Skocz do zawartości

eks - partnerski i pare pytań

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zerwałam z chłopakiem jakoś 3 miesiące temu i zastanawialam się czy jest sens do niego napisać, czy on jeszcze cos czuje do mnie

Mnie okresla Karta Wieża On to Pustelnik

no ja mysle, ze to juz koniec definitywny, a on czuje sie samotny

Miedzy nami jest MOC tutaj może być właśnie inna kobieta w tej mocy...

Ja/On

mysli głupiec/mag

słowa 6mieczy/4mieczy

serce 3mieczy /cesarz

zamiary Król Monet/ Pustelnik

zachowanie 3puch/ kochankowie

przyszlosc umiarkowanie...2buław...9kielichów

Moja pierwsza interpretacja była taka, że się zawziął w tym cesarzu i nie będzie się odzywał. Pomyślałam, że w magu myśli o tym, a w kochankach waha się co robić. Pustela tłumaczyłam tak, że on poprostu chce być sam jak narazie i odpocząć. Jednak potem przemyślałam ten rozkład i myśle, że jednak on nie chce powrotu i być może ma już kogoś nowego, a do mnie już nie ma żadnych zamiarów(pustel).

Z mojej strony czuje "ból serca", czuje się zraniona i chciałabym by coś jeszcze z tego było.

W przyszłości chyba pozostanie tak jak jest, każdy będzie żył w swoim świecie.

Zapytałam także dlaczego sie nie odzywa?

mag...sad..10bulaw

tutaj mam problem - w sumie z tych kart to też wygląda na to, że jest w nowym związku (mag+sąd) tylko nie wiem jak tłumaczyć tutaj 10 buław?

Jak wy to widzicie?

Edytowane przez london63
Napisano
Mnie okresla Karta Wieża On to Pustelnik

Czujesz się w rozsypce, masz niepewny grunt pod nogami, on z kolei wycofał się

Miedzy nami jest MOC

jeszcze na siebie działacie, niekoniecznie pozytywnie, ale pewnie są w was emocje

Ja/On

mysli głupiec/mag

słowa 6mieczy/4mieczy

serce 3mieczy /cesarz

zamiary Król Monet/ Pustelnik

zachowanie 3puch/ kochankowie

myśli: dla Ciebie nastąpił początek, on na pewno myśli, w końcu w pustelniku widać wycofanie się, dzięki czemu mamy dużo czasu do rozmyśleń

słowa: oboje milczycie teraz czy tylko on? albo piszesz/pisałaś do niego?

serce: ruszyło Cię rozstanie i to mocno, jego chyba nie, Cesarz to ktoś twardy, nie pokazuje emocji, coś w stylu "prawdziwy mężczyzna nie płacze"

zamiary: może Ty coś planujesz, obserwujesz, ale on nic

zachowanie: pokazujesz, że nie dotknęło to Ciebie mocno, on zaś może być z kimś związany albo zachowuje się jak człowiek na rozdrożu....

przyszlosc umiarkowanie...2buław...9kielichów

możliwe, że jeszcze się spotkacie, w dwóch buławach widać planowaną podróż, w umiarkowaniu jest tak jak jest, w kielichach zadowolenie... W podsumowaniu masz Śmierć, czyli przeobrażenie, zmiany, a czy na lepsze, to czas pokarze.

Napisano

nie odzywamy się do siebie, ale on dzisiaj, że tak powiem dał taki mały znak przez portal społecznościowy. miałam tez karty postawione kto zainicjuje kontakt i wyszło

as pucharów...król pucharów...6kielichów

więc raczej on się pierwszy odezwie :)

Napisano

możliwe, wypadł król. Ale nie masz przypadkiem Ty chęci, aby do niego napisać?

Napisano

No mam, mam tzn. mialam :) bo wyciągnełam sobie karte rade, co zrobić i było tto 7 monet z tego, co pamietam albo 7kielichów. więc lepiej będzie jak poczekam na jego ruch, mam nadzieje ze wogole sie doczekam :P no i ten cesarz w sercu... i pustel, on musi cos sobie chyba przemyslec

Napisano

7 kielichów - nie

7 denarów- też nie

lepiej zaczekać