pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 1. Czy powinnam do niego napisać? 8pucharów, as buław Widać, że tego chcę, as może wskazywać na rozpoczęcie działań, inicjatywę. 2. Jaka będzie jego reakcja? 10mieczy, król denarów, as pucharów Początkowo będzie to dla niego obojętne, być może jest zajęty więc przeczyta i schowa telefon do kieszeni. Po chwili się ucieszy. 3. Czy mi odpisze? giermek pucharów, 7buław, 3mieczy Odpisze, ale to będzie na 'odczep' - nie to czego oczekuję. Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 prot...-zgadza sie 2.zwyczajnei facet jest zajechany rbota ;-) na co pokazuje 10 i kro denarow..jest zmeczony i pewnei lezy albo i kwiczy zeby odpoczac;-)lub to robi. ucieszy sie odpisze 3.cos na zasadzie...skad twoje pretensje... Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Robotą nie bardzo - ma 2miesieczne l4, pewnie z kumplami na piwku jest Napisałam, niebawem zweryfikuję Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Odpisał natychmiastowo, aż niemożliwe Dzięki, bo gdybyś mi nie odpowiedziała to bym nie napisała do niego ;* Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 I miałaś rację, w domu jest Nie przypuszczałabym. Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 ha ;-) widac,ze po robocie lezy w tej 10 tce to fajnie :)a jaka odpowiedz? Cytuj
pretoria Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 Póki co pisze bardzo fajnie Aczkolwiek może się to zmienić Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 bo to jakby ewoluowalomialas asa-czyli ciepla wiadomosc,ale potem sa 3 miecze..iec roznie moze byc Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 1. Czy powinnam do niego napisać? 8pucharów, as buław widać,że masz mieszane uczucia w podsumie masz słońce. Możesz napisać. 2. Jaka będzie jego reakcja? 10mieczy, król denarów, as pucharów z początku to oleje,ale potem zrobi mu się miło 3. Czy mi odpisze? giermek pucharów, 7buław, 3mieczy odpisze, ale nie tak szybko i bardzo wyrywkowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi