Skocz do zawartości

Jakie stanowisko mi zaproponują?

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Umówiłem się na spotkanie w sprawie pracy z szefem pewnej firmy - oficjalnie nikogo nie poszukają, jednak postanowiłem zaryzykować ;) Czuję, że może coś z tego wyniknąć, ponieważ facet chętnie zgodził się na spotkanie, nawet przeprowadził ze mną krótki wywiad przez telefon.

Jakie stanowisko mi zaproponuje?

Pustelnik, Kochankowie, Sprawiedliwość -> Cesarz, HB Moc

po AW sądzę, że chyba takie, które jest przeze mnie pożądane, tj. biurowe

Edytowane przez pawel116
Napisano

na pewno przy papierach.mozlwe, ze bedziesz wspieral inne dzialy.

Napisano

ja myślę,że to będzie coś dorywczego i skupiałabym się na dorywczej pracy fizycznej.

Napisano

Praca związana z podejmowaniem istotnych decyzji, najprawdopodobniej " sprawy papierkowe" będą tutaj głównym narzędziem pracy, jednak łatwa ta praca nie będzie;)

Napisano

No niestety trochę się rozczarowałem... Rozmowa była krótka i niezbyt przyjemna. Niepotrzebnie się na nią wyszykowałem. Zaproponowano mi stanowisko fizyczne na umowę zlecenie - mam przyjść drugi raz, facet da mi kilka zadań do wykonania na próbę i dopiero potem będziemy rozmawiać. Stanowisk czysto papierkowych brak.

Napisano

łee to dziwne bo w sumei ejst tam pustelnik.. No nic :) zycze pwoodzenia w przypadku innych rozmow ;) widze,ze czesto masz rozmowy, czesto dzialasz po postach zatem jestes blizej celu niz myslisz. Powodzenia!