pawel116 Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Umówiłem się na spotkanie w sprawie pracy z szefem pewnej firmy - oficjalnie nikogo nie poszukają, jednak postanowiłem zaryzykować Czuję, że może coś z tego wyniknąć, ponieważ facet chętnie zgodził się na spotkanie, nawet przeprowadził ze mną krótki wywiad przez telefon. Jakie stanowisko mi zaproponuje? Pustelnik, Kochankowie, Sprawiedliwość -> Cesarz, HB Moc po AW sądzę, że chyba takie, które jest przeze mnie pożądane, tj. biurowe Edytowane 13 Listopada 2013 przez pawel116 Cytuj
Gość Nayala Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 na pewno przy papierach.mozlwe, ze bedziesz wspieral inne dzialy. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 ja myślę,że to będzie coś dorywczego i skupiałabym się na dorywczej pracy fizycznej. Cytuj
iridos Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 te karty bardziej romansowo mi pachną Cytuj
Agiatis Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Praca związana z podejmowaniem istotnych decyzji, najprawdopodobniej " sprawy papierkowe" będą tutaj głównym narzędziem pracy, jednak łatwa ta praca nie będzie;) Cytuj
pawel116 Napisano 14 Listopada 2013 Autor Napisano 14 Listopada 2013 No niestety trochę się rozczarowałem... Rozmowa była krótka i niezbyt przyjemna. Niepotrzebnie się na nią wyszykowałem. Zaproponowano mi stanowisko fizyczne na umowę zlecenie - mam przyjść drugi raz, facet da mi kilka zadań do wykonania na próbę i dopiero potem będziemy rozmawiać. Stanowisk czysto papierkowych brak. Cytuj
Gość Nayala Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 łee to dziwne bo w sumei ejst tam pustelnik.. No nic zycze pwoodzenia w przypadku innych rozmow widze,ze czesto masz rozmowy, czesto dzialasz po postach zatem jestes blizej celu niz myslisz. Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi