Skocz do zawartości

Rozklad "Partnerstwo dusz"

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Mój wymarzony partner. Moja druga połówka - 9 Denarów, 3 Denarów

Facet pewny siebie, zadowolony z siebie, mający już jakiś status społeczny i zapewniający mi poczucie bezpieczeństwa.

2. Ja - Głupiec

Jeszcze niedoświadczona, lubiąca ryzyko i zabawę, potrzebująca 'wyszalenia się'? tutaj moze sie wydawac, ze jestem bardzo mlodziutka, ale tak nie jest (tzn. mloda, ale nie taka mlodzinka jak okresla karta Glupiec ;p)

3.Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Pustelnik, 6 Mieczy

Dziwne... Być może to się łączy z partnerstwem intelektualnym, czasem dla siebie.

4. Moje nieuswiadomione zyczenia wobec relacji partnerskiej - Rydwan, 2 Buław

Działanie, zwiedzanie, otwartość na świat.

5.Jak mogę spotkać wymarzonego partnera? - 10 mieczy, Umiarkowanie, As Kielichów

Nie mam pojęcia... Żegnając się z przeszłością, odcinając się od czegoś?

6. Po czym rozpoznam moją drugą połówkę? - Rycerz Mieczy, 9 Pucharów

Będzie szybki, zdecydowany i inteligentny.

7. Jakie wspólne zadanie jest nam pisane? - 3 Mieczy, Giermek Denarów

Tu jeszcze dziwniej... Może pożegnanie się z przeszłością i rozpoczęcie wszystkiego na nowo?

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera (założyłam do końca roku)? -

Słońce, 2 pucharów, Królowa Kielichów, 10 Denarów

Tu ładnie wygląda. Możliwe, że kogoś spotkam i się zakocham.

Jak Wy to widzicie? :)

Napisano (edytowane)

ustatkowany finansowo, mający kontakty, taki, któremu dobrze się wiedzie

2. Ja - Głupiec

jeszcze dzieciak z Ciebie :P albo właśnie coś rozpoczynasz...

3.Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Pustelnik, 6 Mieczy

chciałabyś poza nim świata nie widzieć, być tylko z nim - to norma u każdego na początku zakochania :) może też być wewnętrzne doskonalenie się lub przez podróże, może ta relacja będzie taką przygodą, dzięki której się wzbogacisz

A tutaj wyraźnie widać przemieszczanie się; rydwan to podróż, dwie buławy to planowanie jej. przyjemnie jest pojechać z partnerem zimą do Zakopanego, latem nad morze, w weekend wyskoczyć gdzieś za miasto, co nie? :P:) Pragniesz ruchu, aby coś się zaczęło dziać w życiu, chcesz odmian, polepszenia

5.Jak mogę spotkać wymarzonego partnera? - 10 mieczy, Umiarkowanie, As Kielichów

nie mam pojęcia, ale powinnaś poczuć, że to on

6. Po czym rozpoznam moją drugą połówkę? - Rycerz Mieczy, 9 Pucharów

jest błyskotliwy, zaradny, działa jak błyskawica, bardzo inteligentny, pewny siebie, zadowolony z życia... dodając do tego punkt pierwszy to normalny wolny facet, który osiągnął już wszystko, tylko do pełni szczęścia brakuje mu żony i dzieci

7. Jakie wspólne zadanie jest nam pisane? - 3 Mieczy, Giermek Denarów

tutaj też mam problem... może chodzić o wyleczenie się z ran, możliwe, że jedno dla drugiego będzie balsamem w takiej sytuacji :)

8. Jak bedzie wygladala najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera (założyłam do końca roku)? -

Słońce, 2 pucharów, Królowa Kielichów, 10 Denarów

powinnaś go znaleźć, możliwe, że na początku będziecie tylko kolegami, jednak ta relacja będzie mieć potencjał :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano

1. Niekoniecznie bogaty, natomiast taki, ktory w siebie inwestuje i stale sie rozwija.

2. Mloda, radosna, cieszaca sie zyciem, pomyslowa, chcesz brac zycie takim, jakie jest. Jestes gotowa w kazdej chwili rozpoczac cos zupelnie nowego.

3. Na razie chcesz zakonczyc swoja samotnosc. Z drugiej strony Twoje zyczenia sa jeszcze nie do konca sprecyzowane. Powinnas je dookreslic, bo ten brak zdecydowania moze byc wlasnie przeszkoda w znalezieniu sobie konkretnego kogos.

4. Chcialabys, aby to spadlo na Ciebie niczym grom z jasnego nieba. Rydwan przyspiesza a 2 Bulaw w partnerstwie to takie sprawy na hurra, jako ze to energia ognia i ognia. Chcesz takiej spontanicznosci, bardzo mocnej spontanicznosci.

5. Poprzez rozne przyjaznie, ktore stopniowo moga rozwijac sie dalej i miedzy nimi mo ze pojawic sie szansa na milosc.

Odciac dotychczasowy sposob dzialania.

6. Pan z jednej storny straszna gadula i majacy wiele do powiedzenia, z drugiej bardzo spokojny i ulozony. Takze dzentelmen.

7. Ukojenie swoich bolow z przeszlosci i podarowanie sobie bliskosci.

8. Na razie bedzie to takie spokojne rozgladanie sie. Spotykanie z roznymi ludzmi, powolne otwieranie sie na nowe. Bedzie budzila sie w Tobie taka wrazliwosc i powoli coraz wieksza gotowosc. w odpowiednim czasie pojawi sie on.

• Lubię to! 1
Napisano

Bardzo pozytywna osoba, chcesz być przy Nim bezpieczna...

Ja - Głupiec

może chcesz zacząć coś od nowa, zacząć od tzw czystej kartki, zapisywać swój bieg zdarzeń na nowo. Być może jest tak, iż chcesz poczuć sie ak młody podlotek, zakochana po uszy;)

.Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Pustelnik, 6 Mieczy

Jak dla mnie to dokładnie analizujesz zanim coś się zacznie

Byc może chcesz zwalczyć swoją bierność w relacjach...sama wiesz o co chodzi ;)

.Jak mogę spotkać wymarzonego partnera? - 10 mieczy, Umiarkowanie, As Kielichów

Gdy zakończysz pewnien etap, wszystko powinno się unormować i wtedy rozpocząć nowy rozdział w życiu

Po czym rozpoznam moją drugą połówkę? - Rycerz Mieczy, 9 Pucharów

Ach ten Rycerz, moim zdaniem poznasz go po ciętych ripostach, rycerz mieczy bywa kąsliwy, realista,ale być może na początku po prostu się zaprzyjaźnicie:)

Jakie wspólne zadanie jest nam pisane? - 3 Mieczy, Giermek Denarów

być może oboje jesteście po jakiś przejściach a giremk może mowic ze jestescie gotowi na nowe uczucie,być może wykona jakiś gest w Twoją stronę

Jak bedzie wyglądała najblizsza przyszlosc w kwestii szukania wymarzonego partnera (założyłam do końca roku)?

No no pięknie, Światełko w tunelu, byś może kogoś poznasz a Królowa kielichów Ciebie Pokazuje, a może pokazać ze przez kobietę poznasz Nowego Ktosia, a zakończy się czym bardzo pozytywnym.

Czego bardzo Ci życzę

Powodzenia!

• Lubię to! 1