dzień dobry. Uprzejmie poproszę. Data ur. 15 IV 1987 r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber* Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Nie chcę Cię smucić anusiu206, ale autor tematu od dłuższego czasu tu nie zagląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniusia206 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 To bez sensu. Pamiętam doskonale, że już kilka miesięcy temu wysłałam prośbę do tego autora. Tylko nie wiedzieć czemu, nie ma tamtej prośby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andera11 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 ja również bardzo bym prosiła o horoskop. moja data 10.10.1975.. spokojnie poczekam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shimmy Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 andera autor tego wą♥tku już dawno tu nie zagląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts