JustiWa Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Dobry wieczór, Mam serdeczną prośbę dotyczącą pomocy w interpretacji. Jutro mam ważną sprawę sądową i wyszły mi następujące karty w odpowiedzi na moje konkretne pytania: - zeznania świadków w dniu jutrzejszym przeciwko mnie (czy uda się udowodnić im kłamstwo) - 6 denarów, - wyrok ostateczny w sprawie - cesarz - wyrok dotyczący wysokości alimentów - as denarów. Generalnie karty pozytywne, ale będę wdzięczna za pomoc w uszczegółowieniu bardziej doświadczonym. dziękuję z góry. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 1.ktoś Ci pomoże, da Ci coś co ułatwi Ci sprawę 2. będziesz się czuła pewniej niż do tej pory 3. alimenty będą satysfakconujące pod wzgl finansowym 1 Cytuj
JustiWa Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Bardzo dziękuję za pomoc. Dam znać jak poszło. Cytuj
JustiWa Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 Miałam napisać na ile karty się potwierdziły, ale wyrok nie zapadł. więc nie wiadomo. Jedyne, co miało miejsce tego dnia to zeznania świadków i 6 denarów na ten dzień. Kłamali przepotwornie, nie wiem czy coś tak złego wyjdzie na moją korzyść... zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi