lobuziara2608 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 hmm wiec naprawde dziwny przerażajacy sen moze wreszcie sie dowiem co t moze oznaczać!!!... Sniło mi sie ze jakims cudem niewiem jaki znalazłam sie w lesie z rodzenstwem i rodzicami hmm "niby szukalismy grzybów" nagle gdzie zabładzilismy mój tata powiedział ze musimy szybko uciekac bo jedzie na nas tankowiec i ze sie utopimy ... ja mam uraz to takich rzeczy zwiazanych z woda wogóle boje sie wody zaczelismy szybko uciekac przez ten las niewiedzielismy gdzie jestesmy biegłam z przerażeniem naknajszybciej w lesie znajdowały sie drzwi przez które przechodziłam .. płakała m uciekałam zeby tylko wyjsc z tego lasu weszłam w jeden drzwi patrze a tam szczatki małych dzieci jak po aborcji takie małe mniejsze od dłoni głowka jak to zobaczyłam to było straszne ale uciekałam dalej jak wybiegłam z lasu niewiedziałam gdzie jestem jakies duze miasto słoneczny dzien jakby wogóle inny swiat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 zabladzenie w lesie to zagubienie,cos Cie przerazilo i zaczelas uciekac,zamiat stawic czola problemom,drzwi w lesie to droga wyjscia,ale jak przeszlas przez nie,to tam znajdowaly sie szczatki dzieci...one we snie symbolizuja szczescie,u Ciebie zostalo ono zachwiane,unicestwione bardzo brutalnie,bez ich zgody....potem nagle pojawilo sie duze miasto-nowe zycie,nowe Twoje "ja"....ale ten motyw z aborcja jest dosc krepujacy,czy Ty moze albo jakas kolezanka,jakakolwiek kobieta z Twoich znajomych nie przechodzila tego ostatnio?Jezeli tak,to by pokazalo jak bardzo Cie ta cala sytuacja zbulwersowala i przerazila. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts