panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 Wysłałam CV do jednej z firm. Odezwa się czy się nie odezwą. Mam mieszane uczucia,bo widzę ,że szukają kogoś za tanie pieniądze,ale firma b dobra koło fortuny, 2 pucharów, 5 denarów, 8 denarów-> sprawidliwość XI mogą się odezwać, ale to co za proponują,to faktycznie małe pieniądze Jakie są szanse na to,że dostanę tam pracę? diabeł XV, słońce XIX, koło fortuny X dołożone 6 buław-> kochankowie VI są szanse całkiem spore,ale chyba nie podejmą takłatwo decyzji Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) 1.odezwa sie,ale ... czegos ci zabraknie,moze doswiadczenia,ale po sporwadze bym powiedziala,ze ...kompetencji,jakby trzeba bylo cos nadrobic, 2.odnosze wrazenie,ze pracę otrzyma ktos po znajomosc (diabel,lsonce)a potem Ci kochankowie Edytowane 14 Listopada 2013 przez Inez2503 Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 diabeł+słońce po znajomości? pierwsze słyszę... Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 duzo bedzie takich "pierwszych ' Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Autor Napisano 13 Listopada 2013 a ja uważam w tym 2 punkcie,że z początku może się zapowiadać na nie, a potem jakaś niespodziwana niespodzianka albo zwrot akcji. Dwie obok siebie sprzeczne karty a konczy je zwycistwo. A może ktoś jeszcze ma pomysł? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2013 Maestro Napisano 14 Listopada 2013 Odezwą się niespodziewanie, a pracy tam nie dostaniesz, masz szansę na sukces, ale gdzie indziej. Cytuj
Agiatis Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Ad1 Według mnie odezwą się, wydaje mi się jednak że nie skorzystasz z ich ofert ale pojawi się coś innego.... Ad.2 Tutaj mam wrażenie jakby nie do końca uczciwie Cie mieli potraktować ale wyjdziesz z tego obronną ręką... Cytuj
iridos Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 umowa śmieciowa za mizerny grosz zwyczajne wykorzystywanie taniej siły roboczej wygrasz jesli sie w to nie wpakujesz Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) koło fortuny, 2 pucharów, 5 denarów, 8 denarów-> sprawidliwość XI koło mówi o odmianie losu, dwa kielichy to jakaś współpraca(karta mogła też pokazać na co masz ochotę), 5 denarów no i mamy tu wreszcie monety, ale taka biedna ta para... jednak zapewne zmierza w lepszym kierunku, czyli do ośmiu denarów, a tutaj już jest praca Jakie są szanse na to,że dostanę tam pracę? diabeł XV, słońce XIX, koło fortuny X dołożone 6 buław-> kochankowie VI jak dla mnie ponad 50 % diabeł to przywiązanie do czegoś(on i ona są do czegoś przykuci na karcie), słońce to bardzo optymistyczna karta, koło czeka Cię odmiana, w 6 buławach jest zwycięzca, więc może Ty nim będziesz W podsumie kochankowie, czyli związek Te dwie pierwsze karty - diabeł + słońce - mogą pokazać to, co jest obecnie, czyli "ugrzęzłaś" i masz nadzieję na lepsze, później czeka Cię obrót o 180 stopni i zwycięstwo Edytowane 14 Listopada 2013 przez Euterpe Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Wysłałam CV do jednej z firm. Odezwa się czy się nie odezwą. Mam mieszane uczucia,bo widzę ,że szukają kogoś za tanie pieniądze,ale firma b dobra koło fortuny, 2 pucharów, 5 denarów, 8 denarów-> sprawidliwość XI odezwą sie ale to nie bedzie to czego oczekujesz Jakie są szanse na to,że dostanę tam pracę? diabeł XV, słońce XIX, koło fortuny X dołożone 6 buław-> kochankowie VI szanse duze ale raczej sama zmienisz decyzję i odrzucisz propozycję Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 1. Duzo pracy, malo kasy. 2. Dosc duze. Nietrudno chyba te prace dostac. Przy czym, jezeli sie postarasz to dostaniesz ja. ewentualnie rzeczywiscie ktos jeszcze Cie tam podeprze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi