ivi123 Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? 10 DENARÓW- tak jak najbardziej ma dużo do zaoferowania 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? 6 MIECZY- musi odejść z poprzedniej relacji 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X 3 DENARY- pracujemy nad związkiem 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia? KRÓLOWA DENARÓW- pokazać się z jak najllepszej strony, że jestem dobrą osobą by stworzyć z nią rodzinę 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? 7 KIELICHÓW- jejku ... czy będę miała inne pokusy? hmmm... myślę ze tak 6. Czy Pan Y ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? WIEŻA- nie, potencjał runął 7. Przeszkody dla relacji z Panem Y? KOŁO FORTUNY- los płata figle 8. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem Y? 6 DENARÓW- nie ma takich, jedna z osób się nie stara za mało daje z siebie 9. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan Y stał się częścią jej życia? 9 KIELICHÓW- patrzeć na siebie i pokazać na co ją stać bez niego 10. Czy pytająca będzie z Panem Y szczęśliwa? MOC- myślę, że byłaby taka możliwość gdyby wystarczyło jej cierpliwości i wytrwłości Cytuj
niiwa Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? - Sorry, ale to pytanie jest nie do przyjęcia!! - nie można konkretnie i bezpośrednio zapytać co i jak? - Cytuj
ivi123 Napisano 14 Listopada 2013 Autor Napisano 14 Listopada 2013 czy pan X będzie prawdziwą miłością dla pytającej Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Listopada 2013 Napisano 14 Listopada 2013 1. Czy Pan X ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej? nie, wypadły denary, a one o miłości nie mówią, może to być relacja korzystna finansowo 2. Przeszkody dla relacji z Panem X? odległość? odejście od czegoś... 3. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem X kontakty 4. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan X stał się częścią jej życia?KRÓLOWA DENARÓW nic, niech pielęgnuje to co już ma i obserwuje 5. Czy pytająca będzie z Panem X szczęśliwa? 7 KIELICHÓW na dzień dzisiejszy wszystko się dzieje tylko w głowie, fantazje, marzenia, iluzje... 6. Czy Pan Y ma potencjał by stać się "prawdziwą miłością" dla pytającej?WIEŻA nie 7. Przeszkody dla relacji z Panem Y?KOŁO FORTUNY raz pod kołem, raz nad i nie każdy sobie z tym radzi 8. Sprzyjające wpływy w relacji z Panem Y?6 DENARÓW można coś z tego mieć, praktycznego... 9. Co powinna zrobić pytająca, aby dopomóc by Pan Y stał się częścią jej życia? 9 KIELICHÓW mieć dobry humor, nie popadać w depresję, pokazywać się z jak najlepszej strony 10. Czy pytająca będzie z Panem Y szczęśliwa?MOC musiałaby włożyć dużo energii, aby ujarzmić tego lwa, ale nie ma rzeczy niemożliwych Cytuj
iridos Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 a istnieje prawdziwa nieprawdziwa miłosc? Cytuj
ivi123 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 to tak samo czy można kochać dwie osoby jednocześnie... okazuje się że tak Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 eee pieprzenie...;-) nalezy przzemyslec sprawe...moze w jednym przyoadku ktos jest bardziej uzalezniony ,a nie zakochany. moze wypisz sobei plusy i minusy tychze mezczyzn? Cytuj
ivi123 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 ooo...to jest trafna odpowiedź od Y jestem uzależniona- przyzwyczajenie, a X jest kochany. Ale na dwa fronty nie działam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi