Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2013 Napisano 13 Listopada 2013 No to zrobiłam banalny rozkład, wylosowałam karty i oto co wyszło. Kiedy mi się oświadczy X? ***wiosna***********lato**********jesień************zima**********rok*** *****x**************x***********7 buław*******Rycerz mieczy******2013** ***6 pucharów*****5 buław********3 puchary********As denarów*******2014** Kiedy wyjdę za mąż? ***wiosna***********lato**********jesień************zima**********rok*** **As pucharów******8 buław*******XX Sąd********XIV Umiarkowanie****2014*** Może nic z tego nie wyjdzie. Nie jestem pewna jego planów wobec mnie. Raz mówi jedno a raz drugie i czasami ciężko mi powiedzieć o co tak na prawdę chodzi Piszcie nawet/szczególnie te najmniej optymistyczne opcje Moja interpretacja: oświadczyny na wiosnę, ślub jesienią, jeżeli ma się to w ogóle stać... Cytuj
Agiatis Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 Jak dla mnie wiosną 2014 wrócicie do " Tematu", latem natomiast on będzie Sam ze sobą walczył..., jesienią jakaś impreza może właśnie zaręczyny a zimą być może przygotowania do ślubu intensywne.... Ad2 Jesień 2014 jest Sąd karta rodziny, która może mówić o początku założenia rodziny (zaręczyny) następnie karta umiarkowanie, która może wskazywać iż wszytko się"klaruje" aby do ślubu doszło..... dołożyłabym jeszcze karty na rok 2015 Życzę powodzenia Pozdrawiam Magda Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 Dziękuję Agiatis nie było ani oświadczyn, ani ślubu w wyżej wymienionym czasie. na początku 2014 ostro się posprzeczaliśmy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi