Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w interpretacji...

restacomesei

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Taki krótki rozkładzik...

1 karta : diabeł - nastawienie konkretnej osoby do relacji

kolejne trzy karty wizualizujące przyszłość tej relacji: 7 buław, As kielichów, rycerz denarów.

Karty były stawiane przyjaciółce w pytaniu o faceta z przeszłości, który pozostał w jej myślach. Mimo, że już sporo czasu się nie widzieli, a i ona jest w innym związku on dalej zaprząta jej myśli - tutaj mamy diabła, który może mówić o takim połączeniu, o tym, że jest od niego w jakiś sposób psychicznie uzależniona, a on znowu jest osobą decyzyjną i od niego zależy czy i kiedy najdzie go ochota na reaktywację znajomości.

7buław - walka z myślami, z chęcią zrobienia pierwszego kroku, z tym że z reguły jego zdanie było ważne i ostateczne, As kielichów - tutaj tak jakby odrodzenie uczucia, rycerz denarów - tutaj mam problem, bo nie rozumiem do końca czy rycerzy odbiera się jako osoby, czy sytuacje?

Jakie znaczenie miałoby w tym przypadku połączenie kart? Są rozkłady, które łatwo mi połączyć i coś z nich wyciągnąć, tak jakby mówiły same, ale czasem trafi się ot taki do którego nie wiem z której strony podejść i mam czarną dziurę w głowie :(

Z góry dziękuję za pomoc.

Edytowane przez restacomesei
Napisano

Dokladnie, jak napisala Trida. Opis sytuacji + wlasna interpretacja. MUSISZ uzupelnic. W przeciwnym razie bede zmuszona zamknac watek.